RoyZx6r
חבר משקיען
- מעורבות
- 412
- נקודות
- 63
ידעתי שתענה את התשובה, ולכן שאלתי.נראה לך ?
רמקולים מסורסים עם "פקק" בטויטר שבקושי שומעים את הגבוהים, כן.
כבל מהונדס, שיכול לשפר את הצליל הקיים ומשמעותית, לא.
מה ההיגיון?
ידעתי שתענה את התשובה, ולכן שאלתי.נראה לך ?
תראה הוספתי מלל לתגובה הקודמת שליידעתי שתענה את התשובה, ולכן שאלתי.
רמקולים מסורסים עם "פקק" בטויטר שבקושי שומעים את הגבוהים, כן.
כבל מהונדס, שיכול לשפר את הצליל הקיים ומשמעותית, לא.
מה ההיגיון?
קראתי.תראה הוספתי מלל לתגובה הקודמת שלי
איך נמר אמר, "אני לא אתן להגיב בגישה טכנוקרטית לחוויה של חבר פורום" ....ובצדק.לא שמתי לב שמתחולל פה ויכוח ער !!!
כי בזמן הזה שיחקתי עם חבר (יוסי ויויד ) בכבלים !!
ואיפה ?! במקום שהכי משגעה את הטכנוקרטים הספק של המחשב .
אבל זה רק אפס ואחד.......
וכנראה שיש לי בעיות שמיעה כי גם אני וגם יוסי שמענו הבדלים ........מוחשיים.
אז להזכיר בפרה ממיר יושב סיין סוטרה והוא ישאר שם לנצח , לפחות נצח אודיופילי שמסתיים בגרוד.
מה בדקתי : לקחתי מעופר סיין קנטון שהיה נפלא על הממיר והשוותי לאקרולינק שיש לי ועוד כבל של סילנוט האמריקאית כבל לא יקר.
כל אחד ניגן אחרת לחלוטין את האפס ואחדים .
הסיין נשמע סופר צלול ומפורט אך הפך את הסאונד לקצת יותר רזה במיד . בדיוק אותה תחושה שתיארתי כששילבתי את האינטרקונקט איפקס . ( יכול להיות שאצלי 2 כבלים שטונאלית מדגישים גבוהים ומכווני ציליות זה יותר מידי ).
האקרולינק שעובד מעולה עם מגברים שהיו לי פשוט היה אביך .
הסילנוט שהיה לא מוצלח על הפרה ממרי נשמעה הטוב מהשלושה ! שקט ודינאמי כמו הסיין , קצת יותר מלא במיד וקצת פחות מודגש בגבוהים .
היה מואי כף לדמיין הבדלים ועוד באפס ואחדים.
כבל מהונדס לא מסוגל לשנות סאונד ברמות של אקוולייזר ......בשביל זה אלוהים נתן לנו אותו ביום השישיקראתי.
לא לכל אחד מתאים להוסיף אקולייזר.
אם הכבל יתקן את מה שחסר, בלי להחליף את הרמקולים, תענוג.
יקירי,כבל לא מסוגל לשנות סאונד ברמות של אקוולייזר ......בשביל אלוהים נתן אותו ביום השישי
עם אקוולייזר אתה יכול כל יום יכול להחליט איזה סאונד מתאים לך........לי יש אקווליזר אנאלוגי קבוע במסלול הסיגנל שמתקן כל מיני "ענייני חדר ורמקול".יקירי,
אני כן ניסיתי כבל מהונדס. אמנם לא רכשתי אותו, אך ההבדלים היו ענקיים ולדעתי, הצדיקו את המחיר.
שוב, דעתך היא דעתך. אין רע בכבל מהונדס בדיוק כמו שאתה משתמש באקולייזר שעושה את אותו הדבר (ואולי אפילו יותר גרוע).עם אקוולייזר אתה יכול כל יום יכול להחליט איזה סאונד מתאים לך........לי יש אקווליזר אנאלוגי קבוע במסלול הסיגנל שמתקן כל מיני "ענייני חדר ורמקול".
לא, לא, כבל דקיק יש לו פחות סקין אפקט , בנוסף ניתן ליצור אריגה שהגידים בכבל חותכים בקצת פחות מ90 מעלות אחד את השני , כבל כזה גם לא צריך סיכוך ובעל קיבוליות נמוכה , אבל בעיקר בצליל נשמע הרבה יותר מהיר ומפורט מכבל רתכת או כבלים להנעת מכונית , מצידי בוא תמדוד , יש לי !נראה לך ? .....להבנתי, כבל אמור להעביר X מ A ל B וזהו!!!
........רוצים Tone Control ? בשביל זה יש אקוולייזר.
רשמתי את ההזמנה ואנחנו עוד ניפגש .....ותאמין לי יהיה כיף.לא, לא, כבל דקיק יש לו פחות סקין אפקט , בנוסף ניתן ליצור אריגה שהגידים בכבל חותכים בקצת פחות מ90 מעלות אחד את השני , כבל כזה גם לא צריך סיכוך ובעל קיבוליות נמוכה , אבל בעיקר בצליל נשמע הרבה יותר מהיר ומפורט מכבל רתכת או כבלים להנעת מכונית , מצידי בוא תמדוד , יש לי !
בבקשה כבל מהונדס.
לנמר לפני מס' שנים (ואולי עד היום) היה אינטרקונקט עם מוליכים בעובי של שערה או פחות.
צפה בקובץ המצורף 48894
אם להקביל לעולם של קפה אז כן מתקינים מרכך מים שמשנה את הטעם
מכונת קפה היא מכונה גסה זה לא ישנה את טעמו של הקפה יש מכונות שיש בהן משמעות לכבל ומכונת הקפה שלך היא דוגמה לא טובה.אין לי בעיה עם זה, או עם מסנן שעוזר למים עם טעם לא טוב באיזור בעייתי להיות עם טעם נורמלי. כן, דברים כאלה יכולים לשפר טעם של קפה בסופו של דבר.
אבל מה ששאלתי זה אם כבל חשמל סופר יקר ישנה את העבודה של המכונה לטובה, כולל הטעם של הקפה.
לא רק, בעייני כל כבל שלא מציג FR Flat בין 20-20000 הוא כבל מהונדס......באשר הוא, עם מניפולציות מכל סוג שהוא- קופסאות, שזירה מטורפת, מוליכים בעובי חצי שערה וכו'.הבנתי
כבל עם פילטר.
ואני חשבתי שהפאנץ ליין יהיה כמו בכל תכניות הבישול...."עשיתי זאת באהבה גדולה".בתקופה האחרונה (גם לפני הקורונה)
התחלתי לקבל פידבקים טובים מחברה משפחה שאכלו מהמרקים שאני מבשל.
והיה תמוה מה קרה פתאום....?
התבלינים אותם תבלינים,חומרי הגלם אותם
חומרים..מה השתנה שפתאום מגיעים פידבקים
חיוביים.
אז התחלתי לומר למי שמפרגן שיסתום את הפה ולא ירחם עליי ,יעני הבחור לבד....
אבל אחרי כמה חודשים הבנתי מה השתנה.
בשנה האחרונה התחלתי לבשל מרק עם מים
מנרליים "עין גדי" לצורך העניין.
לא מבין בטבחות כלום.אבל מה ששומעים ומה שטועמים אי אפשר להתוכח.