מתלבט מאוד- רגע לפני קנייה - זקוק לעזרת המומחים : רסיבר פיוניר + רמקולים Jamo

Ripliav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכם. אשמח לעזרה כי הלכתי לאיבוד...
חבר יכול לקנות לי הלילה ו/או בימים הקרובים את הרסיבר שמוכרים כעת בדיוטי פרי : פיוניר 323
בדקתי וקיבלתי מייל מהם שזה הדגם שכעת נמכר: Vsx-323
בנוסף יש לי הזדמנות לרכוש מערכת רמקולים של Jamo 606
מתלבט האם יש תיאום טוב ביניהם? האם כדאי לשנות אחד מהם?
או בכלל לשנות כיוון...
המטרה היא קולנוע ביתי והרבה מאוד מוסיקה בעיקר רוק ורוק ישראלי
אנא עיזרו והמליצו מניסיון ותנו הכוונה. בבקשה.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שמעת במו אזניך את הצרוף של הרסיבר הזה עם הרמקולים האלה?
היה עולה על דעתך לקנות מסך טלויזיה בלי לראות את התמונה שלו ?

עזוב מה שאנשים יגידו לך.
אם הייתה תשובה אחת טובה לכולם אז לא היו כל כך הרבה חברות בתחום.
בכללי, רסיברים של קב לא מצטיינים באיכות המוזיקלית שלהם, בוודאי לא אלה בדרגת כניסה (כלומר, הזולים ביותר שיש).
אם לא תשמע את הצרוף של שניהם , איך תדע אם זה מספק אותך?
ארז

Ripliav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובה . מחפש בכל זאת עזרה והכוונה.

שמעת במו אזניך את הצרוף של הרסיבר הזה עם הרמקולים האלה?היה עולה על דעתך לקנות מסך טלויזיה בלי לראות את התמונה שלו ?עזוב מה שאנשים יגידו לך.אם הייתה תשובה אחת טובה לכולם אז לא היו כל כך הרבה חברות בתחום.בכללי, רסיברים של קב לא מצטיינים באיכות המוזיקלית שלהם, בוודאי לא אלה בדרגת כניסה (כלומר, הזולים ביותר שיש).אם לא תשמע את הצרוף של שניהם , איך תדע אם זה מספק אותך?ארז
מתכונן ללכת על הרסיבר מהדיוטי - נראה לי שאין מה להפסיד ברמת מחיר כזאת ובשביל פעם ראשונה עם רסיבר . הלילה פשוט חבר ירכוש בשבילי בדיוטי ולא רוצה לפספס .אין לי אפשרות לשמוע אותם ולכן שואל אולי למישהו יש ניסיון כלשהו או הכוונה.בכל זאת אבקש הסבר והכוונה האם הרמקולם 606 jamo - יתאימו ?רוצה לקנות רמקולים בעלי שם ואיכותיים- חשוב לי מאוד למוסיקה .

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
מתכונן ללכת על הרסיבר מהדיוטי - נראה לי שאין מה להפסיד ברמת מחיר כזאת ובשביל פעם ראשונה עם רסיבר . הלילה פשוט חבר ירכוש בשבילי בדיוטי ולא רוצה לפספס .אין לי אפשרות לשמוע אותם ולכן שואל אולי למישהו יש ניסיון כלשהו או הכוונה.בכל זאת אבקש הסבר והכוונה האם הרמקולם 606 jamo - יתאימו ?רוצה לקנות רמקולים בעלי שם ואיכותיים- חשוב לי מאוד למוסיקה .

לי נראה שיש מה להפסיד.
לא קונים כך ציוד...
מה שמוצע בדיוטי זה בדכ דגמים ישנים ולא מוצלחים
הסיכון של לקנת בלי לשמוע - גדול מידי
תתחדש

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
אני לא ממליץ לך לקחת סיכון ולקנות וכמו שאמרו לך שעדיף
לשמוע ואז לקנות אבל זאת החלטה שלך
בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור