רסיבר נושא טכני: אני משלב קובץ avi עם פס קול DTS יחד עם קובץ תרגום בעזרת תוכנת AVI RECOMP

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הרסיבר לא מזהה את הסאונד כ dts אלא כדולבי.היכן כנראה טעיתי ? יכול להיות שהתוכנה בה השתמשתי להמרת קובץ mkv ל avi שנקראת MKVTOAVI היא זאת שמשבשת את התהליך ?

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מדוע להמיר MKV לפורמט של AVI?
כלומר, מה מחובר לך לרסיבר שאתה צריך את זה בפורמט AVI?
אולי מה שחיברת והאופן בו חיברת אינו תומך, ולאו דווקא הקובץ.

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הסיבה פשוטה,אני ממיר ל avi באיכות גבוהה כדי להוסיף לקובץ תרגום כך שיהיה קובץ שכולל תרגום בגוף הסרט.כל נגן או dvd או כניסת usb מטפלים בקובץ כזה בד"כ בלי בעיות.המחשב אומר לי כי השמע הוא 6 ערוצים בקצב 640 kbps שזה קצב של dts ,אבל הרסיבר מודיע על דולבי.אני מפעיל את הסרט מ disk on key שמחובר לנגן בלו ריי.יכול להיות שהנגן לא תומך בdts מכניסת usb ?

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
האם הנגן עצמו קורא קבצים בפורמט אחר?
אם כן, תנסה את אותו הסרט (לפני ההמרה) כלומר בפורמט MKV ללא כתוביות ותבדוק אם הסאונד ב DTS או לא.
אתה יכול אולי לציין איזה נגן זה, שנראה מה המפרט הטכני שלו?

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הנגן הוא נגן של lg שאיננו מנגן קבצי mkv בצורה תקינה מכניסת usb.נתת לי רעיון.אצרוב את הסרט כ data על dvd ואבדוק אם התוצאה זהה או שונה.

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אחלה, תעדכן.

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני בוש וניכלם.הייתי צריך לשנות ב setup של האודיו בנגן בלו רי ל primary pass threw ואז קובץ mkv מזוהה מדיסק dvd כ dts.
כעת נותר לי לבדוק מ usb . בקובץ avi שהומר מ mkv ושולב בתוכו תרגום יש זיהוי של דולבי לסאונד.אבדוק מחר באיזה שלב ,בהמרה מ mkv ל avi או בשילוב התרגום לתוך קובץ ה avi.

אני משתמש בתוכנה MKVTOAVI להמרה ל avi ובתוכנה AVI RECOMP לשילוב קובץ התרגום בגוף קובץ ה avi.

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אם הנגן תומך ב MKV דרך DVD, אז לדעתי הוא גם יתמוך דרך USB.
שמח שאלו פני הדברים, הצמדת כתוביות ל MKV הרבה יותר נוח.

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הבעיה היא שאני לא רוצה להתפרע בגודל הקבצים.גם עם הגבלה של עד 4 ג'יגה, איכות התמונה בטלביזיה שלי מספקת אותי. אני לא מכיר תוכנה טובה שממירה מ MKV ל MKV ברזולוציה נמוכה יותר.אתה מכיר ?

gal75

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אאוץ', איזה בעסה שאתה מוגבל ל 4G.
האם אתה מוגבל בגלל הנגן עצמו או שזה ה DOK היחיד שיש לך?
אני אישית משתמש בתוכנת MKVMERGE (אני די בטוח שזה שמה) אבל לצורך הסרת פסקולי אודיו לא רצויים.
אם הקובץ שלי מגיע עם 2-3 פסקולים, אני מוריד הכל ומשאיר רק את הפסקול האנגלי עם הסאונד הטוב ביותר.
אני לא בטוח שהוא עושה כיווץ נוסף, אבל בכל מקרה שווה לך לבדוק בגוגל על תוכנה שעושה כיווץ ל MKV, אלא אם כן אתה כרגע מסתדר עם התוכנה הנוכחית, והבעיה שנתקלת בה היא חד פעמית...?

בני בנקר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני מוגבל מבחירה.פשוט הדיסקים הקשיחים שלי מתפוצצים מהסרטים והסדרות.האיכות של סרט ב 4 ג'יגה היא
מספיק טובה עבורי. נסתדר עם מה שיש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור