ניגון אלחוטי ממחשב למגבר

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
לאח שלי מגבר Densen beat 100.
אשתו רוצה לנגן קבצים או יו טיוב מהמחשב המרוחק למגבר, באלחוטי .
יש אפשרות כזו?

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
נערך לאחרונה ב:

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תודה!
ואם אין למחשב Bluetooth?

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תודה רבה אביב ומנחם! (ורד)

רק לוודא, הדונגל מתחבר למחשב ומשדר אלחוטית למגבר, או להפך?
(לא מבין כלום בחיבור מחשב כמקור...... )

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
רק לוודא, הדונגל מתחבר למחשב ומשדר אלחוטית למגבר, או להפך?

שאלה טובה.

לא התנסתי בשכזה.

ברמת העקרון:כדי שמכשיר כלשהו יהיה זכאי להקרא Bluetooth הוא חייב לעמוד בתנאי הפרוטוקול שהם עצמם,הכללים,מנוהלים על ידי ה GIS. (פרטים נוספים ראה -- כאן)

ככזה הדונגל אמור לשדר וגם לקלוט,האם בפועל כך גם מיוצרים הדונגלים השונים? אינני יודע ולא נדרשתי להתנסות בזה ובכזה.

ממליץ לשאול במעמד הקנייה ו/או וגם לעיין במפרטים באתרי היצרנים.

ממה שעיינתי האינטרנט טרם עניתי לשאלתך התרשמתי שברמה השיווקית הדונגלים האלה מוצעים לשם העברת מוזיקה מטלפון חכם למחשב,למרות זאת: כשהתעמקתי בנושא (ראה מראה המקום לעיל) הדונגל לא יזכה לקבל את חתימת ה GIS אם הוא לא דו כיווני ואני מניח (שוב לפרטים באתרי היצרנים ולהזהר ממידע שיווקי/פרסומי) שבעזרת דרייבר מתאים ניתן לכייל את כיוון העברת הדטה - במקרה הנדון:מהמחשב למגבר.

מערכת ההפעלה: גם פה אינני איש בשורות אני משתדל להדיר רגלי ממערכת הפעלה החלונאית של הענק מרדמונד והיכן שכן השתמשתי/משתמש לא נזקקתי לתקשורת Bluetooth. אם,מאיזו שהיא סיבה,תרצה פעם להשתמש במערכת הפעלה אנדרואיד או לינוקס (שרת אודיו או משהו כזה וכן - גם טלפון חכם/תבלט) אז בשתי הללו ה"דרייברים" למימוש תקשורת Bluetooth מוטמע בליבה (קרנל) מיד מהקופסא.

בהצלחה.

מנחם

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אין פתרון ב WIFI - לדעתי זה עדיף זאת ה BT

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
ככזה הדונגל אמור לשדר וגם לקלוט,האם בפועל כך גם מיוצרים הדונגלים השונים? אינני יודע ולא נדרשתי להתנסות בזה ובכזה.

ממה שעיינתי האינטרנט טרם עניתי לשאלתך התרשמתי שברמה השיווקית הדונגלים האלה מוצעים לשם העברת מוזיקה מטלפון חכם למחשב,למרות זאת: כשהתעמקתי בנושא (ראה מראה המקום לעיל) הדונגל לא יזכה לקבל את חתימת ה GIS אם הוא לא דו כיווני ואני מניח (שוב לפרטים באתרי היצרנים ולהזהר ממידע שיווקי/פרסומי) שבעזרת דרייבר מתאים ניתן לכייל את כיוון העברת הדטה - במקרה הנדון:מהמחשב למגבר.

מנחם

בחלק גדול מהדונגלים מופיע במפרט שניתן להשתמש בהם, בין היתר גם עבור אוזניות ומדפסות Bluetooth - מוצרים שבעצם מקבלים את המידע מהמחשב/דונגל, כלומר במקרים אלו הוא משדר ולא רק קולט.
אני בספק אם צריך דרייבר במיוחד על מנת לכייל את כיוון העברת הדטה, אבל יתכן וזה גם תלויי מוצר.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
בחלק גדול מהדונגלים מופיע במפרט שניתן להשתמש בהם, בין היתר גם עבור אוזניות ומדפסות Bluetooth - מוצרים שבעצם מקבלים את המידע מהמחשב/דונגל, כלומר במקרים אלו הוא משדר ולא רק קולט.

ואללה,אתה פשוט צודק(ורד)

מנחם

yuvy123

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
8
אתה יכול להתקין על הטלפון אפליקציית Bubble UPNP , להשתמש בשרת קבצים כלשהו המותקן על המחשב ולהגדיר בו את התיקיות מהן אתה רוצה להזרים ( אני משתמש ב Universal Media Center על חלונות 7 ) .
אח"כ ניתן לחבר את הטלפון למגבר בסלון , להפעיל את האפליקצייה ואז להזרים דרך WiFi ( האפליקציה מזהה את שרת הקבצים ) .
לחילופין , אם יש לך טלפון אנדרואיד ישן - ניתן לחבר אותו למגבר , להתקין עליו את האפליקציה ( יש להגדיר אותו כנגן - זה נקרא RENDERER באפליקציה ) , ואז לשלוט על כל הענין מהטלפון שלך.
אני גיליתי את זה כשבדקתי אפשרויות הזרמה זולות מהמחשב לסלון . בדקתי גם את ה Chromecast Audio אבל הוא לא יודע להזרים ישירות מהמחשב לסלון , ונזקק לאפליקציה חיצונית , כמו ה Bubble . דרך אגב - גם ל Bubble יש שרת קבצים שניתן להתקין על המחשב , והוא יודע כמובן לעבוד מול האפליקציה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור