- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות עבור המאמר: נולד לביים - בן אפלק: "נראתה לאחרונה"
נכון,וגם ציינתי בסוף,שיש סירבול בחלק האחרון של הסרט.ממה שאני זוכר, אכן הבימוי טוב.
אך התחושה שאני זוכר היא של תסריט קצת צולע בחלק מהסרט.
פרימן והריס כהרגלם מצוינים.
אפ אפ אפ.. לא צריך ללכלך! זה שאתה לא מת עליו כשחקן לא אומר שצריך להקטין את ההצלחות שלו. מותר לפרגן. "פרל הארבור" היה להיט אדיר, עשה בערך 200 מליון, וזה רק בקופות. זה אגב בדיוק מה שעשה ארמאגדון שאתה מגדיר כ"להיט קופתי". "כל הפחדים" היה גם להיט ועשה משהו כמו 120 מליון רק בקופות. ושניהם היו pg 13 שזה מרשים. לא הבנתי מה כוונת המשורר ב"זניחים לחלוטין, בכל הנוגע לאפלק" כיוון שבשני בסרטים האלה הוא השחקן הראשי. ב"דוגמה" הוא עשה תפקיד ענק, לדעתי הכי טוב שלו, אבל את הקרדיט על הסרט הגאוני אני נותן לקווין סמית. חוץ מזה, הבחור באמת קצת סתום אחרת אני לא מבין איך אפשר לעבור מג'ניפר לופז לג'ניפר גארנר הצנונית הזאת.למעט ארמגדון,שהיה להיט קופתי,שאר הסרטים שציינת היו זניחים לחלוטין,בכל הנוגע לאפלק.
רק על מנת להבהיר את הנקודה:התכוונתי שהסרטים שציינת הצליחו למרות בן אפלק.
כמה כסף הם עשו ומי היה הכוכב זה 100% עובדות. הצליחו למרות או בזכות? 100% ספקולציה.
ולגבי ג'ניפר גארנר,כאן ליכלכת בגדול,אבל כנראה טעמך שונה.
זה באמת עניין של טעם. גארנר נראית רזה כמו פליטה רואנדית. קרבן אופנת הרזון האולטימטיבי. יש לה פנים מפחידות, חיוורות ונטולת הבעה. אבל יש בה איזו תישדורת "איכותית". בקיצור אמא שלי היתה מתה עליה. היא הפכה את "ג'ונו", סרט כמעט ניסבל, לסרט בעייתי מאוד עם כל הקלוזאפים עליה. לעומתה , אם הייתי לוקח את לופז לאמא שלי, זה היה נגמר בנישול מהירושה. אולי באיומי התאבדות. יש בה משהו גורם לך לחשוב שהיא מז@## כמו מכונת פין-בול אחוזת דיבוק. עניין של טעם אמרנו.
לסיכום, אני מקווה שהאתר ימשיך וייסד מדור ביקורת סרטים, ואולי אף מוסיקה.
ביקורת יפה, ליאור
האמת שגם אצלי בן אפלק עולה יותר בדמות "החתיך-טוב הלב-הכל אמריקני-קצת מיוסר" שאמנם אולי אינה משקפת חלק מסרטיו המצליחים, כפי שאמרת ליזיבוי, אבל זה הרושם.
אבל אין כמו מותחן ביב בכיוון לשנות רושם זה.
כשנצפה, נדע.
מה שבטוח, לפחות יהיה מישהו חמוד להביט עליו P: