נהייתי עשיר בתערוכה!!!!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בתערוכה פגשתי את הנציג ההולנדי של "אודיוקווסט", טענתי בפניו שהכבלים שלהם נשמעים טיפה יבשים ,ושעים השנים התוצרת שלהם מדרדרת ,הנציג נעמד מיד על רגליו האחוריות וטען שאם זו דעתי מעולם לא שמעתי כבל אודיוקווסט ,אמרתי לו "חכה שניה ,זרוקים לי בבגז במכונית כבר שנתיים כבלים שלכם " , הלכתי למכונית והבאתי משם זוג אחד של כבל רמקול ,המכונה בשם חיבה "אוורסט" את הסט השני השארתי במכונית ,ראיתי את ההולנדי מחסיר פעימה ומקבל קוצר נשימה קל ,אמר לי "אתה יודע כמה שוים הכבלים שאתה מחזיק ביד ?" נו כמה שאלתי " המחיר הוא 14500$ למטר ,כלומר אני לא ידעתי שבבג"ז שלי יש שתי זוגות של 3 מטר שמחירם עובר את ה60000$ ,יופי ! חזרתי הביתה שמח לריבונים תוצרת בית שלי !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מישהו רוצה בחצי מחיר????? אתם יודעים מה 60% הנחה !!!!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
היה מראה יפה לראות אותך עם שני צינורות על הכתפיים.:)
אם כבר הולנדים בעניין, אני אישית מעדיף את התוצרת המקומית בכל הנוגע לכבלים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אתה מתכוון לואן דן הול בטח , סילטק מיצרים בעיקר נגדים! ;),האמת !!!! מדהימים קריסטל וסילטק!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בפעם הבאה שמזמינים אותך לאכול ,תמצא קצת זמן ,יאסוציו!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
האמת, היינו צריכים לחזור לעבודה :(

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אדם שמו והוא טעה וזו לא הפעם הראשונה.

הכבל הזה מעולם לא עלה כך למטר.
המחיר ל-2.5 מטר היה 11,500 דולר.

בראיון שעשיתי עימו לפני שנה תיקנתי אותו פעמיים על העניין הזה.
פעם אחת בראיון עצמו ופעם שניה באירוע בקסטיאל.

http://forum.polkaudio.com/discussion/61809/to-the-mountain-top-audioquest-everest-speaker-cable

עדיין כבל יקר ואיכותי.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אתם מטורללים לחלוטין :eek:. וטוב שכך :מנצח:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אדם שמו והוא טעה וזו לא הפעם הראשונה.

הכבל הזה מעולם לא עלה כך למטר.
המחיר ל-2.5 מטר היה 11,500 דולר.

בראיון שעשיתי עימו לפני שנה תיקנתי אותו פעמיים על העניין הזה.
פעם אחת בראיון עצמו ופעם שניה באירוע בקסטיאל.

http://forum.polkaudio.com/discussion/61809/to-the-mountain-top-audioquest-everest-speaker-cable

עדיין כבל יקר ואיכותי.
למה לבאס ? האמת המחיר שציינתי הוא לטופ אוף דה ליין העכשוי ,שמחליף את האוורסט ,בנוי דומה ,רק מחיררררררר חדש.
האמת השתגעו בכל העולם .

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
איפה אתה נוהג להחנות את הרכב?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
למה לבאס ? האמת המחיר שציינתי הוא לטופ אוף דה ליין העכשוי ,שמחליף את האוורסט ,בנוי דומה ,רק מחיררררררר חדש.
האמת השתגעו בכל העולם .

חלילה לבאס. להיפך, תחשוב שהכבל שלך, שבנוי כמו ההוא שעולה יותר מכפול עולה פחות מחצי. דהיינו מציאה.
שנית, 11500 דולר מסדר לנו כבל במעל ל-40,000 ש״ח. נראה לי שלא מעט מחברי הפורום משלמים מחירים כאלה על רמקולים + מגבר + כבלים.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
במיוחד אם יושב בבגאז... מזל לא מכרת את הרכב ושכחת אותם בתא המטען :)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אז לאחר שהשותי את הכבלים שאני מייצר לכבלי הבגז' שלך,בכמה אני צריך למכור למי שמבקש שאבנה לו כאלה....?:מבולבל:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אז לאחר שהשותי את הכבלים שאני מייצר לכבלי הבגז' שלך,בכמה אני צריך למכור למי שמבקש שאבנה לו כאלה....?:מבולבל:(ורד נבול)תן

באותו מחיר בדיוק ואז זו תהיה סופר מציאה.

אני תמיד הייתי בגישה של ״למכור מוצר טוב יותר מהמתחרים במחיר זול יותר מהמתחרים״.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אז לאחר שהשותי את הכבלים שאני מייצר לכבלי הבגז' שלך,בכמה אני צריך למכור למי שמבקש שאבנה לו כאלה....?:מבולבל:
מזכיר לך הבידוד הצר של הכבל , בינתיים חצי בגז בבית.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מזכיר לך הבידוד הצר של הכבל , בינתיים חצי בגז בבית.
נחלים קצת ונסדר לך הענינים (ורד)

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
מקנא בכל מי שהצליח להגיע.
את כל הימים האחרונים העברתי בבית בהשגחה על אשתי והילדים שחלו כולם יחד.(דלקול עם שלשולים והקאות)
אכן קנאה צרופה

שקד נ.

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני חדש בפורום ולכן נזהר מעט במילותי.
אין ולא קיים שום כבל בעולם ששווה מחיר של 11 אלף ירוקים וגם לא מחצית מכך אם אינו עשוי מזהב שניתן להתכה ומכירה במשקל.
חברות הסטראו מזמן בנויות על חולי נפש הזויים כמונו שלהוטים לשפר את עלות ונדירות סחורתם שאינה עולה בקמה ישיר עם השיפור באיכות השמיעה.
את הראיה הטובה לעניין הכבלים קיבלתי מחבר שדוחף עם ציוד של mbl ורמקולים מונטנה של pbn-ללא ספק סחורה מוערכת שעולה כמה וכמה שקיות עגבניות.
הבחור שמערכת הכבלים שלו עלתה כמה עשרות טובות של אלפי שקלים רכש בשנה שעברה בראש העין כבלים שנמכרו לפי משקל מעודפים של הצבא ופשוט זרק למגירה את כל עשרות אלפי השקלים שהשקיע בכבילה יוקרתית וממותגת ושלח אותי לקנות גם.
הפלצנות הזו בסופו של דבר פוגעת בכיסים שלנו והראיה היא מחירי ההפקעה המטורפים שממשיכים לטפס למעלה בקצב רצחני.
תחשבו על זה היטב:כבל במחיר של אוטו...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שקד.
אתה צודק. אין כבל שבאמת שווה את המחירים הללו. עם זאת, על מנת לקבל את התוצאות הללו, יצרניות הכבלים דורשות את המחירים הללו.

עם זאת. מחיר הכבל אינו נגזרת של מחיר המתכת אם כי הפיתוח וההנדסה מאחוריו. עדיין, לא שווה את הכסף אבל נתפסנו בביצים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מקנא בכל מי שהצליח להגיע.
את כל הימים האחרונים העברתי בבית בהשגחה על אשתי והילדים שחלו כולם יחד.(דלקול עם שלשולים והקאות)
אכן קנאה צרופה

הרבה בריאות רונן. לך ולמתוקים הקטנים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור