LCD מתקשה להבין הבדלים לגבי דגמים של סמסונג

sslavins

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
אני מחפש לקנות טלוויזיה לד, ולאחר חיפושים באינטרנט הבנתי שסמסונג מציעה מוצר טוב, וברמת מחירים גבוהה (בהתאם).

אני התלהבתי ממה שקראתי על סדרת 7000 ואז גיליתי שישנם פרמוטציות שונות ודגמים שקשה לי לאמוד על טיב השוני בינהם.

לדוגמה מה ההבדל בין UA46C7000 ל UA46D700. ומה ההבדלים (אם בכלל) בין התחיליות השונות?
UN, UA וכן הלאה.

הבדלי המחירים בין המפיצים המורשים לבלתי מורשים עשויים להיות גורם מכריע בין רכישת סמסונג לאי רכישתו, לכן אני אשקול לרכוש אך ורק במחירים של אותם המפיצים שאינם מורשים. שאלתי היא, האם מבחינת מוצר כמוצר טלוויזיה, בניקוי כל הסעיפים של שירות ואחריות, זהו אותו מוצר המיוצר באותם מקומות, ועובר תהליכי בקרת איכות כפי שהמפיץ המורשה מוכר או שמא מדובר במוצרים בעלי איכות שונה?

האם יש מסך שנותן תמורה דומה (באיכות תמונה, ופיצ'רים) מחברות מתחרות שנותנות תמורה דוומה במחירים נמוכים יותר?

תודה מראש לכל המגיבים, אני אשמח לקבל תגובות גם על חלק מהשאלות שנשאלו.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה שעקרוני עבורך הוא האות הראשונה בשם הדגם.
C מצביעה על סדרה שמתחלפת כעת לסדרה D.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
שיהיה ברור, מוצרים שמשווקים על ידי יבואן מקביל, הם מוצרים של סמסונג לכל דבר ועניין. הם עברו את אותה בקרת איכות של סמסונג כמו הדגמים שמשווקים אצל היבואן הרשמי. יבואן מקביל, בדרך כלל משווק דגמים שלא משווקים על ידי היבואן הרשמי. אבל זה לא אומר שאלה הם מוצרים נחותים, להפך, לפעמים תראה אצל יבואן מקביל דגמים שהם יותר טובים מהדגמים אצל המשווק המורשה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור