נדוש , נדוש אבל כל פעם מפתיעה מחדש כבלים כבלים.....

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
טוב המסכנה שלי מהכבלים. (חשמל sine sutra ואינטרקונקט אנלייזיס איפקס ) שכל אחד בפני עצמו סיפק תוצאה מעולה :
הכבל חשמל יותר חשוב ויותר משפיע מהאינטרקונקט.
האינטר קונקט + הכבל חשמל sine זה יותר מידי , לוקח את הסאונד לכיוון יבש ורזה מידי ( אצלי כמובן ) . יותר נהנה מהכבל חשמל בשילוב הxlr נחושת שיש לי כרגע.
עכשיו אני יושב עם הsine היקר לא סגור שיש קפיצה מהכבל שהזמנתי (canton) . צריך לבדוק אחד מול השני. שני הכבלים הCANTON וה SUTRA פשוט מעולים ! הסאונד יותר שקט/צלול/ מפורט הולוגרפי עם הפרדה ובמה מעולים.
מסקנה כזו ששניהם ביחד זה יותר מדי, רומזת שהשיפור של כל אחד מהם הוא לא אבסולוטי. לא מדובר רק בהורדת רעש אלא בשינוי/הפחתה של תדרים וכד'. הניסיון שלי שרכיבים פאסיביים מאוד משנים אבל צריך יותר זמן להבין את השינוי. בעצם חוזר על מה ש @zs אמר.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
בדוק עם הקלטה טובה של פסנתר. למשל

81UdgAUDiqL._SS500_.jpg

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
עופר פסנתר נשמע מדהים
אבל השילוב של שניהם ביחד הופך רת הסאונד לקצת רזה מידי .
בדקתי את האינטר קונקט לבד : שיפור משמעותי בנקיון הפרדה ופרוט ואותו דבר חשתי עם הכבל חשמל לבד.
הרגשתי שהחלפת הכבל חשמל אצלי עם דגש אצלי תרמה יותר לתוצאה .
ביחד לא חשתי שמתרומם לאן שציפיתי .
בגדול כבלים מעולים למי שרוצא קפיצה צלילות ונקיון וכל הנילווה ללא פילטור שחונק את הדינמיות והגבוהים .
לכל מי שבחיפוש מומלץ לבדוק.
הכבל חשמל לא פחות ממכשיר !

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
נסה לחבר את שני כבלי החשמל יחד, אחד לאלכימי ואחד למגבר.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אין לי את שניהם

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
אה, חשבתי ששניהם היו אצליך בבית להשוואה.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אה, חשבתי ששניהם היו אצליך בבית להשוואה.
לקחתי את הקנטון התוצאה היתה לא פחות ממרשימה והזמנתי את הכבל.
הכבל חזר לעופר ואני מסקרנות לקחתי את הסוטרה לבדיקה.
גם הוא סיפק שיפור מרשים אבל באמת בשביל להחליט עם שווה להשקיעה צריך להשוות אחד ליד השני.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
למה אתה נעול על חברה אחת?

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לא נעול
ניסיתי היה מעולה מתקדמים

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
קח את הסוטרה. לאט לאט תוסיף עוד. לי יש את הקאסיו שמזין את המפוצל כבר כמה שנים טובות. כבלים מעולים יש לסיין. ברמות הגבוהות שלהם זה כבר כבלים מטמטמים בלי תגי מחיר היסטריים.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
צחי כפרה , מופתע שקראת על האפקס וגם אותו הזמנת , באמת כתבתי את דעתי הבלתי משוחדת לגבי כבל ששווה הכסף , לא יקר יחסית ועובר לי פה שלל כבלים מטורפים ,
משום מה הואשמתי בקצת תמיכה בעופר באופן מוטה ,כאילו אני מקבל העסק בחינם , נראה לכם זה הכבוד של אלדר?
בקיצור נחזור לכבל !!! מעולם לא היה לי כבל שקט כזה שפתוח בעיקר בקצוות לגמרי , מאוד ממליץ למי שאין לו כסף לקנות קריסטל קייבל ,וגם לא בטוח שהוא פחות טוב , יפה צחי ששמת לב!!!!(ורד)
אני אומר תשאר עם הקנטון ותזמין אפקס!

לא להאמין
רופא שיניים בכיר מחלטר אודיו עבור קופון
שניצל מיליון תודות על הטיפים שלך.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
זהוא !!!
הזמנתי את הsutra
דומה מאוד ל canton רק יותר .
עכשיו צריך לגייס את ההפרש

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
ההפרש תמורת כליה?

תתחדש:בעד:

לא מדובר בכבל יקר יחסית, הכל יחסי כמובן, יש כבל קומקום ויש כבל במחיר של "עדיף שלא תדע בפרסום אחרת לא תתקשר", sine לא עונים לקטגוריה הזאת, מקסימום איכות, מינימום פלצנות.

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
חברים
כיף לקרוא הודעות כאלו.
נכנס לwishlist שלי.

HOTSWAP

מושעה
מעורבות
15
נקודות
3
שלום

תעשיית הכבלים לאודיו מאד משגשגת בזכות חוסר ההבנה של הרוב המוחץ של חובבי המוסיקה שמכנים עצמם אודיפילים, מושג שמעבר למשמעותו שהיא "חובב מוסיקה" לא אומר כלום.

כבל לא צריך לעלות כמו מכשיר אודיו יוקרתי. כבל אודיו הכי טוב שהוא OVERKILL לכל מטרה זה כבל בעלות 5 שח למטר שאתה מכין בעצמך או מבקש עזרה מאיש מקצוע שיודע להחזיק מלחם. אני מדבר על קבל RF מסוג RG6 משודך לבננות איכותיות (שם אפשר להשקיע עד 30 שח לבננה למהדרין). שימו לב להודעה הזאת ונתוני כבל RG6 מאיש מקצוע עם עשרות שנים בתחום, שהוא גם מהנדס RF במקצועו:

https://www.youtube.com/post/Ugxv9w9hrOWS2aoZ03x4AaABCQ

לקחת כבל נחושת, להוסיף לו כל מיני חומרים לא מוליכים וציפוי בצבעים שמושכים את העין, לתת לו שם של נחש אקזוטי ולמכור ב 2000 דולר למטר, זה לא כבל אודיפילי, זה, מה שנקרא שמן נחשים טהור.

ולמי שאינו רוצה כבל RF ומתעקש על כבר שיעודו הוא אודיו, אז יש חברת כבלים יפאנית מעולה שמוכרת כבילה לפי מטר להרכבה עצמית. קוראים לה CANARE. גם כאן, לא חייבים להרכיב לבד, ואפשר להזמין כבלים מוכנים לפי מידה ודרישות מהאתר הסיני הבא:

https://www.ghentaudio.com/

מידע על חברת CANARE:

http://www.canare.com/ProductItemDisplay.aspx?productItemID=53

אפשר למצוא כבלים מורכבים שלהם כאן בארץ אצל חנות בשם דקדה (גילוי נאות, חנות בבעלות קרוב משפחה שלי, ולמרות זאת אני עדיין ממליץ על RG6 פשוט, זול ויעיל).

אגב אני כאן מדבר רק על כבלי אודיו ולא כבלי חשמל. לכבלי אודיו יכולה בהחלט להיות השפעה על איכות השמע, עד לגבול מסויים (שהוא RG6). לכבל חשמל אני לא מתייחס כלל, כי כאן אין ביסוס הנדסי לקיום השפעה כלשהי, מלבד אולי אפקט פסיכולוגי וקניית דעת בשל פירסום בצורת דיווחים שיש הבדלים ע"י משתמשים בעלי ינטרס. צריך ממש להזהר. יש חברות שמוכרות כל מיני פטנטי חלם כמו כבלים כוח או אודיו שלטענתם עברו הקפאה בחנקן נוזלי, ולכן מוליכים טוב יותר למרות שהם נמכרים מופשרים... זו כמובן שטות גדולה (באתר AUDIOHOLICS אפשר לקרוא על כל סוגי הרמאויות שחברות משתמשות בהן). מי שהחליף כבל חשמל והרגיש הבדל, שיבושם לו.

זו רק דעתי האישית כמובן, מוזמנים לקבל\לנסות או להתעלם (מקבל רושם שהרוב כאן משוכנעים בעלי דעה דומה ועם אמון אמונה בחברות כגון AUDIOQUEST ודומיה).

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור