רסיבר מתעניין ברסיבר וברכישתו

yaakov63

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
שלום
אני מתעניין ומעוניין לרכוש רסיבר ולהתייעץ כאן בפורום אם בכלל מתאים לי רסיבר עפ'י הנתונים שאמסור .
ברשותי :מחשב.ממיר דיגיטלי.טלוויזיה 39 אינ'ץ ורמקולים שרכשתי לאחרונה
תצורת הרמקולים 5.1 של logitech.

Logitech
דגם Z506
ערוצים 5.1
הספק רמקולSpeaker Power:8Watts Per Channel
Subwoofer:27Watts
Center:16Watts
שונות Frequency response: 45 Hz–20 kHz

כאן יש לי 2 שאלות בקשר לרסיבר
א.עפ'י הנתונים שמסרתי האם מתאים לי שיהיה לי רסיבר?אני יודע שיש רסיבר של תצורת 5.1 וכן הלאה.
ב.האם הרסיבר שארכוש יכול לשרוף לי את הרמקולים?ומדוע אני שואל ?היום נכנסתי לחנות ושאלתי לגבי הרסיבר ואמרתי לו שיש לי את הרמקולים שציינתי לעי'ל
אז הוא אמר לי שברגע שאני מחבר אותם .הם ישרפו מיד.
דבר נוסף איך טכנית מחברים רמקולים לרסיבר כאשר הם עצמם מתחברים ישירות לסאבוופר?
אשמח לתשובה
תודה מראש

:-)

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז ככה

בקשר לצורך ברסיבר - זה רק אם המערכת הנ"ל לא מספקת אותך ואתה צריך רכזת HDMI ומפענחי צליל שאין לך בסט של הלוג'יטק - חלק מהאנשים צריכים וחלק מסתפקים במה שיש

בקשר לשריפת הרמקולים - אתה בהחלט יכול לגרום להם נזק בחיבור ישיר לממיר שכן הם בנויים לעבוד עם יחידת ההגברה שלהם ספיפית אלו לא רמקולים כלליים שניתן לחבר לכל הגברה

טכנית מחברים רמקולים לרסיבר בכך שחושפים את הכבלים בקצוות שלהם - מפרידים את הפלוס והמינוס ומחברים בהתאם להברגות שבגב הרסיבר - הרמקולים שלך כרגע מחוברים ישירות לסאב מכיוון שהוא משמש כיחידת ההגברה הייעודית שלהם... ככה שלא מומלץ לשרשר אותם לרסיבר

יש למצב שלך כמה פתרונות - אחד מהם הוא ללכת על מערכת משולבת בסיסית של אחת מהחברות המובילות
אופציה שניה לשבור תוכנית חיסכון וללכת על סט רסיבר ורמקולים בעלות התחלתית מינימלית של אזור ה3000 ש"ח ומעלה
אופציה שלישית היא פשוט להישאר עם הקיים ולהנות

בהצלחה

yaakov63

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
נניח שארצה רסיבר

שלום
נניח שכן ארצה
שאלתי
מהי מערכת משולבת בסיסית?וממה היא מורכבת?
והאם אתה ממליץ על יצרן מסויים או שזה לא משנה?ציינת אחת מהחברות המובילות?
ושאלה נוספת :סט רסיבר ורמקולים?הבנתי שהוא יותר יקר?טעיתי?
והכי חשוב לדעתי עפ'י תשובתך /המלצתך.
אמרת שיש למצב שלי כמה פתרונות וציינת אותם
האם אחד מהם או שניהם יתחברו למה שקיים אצלי כפי שציינתי זאת?
ומה עדיף לדעתך?

:-)

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מערכות משולבות בסיסיות מוכבות מיחית הגברה שהיא בדרך כלל משולבת DVD\BD עם מגבר טרנזיסטורי\דיגיטלי פנימי ומגיע עם רמקולים יעודיים שלה וסאב פאסיבי המוגבר דרך אותה מערכת - הזולות מגיעות ללא כניסות HDMI אלא מקסימום עם כניסה אופטית בודדת - יש כאלה המסתפקים בזאת והיקרות כוללות גם כניסות HDMI ולא רק יציאות
זה מקביל למערכת שיש לך כרגע רק עם מפענחי צליל הקשורים לסטים של קולנוע ביתי - עלויות ממוצעות נעות בין 1000-2000 לדגמים הסטנדרטים ובין 2500-4000 למתקדמים

אין עדיפות ליצרן מסויים הכל עניין של טעם אישי

סט רסיבר ורמקולים יכול להתחיל כמו שאמרתי בסביבות 3000 ש"ח והוא עדיף לדעתי על רוב המערכות המשולבות המתקדמות במידה והציוד שאתה לוקח תואם את הצרכים ואת סוג ההגברה והרמקולים שמשלבים

אף אחד מהם לא יצאים או יתחבר באופן שירצה אותך למוצר שברשותך כרגע... אז לפי מה שאני מבין ממך כדאי שתחסוך קצת ושתגיע לנקודת תקציב שהיא ראויה מבחינתך תבדוק את הנושא יותר לעומק

yaakov63

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
עדיפות לסט רסיבר ורמקולים?

שלום
אז אם הבנתי אותך נכון ותתקן אותי אם אני טועה.אתה אומר אם כבר אז עדיף לי סט רסיבר ורמקולים ולא מערכת משולבת בסיסית?נכון אמרתי? .והבנתי ממך שהרמקולים שיש לי כרגע אם יהיו מיותרים ולא יתאימו ?וזאת ובמידה אני הולך על המלצתך ורוכש את המערכת עפ'י התקציב שקיים ברשותי וציינת עניין של טעם?נכון?ואותו סט רסיבר ורמקולים ?הוא מורכב אך ורק מרסיבר ורמקולים?ואיזה רמקולים אתה ממליץ שיהיו בסט?.רצפתיים או סוג אחר?ולאחר שארכוש את הסט כל מה שיש לי כפי שציינתי בתחילת האשכול שלי.יתחברו לרסיבר כמקשה אחת?
נ.ב.בחנויות שמוכרים את המוצרים הללו .הם מוכרים את הסט שציינתה?
תודה מראש על תשובתך והמלצתך

נערך לאחרונה ב:

yaakov63

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
צרף לי קישור אם יש
לחנות ידועה שמוכרת סט רסיבר ורמקולים תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור