האם אתה רק רוצה להחשיך את המסך? זה אפשרי.היי
יש לי מגבר מנורות של חברת Leben מחובר לרמקולים קדמיים והמקור שלו זה מחשב שמחובר לדאק בusb דאק של ארקם rdac2 .
שאלתי היא אם אני רוצה ללנגן דרך טידל בפלאפון אנדרואיד מבלי להדליק את המסך ישירות למחשב . האם זה אפשרי ?
Roon לשלם 400 שקל בשביל מה כל שנה מה זה אוטו
Roon יש יתרון של מולטי זון ומילים של השירים וכל הבלה בלה אבל הם לא שפויים לשלם 400 שקל בשנה עפו על עצמם שיחפשו פראירים הרי זהצלא משפר את האיכות סאונד אז מה הם חושבים שהם המציאו את הגלגל
Roon, אחת ההשקעות הכי טובות למי שיש סטרימר תומך, יש מי שהתרגל לכך שתוכנה זה דבר "חינמי" וזמין להורדה, בעיני Roon שווה כל שקל, ומי שרוכש, עדיף תשלום חד פעמי על פני תשלום שנתי.
אתה חושב שלפתח תוכנה זה דבר קל?Roon יש יתרון של מולטי זון ומילים של השירים וכל הבלה בלה אבל הם לא שפויים לשלם 400 שקל בשנה עפו על עצמם שיחפשו פראירים הרי זהצלא משפר את האיכות סאונד אז מה הם חושבים שהם המציאו את הגלגל
למעשה המחיר שלה יקר אני מניח זה בגלל היצע ביקוש ידעו שלא יהיו הרבה פראירים שהשתמשו בה אז מראש לקחו מחיר גבוה בטענה שהיא משפרת את הסאונד חראטה כי מי שמבין בתכנות יודע שתוכנה לא יכולה לשפר סאונד
אני אפנה אליהם ואבקש מהם שיציעו לך תוכנית תימחור ייעודית עבורך ע"ס 33.3 ש"ח לחודש.טוב אז ככה היה לי roon שלמתי וזה היה נחמד אבל יש לה בעיות קצת לא נושלמת בעיני מסורבלת .
נכון שלפתח תוכנה זה דבר יקר אבל יש הרבה אפליקציות ותוכנות חינמיות טובות כמו למשל foobar2000 פשוטה וטובה. המחיר שהם רוצים זה גניבה בעיני יש היום פתרונות יותר טובים מובנים מroon למשל music cast של ימאהה פצצה לדעתי ולא עולה 2000 שקל או 400 לשנה .לצערי אני לא יכול לעבוד איתה עם המגבר שלי רק עם רסיבר של ימאהה מה שיש לי לקולונע ביתי ושאני מנגן בחצר הבית.
Roon תוכנה טובה אבל גנבים בעיני יכלו לדרוש סכום חודשי כמו ספוטיפי
דרך אגב Leben חברה מעולה, איזה מגבר?היי
יש לי מגבר מנורות של חברת Leben מחובר לרמקולים קדמיים והמקור שלו זה מחשב שמחובר לדאק בusb דאק של ארקם rdac2 .
שאלתי היא אם אני רוצה ללנגן דרך טידל בפלאפון אנדרואיד מבלי להדליק את המסך ישירות למחשב . האם זה אפשרי ?