LCD מתלבט: Sony EX720 או Samsung D6600

• פותח הנושא ysc
  • פורסם בתאריך

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
שלום,

מחפש טלוויזיה 46 לסלון.
הסלון מאוד מואר!!
מתוכנן לצפייה בתכני SD וגם HD ומעוניין באיכות טובה.
הצפיה דרך ממיר של Yes.

אודה לכל מי שיכול לתרום מנסיונו והידע שלו.
מתכנן לרכוש ביום-יומיים הקרובים.

תודה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
ה D6600 מציע איכות תמונה מציוניות בHD ופחות בSD
D6600 מציע תמונה יותר טבעית ויותר קל לכוויול אותה לצבעים אופטימלים ונכונים לעומת 720 שיש די מאמץ בזה והיא נוטה לגוון כחלחל ולא לגווני טבעים כמו D6600
שנוטה לגוון חום זהב אני לא יכנס איתך פה לכולמני ניסוחים יותר מקצועים אבל בקיצור סוני HX720 מציע איכות לא טבעית כמון D6600 ותמונה יותר פלסטקית ומגרעונת ויתרון יותר חסינות מזליגות אור ועעננות ומנגנון דינמי במסגרת מה שמתנה איכות שחורים טובה יותר קיוצור תראה טטלוזיות ותחליט

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
התכוונתי בשאלה שלי למסך מדגם EX720 של סוני ולא HX720...

את הטלוויזיות ראיתי בחנויות ולא נפלתי לרצפה מאף אחת מהן.
יחד עם זאת, אחרי שראיתי אחרות - שני הדגמים האלו נראו לטעמי ה"רע במיעוטו".

הבעיה שלי (ולא רק) שני נותן משקל רב לנושא האיכות אך הפעם ישנה מגבלה תקציבית.

ה- EX720 של Sony נראתה חיוורת מעט בצבעים, אבל בקלות זה יכול להיות עניין של כבל מזין, שה- Sony ידועות בדרך כלל ברגישות שלהן לאיכות הכבל (רצוי לא ארוך וכמה שיותר איכותי - מנסיון, זה משפיע למדי). המסך שלה מט ונדמה לי שזה יתרון בסלון מואר, לא ?
ה- Samsung מדאיגה אותי בנושא של ה- sound, נשמע ממש לא משהו ולא מתאים לי בכל פעם להדליק גם מערכת קולנוע ביתית.... בנוסף, שמתי לב שב- SD האיכות על פניו קצת פחות טובה מה- Sony.
עד כמה הנושא של עננות צריך להדאיג אותי בעניין של ה- samsung שכן ראיתי בהתייחסויות רבות באתרים שונים שיש בעיות כאלו. לא נחשפתי לבעיה כזו המכשיר ששאני רגיל אליו - אין לו בעיות כאלו....

אמינות של Sony מול Samsung?

תודה.

Rafiki

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
Ex720

לא יודע איך להסביר את זה אבל תיקח כל רכב קוריאני הכי טוב שיש עדיין זה מרגיש קוריאני בדיוק כמו כל מסך קוריאני בסופו של יום התחושה של מותג כמו סוני או פאנסוניק או פיליפס מנצחת במבחן התוצאה לאורך זמן אז נכון שסמסונג נראית נפלא במבט ראשון עם שני מיליון פיצ׳רים אבל אני הייתי הולך על הסוני

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לא חושב שצריך לתת שיקול לאן נוצר המסך אלה לראות אותו אחד ליד השני ולהחליט אני לא מכיר את D7000 מספיק טוב כדי להעיד מי יותר טוב אני מכיר את D8000 ולטעמי הוא עולה בכול פרמטר על סוני HX720 ולטעמי עובר גם את סוני HX920
שבחן לאור באתר רק בשחורים יש לסוני יתרון לפי אתרים מחול הוא סובל מזווית צפייה קצרה פריחה בשידורים תמונה חשוכה בתלת מימיד ועוד

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
מתן, תודה על ההתייחסויות.
אבל שים לב, אני מתייחס ל- EX720 של Sony ולא ל- HX720 שהוא דגם ברמה גבוהה יותר.
אני מעוניין לרכוש מכשיר שישרת אותי תקופה מכובדת. אין לי כוונה להחליף אותו כל 3 או 6 שנים בגלל שינויי טכנולוגיה כאלו ואחרים. תמיד מתקדמים מבחינת היכולות, אך אני מעדכן פעם בכמה "דורות". לי זה מספיק.
על רקע זה, אני לא יודע אם ה- samsung מסוגל להחזיק מעמד מבחינת אמינות ואיכות התמונה שאקבל וזאת מול ה- sony (למשל העננות וזליגות האור שכל כך מאפיינות את ה- samsung). אני מניח שה- sony של היום הוא פחות טוב מ- sony של פעם.

מה שהכי מוזר לי שאין אף תגובה מבעלים של Ex720 באתר, אף פעם לא עשו בחינה ופרסמו review של המוצר הזה באתר. אמנם זה לא מכשיר high end אבל הוא middle וראוי היה לסקור אותו.

חייב לומר שזו החלטה קשה, בעלות די משמעותית.....

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני התלבטתי רבות בדיוק בין 2 הדגמים שאתה מתאר. ההבדלים באיכות לא גדולים אבל לכל מסך יש את הסגנון שלו ותראה למה את מתחבר. אני באופן אישי העדפתי את המסך של סאמסונג מבחינת איכות התמונה.
היתרונות הנוספים של סמסונג - תמיכה מלאה בעברית והרבה יותר APPS
היתרונות של סוני - עיצוב ואמינות.

jjwz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ברצוני להאיר את תשומת לבך שלטלויזיה ה-ex720 אתה צריך להוסיף למחיר משקפיים
תלת מימד שלא כלול במחיר הטלויזיה.יש מבצע של נגן סוני תלת מימד וזוג משקפיים
במחיר 990 שח.
לעומת זאת במחיר של הסמסונג אתה מקבל זוג משקפיים ללא תוספת עלות.
גם בפלזמות של פנאסוניק אתה מקבל בעסקה זוג משקפי תלת מימד.

ברצוני ליידע אותך שחדר מואר מאוד גורם להשתקפויות מהטלויזיה.
הטלויזיה של סוני המסך שלה הוא מט והיא הכי פחות תושפע מעניין ההשתקפויות.

נערך לאחרונה ב:

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
חברים, תודה על העצות. מוערך מאוד.
אכן ה- Sony מגיעה עם מסך מט, וזה מתאים יותר לסלון המואר שלנו. יתכן שאצטרך לוותר קצת על איכות תמונה ע"ח המנעות מהשתקפויות. ברור של- samsung יש יותר features.
בעניין התמחור של sony, אכן "בעייתי", גם הסכום וגם מה שכלול/לא כלול בתוכו.
בסוף צריך להחליט לבד :)

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
כמה הבהרות

אני לא גר הארץ כך שעניין התמחור הוא לא רלוונטי.
טעות שלי הבוני שאני השוותי היא NX ולא EX
ה NX עולה בדיוק כמו ה6600 עם משקפים ונגן BR ובסוני תקבל בונוס של הסאונד בר (פה כפי שכתבתי בעבר היבואן מוכר את ה 720 עם הסאונד בר כלול במחיר)
הטלביזיה שלי מול חלון ענק (צירפתי תמונה) אין שום בעיה של השתקפות אבל ב 3D חייבים לסגור את הוילונות

תמונות מצורפות

• IMG_0551.jpg
    IMG_0551.jpg
    KB 161 · צפיות: 416

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני התכוונתי לדגם EX720 הוא דגם נחמד בעל עיצוב יפה מאוד בעל מסך מט אבל מבחינית איכות התמונה אין מה להשוות לD6600 שבה אין תופעה של זווית צפייה קצרה פריחה מריחות בSD
צבעים יותר טבעים עמוק בתמונה שאין בסוני EX720
תלת מימיד יותר טובה לטעמי קיוצר המלצה שלי D6600
אבל הוא שי יקר את סמסונג EX720 אפשר למצוא בגודל 55 ב12 אלף שקל ואת D6600 רק גודל 46 עולה 10 אלף שקל אני חושב שעדיף להשקיע עוד 2000 שקל ולקחת את גודל 55

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור