הוספתי מלל, תרענן את התגובה שלך
כרגיל, מלל לא רלוונטי.
לא אקולייזר ולא רום קורקשן יכולים "לשכפל סאונד" כמו שכתבת קודם.
אתה טוען אחרת ?
תוכיח....
הוספתי מלל, תרענן את התגובה שלך
זה חסר סכוי אתך ......חוזר לריבהכרגיל, מלל לא רלוונטי.
לא אקולייזר ולא רום קורקשן יכולים "לשכפל סאונד" כמו שכתבת קודם.
אתה טוען אחרת ?
תוכיח....
כמה צפוי....זה חסר סכוי אתך ......חוזר לריבה
לי אישית הוא אידאלי , ואם הוא ישמע לי חריף מידי או עמום מידי או כל דבר אחר - אתקן זאת עם אקווליזר......בדיוק כמו שאני עושה כבר 25 שנה......יש לי אקוולייזר במסלול הסיגנל.
ברור שמדובר פה בדו שיח של חרשים !
גם אני הייתי פעם בצד של רוברט עד שלמדתי להקשיב ובמקביל לרכוש ציוד קצת יותר רציני .
.
ראשית כי אינטרקונקט לא יכול לעשות פיק הוא יכול רק להנחית (אולי עם קופסא לא יודע) .......שנית כי האקוולייזר שלי עולה ביד 2 150 שקל והוא משתווה לכל ציוד אקוויולנטי אחר שעולה 200,000 דולר.נניח שיש לנו רמקול שהוא אידאלי ובא לנו לשמוע "פיק" בתחום הגבוה.
אתה משתמש באקולייזר. אני משתמש בכבלים. לשנינו זה נשמע סבבה.
למה הכבל "מוקצה" ואקולייזר לא?
זה חסר סכוי אתך ......חוזר לריבה
בעצם יכול להוכיח ....רוצה BT?
מדען אטום שכמותך, ואיך אוכיח לך ששכפלתי אותו ?קשקשן בלתי נלאה.
קודם תוריד את מעטפת הטפלון שהתעטפת בה, "תשכפל " סאונד של כבל איכותי ואז תדבר...
האקוולייזר שלי עולה ביד 2 150 שקל והוא משתווה לכל ציוד אקוויולנטי אחר שעולה 200,000 דולר.
נניח שיש לנו רמקול שהוא אידאלי ובא לנו לשמוע "פיק" בתחום הגבוה.
אתה משתמש באקולייזר. אני משתמש בכבלים. לשנינו זה נשמע סבבה.
למה הכבל "מוקצה" ואקולייזר לא?
לא ענית לי על השאלה......במידה ואשכפל כבל איך אוכיח לך שעשיתי זאת נכונה?הקדמת להשתכר מהיין של הקידוש ?
לפחות הצחקת אותי, גם זה משהו.
אקווליזר אנלוגי לא מפרק ולא בטיח ....הוא יוצר בסה"כ מעגל תהודה מקומי (יכולים להיות 10 או 30 מעגלים כאלה לאורך הספקטרום) וכאשר הוא במצב FLAT כלומר הנגד המשתנה במצב אמצע לא נוצרת תהודה באותו מקטע.האקולייזר מוקצה כי הוא מפרק לך את הספקטרום למקטעים ואחר כך מסכמים אותם.
בשביל לממש זאת משתמשים בפילטרים אקטיבים ומגברים ופוטנצימטרים.
צריך הרבה מגברים ואז מתפשרים על האיכות של המגברים.
פוטנציומטרים זה רכיב שאחרי שנה שנתיים, ארבעים במקרה המדובר מתחיל לעשות רעשים.
ובכלל קנית מגבר x, הוספת בשרשרת שלך מגבר y שנחות ממנו בהרבה.
בכול מקרה בכבל תתקבל תוצאה נקיה יותר
לא ענית לי על השאלה......במידה ואשכפל כבל איך אוכיח לך שעשיתי זאת נכונה?
יש הסבר מדעי ....הוא עושה מיסטיפיקציה מעניינים פשוטים כדי להצדיק את הציוד שלו......תקרא את הפוסטים הקודמים שלי מהיום..... כתבתי ששינויים ב FR בתחומים מסויימים מתפרשים ע"י המוח האנושי כ"קדימה" (הדגשה) ו"אחורה" (ניחות).אין לו הסבר לקשר בין שימוש בפידבקים לבין איכות הבמה.
אריה
מחילה. אני התכוונתי לכבלים של רמקולים.ראשית כי אינטרקונקט לא יכול לעשות פיק הוא יכול רק להנחית (אולי עם קופסא לא יודע) .......שנית כי האקוולייזר שלי עולה ביד 2 150 שקל והוא משתווה לכל ציוד אקוויולנטי אחר שעולה 200,000 דולר.
לא הבנת עדיין שלדעת הטכנוקרטים אין הבדל בין אינטרקונקטים לא מהונדסים...... לכולם FR FLAT ולכן על איזה אקווליזר את מדבר?...... על איזה הבדלים אתה מדבר? ....אני לא מבין אותך ? ואני עונה על שאלתך אם תתעמק מעט בתשובתי.מחילה. אני התכוונתי לכבלים של רמקולים.
אז נזרום על אינטרקונקט. בא לי להנחית.
מה הקשר עכשיו למחיר?
שאלתי שאלה. למה כבל לא ואקולייזר כן?
מה הבעיה לענות על זה.
רק בריאות יקירי.לא הבנת עדיין שלדעת הטכנוקרטים אין הבדל בין אינטרקונקטים לא מהונדסים...... לכולם FR FLAT ולכן על איזה אקווליזר את מדבר?...... על איזה הבדלים אתה מדבר? ....אני לא מבין אותך ?
מצויין, תפנה אותי לחבר אחר שמוכן לבצע את הבדיקה....ללא התערבות !!! ....שחרדה תהיה מחוץ לתחום.תנסה לעניין אחרים לשתף איתך פעולה להוכחת הטענה שלך.
איתי זה לא יקרה משום שהסטאפ שלי לא נגיש לאורחים.
כי עם אקווליזר ובעיקר פרמטרי אני יכול לכוון בכל רגע בדיוק איזה צליל שאני רוצה ואם אחרי שתיים ורבע דקות בא לי צליל אחר לגמרי אז אני יכול ואתה לא.רק בריאות יקירי.
אחזור רק בשבילך, כי פתחו את שוק מחנה יהודה וההתרגשות בשיאה.
אתה טענת שאתה משתמש באקולייזר. אני משתמש באינטרקונקט/כבל רמקולים מהונדס לעילא ולעילא.
לשנינו זה נשמע מצוין.
למה אתה חוזר וטוען שהכבל חייב להיות FLAT? הרי שנינו "אונסים" את הצליל!
לא מבין את הלוגיקה שלך.