מתלבט ב46 אינץ בין SONY NX720 לבין SAMSUNG D7000

LioriK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים,

אני מתלבט בין 2 סוגי הטלויזיות הללו:
SONY NX720 46
לבין SAMSUNG D7000

המרחק צפייה הוא 3~ מטר בערך,
העיקר שידורי HD ו3D.

אשמח מאוד להמלצות...

תודה רבה,
ליאור.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שנהם מסכים מעולים D7000 מציג מיקרו ללא הדמניג וה+
לעומת אחיו הגדול D8000
הסוני מציע מנגנון LED רגיל עם שליטה באזור המסגרת ומציע שחור מציון בעניין החדות D7000 לטעמי הרבה יותר חד ובהיר צבעים ססגנונים כמו אחיו D8000
שחור מציון אבל בעיות של עעננות וזליגות אור ה720 יש לו בעית צבעים פלסטקים ולא טבעים שזה אני לא מוכן לסבול וגרעניות מוגזמת וגם המחיר של D7000 יותר יקר עם תמעונין באיכות טובה למדי הD7000 טובה עבורך עם תמכון להתפשר קצת בשביל לחסוכך אז 720 סוני מתאים עבורך ועצה שלי לך תראה את שנהם ותחליט אולי לא תסים לב להבדלים ואני ממליץ כבר לקחת את D8000 שהיא מעולה ולפי מה שקראיתי עולה גם על D7000 בכמה רמות לפי אתרים בחול יש לה 250+ אזורי שליטה על התאורה לעומת מספר קטן בהרבה בD7000 ואיןם לה תגמניג מיקרו+ ועיצוב שונה אבל בגדול אלו שתי טלוזיות שמצעים איכות מאוד דומה

LioriK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם אתה מכיר מקום שבו אוכל לראות והתלרשם מהD7000/8000?

תודה רבה,
ליאור.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אפשר לראות בהרצילה פיתוח סמסונג ישראל

אתה יכול לראות בסמסונג ישראל את שני המסכים אחד ליד השני........
הבדלין בין D7000 לD8000 זה המיקרו גמנייג+ אזורי שליטה עמועמית על התאורה האחורית
במסך לפי אתרים ראיתי שלD8000 יש 250+ אזורי הארה לעומת כמעת חצי בD7000
בנוגע לאיכות עצמה הם מצעים איכות מאוד דומה רק שהנקדיות בD8000 היא 25 מליון במקום 15 מליון
וזה מתבטא בשחור טוב יותר וצבעים בהירים ןעמוקים יותר ונקדיות טובה יותר
אבל לפי דעתי הבדל הוא די ניכר אבל מי שלא אדופיל לא יצליח להבדיל בהבדלים....

נערך לאחרונה ב:

gug123

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו יודע מה ההבדל בין ה-NX720 לבין EX720? מה חדש יותר ומה ישן יותר?

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
ה- EX720 חדישה יותר אבל היא מסדרה נמוכה יותר מאשר סדרת ה- NX.
התמונה ב- NX אמורה להיות טובה יותר, אבל ככל הנראה יש לה יכולות מסויימות שהן חלשות יותר מ- EX720, כנראה שלא קריטי מידי. ההבדל המהותי הוא הפנל. ה- NX720 הינו פנל מבריק שאמנם יש לו ציפוי כנגד השתקפות אבל אני הייתי נזהר עם זה בחדר מואר. ה- EX720 בעלת מסך מט, והתמונה הינה סה"כ טובה (לאחר כיול קל).

אני חייב לציין שעם איכות השידורים בארץ, SD וגם ה- HD בחלקו, יש הרבה בזבוז של יכולת המכשירים....
במידה ואתה מקרין בבית הרבה סרטים ממכשיר blu ray או סטרימר, ואתה רגיש לאיכויות - זה סיפור קצת אחר.

חשוב לגשת ולראות את המסך בעיניים. גש לחנות של ישפאר בהרצליה לאחר שתברר שיש להם בתצוגה את הדגמים שבנדון.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור