LCD או פלזמה מתלבט בין SAMSUNG D7000 LED 46 לבין PANASONIC 50VT30

ItsikO

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

ניסיתי למצוא השוואות בין 2 המסכים ולא מצאתי, עד לא מזמן הייתי נעול על הסמסונג אבל מאוד רציתי משהו גדול יותר מ 46 אינץ' ואז ביקרתי בחנות ששם המליצו לי על ה VT30 של פנסוניק בגודל 50 אינץ.

אני אנסה לפרט מה אני מחפש :

קודם כל מסך שידע להתמודד בצורה הטובה ביותר עם השתקפויות , בסלון שלי יש יציאה למרפסת שמש מול קיר הטלביזיה (כן אני יודע אפשר לשים וילון ) וחלון גדול נוסף בקיר הניצב לקיר של הטלביזיה. ההשתקפות היא די רצינית !

איכות תמונה טובה וחדה הן עבור שידורי SD ו HD .

טלביזיה חכמה : אני קצת מתבאס מכך שהפנסוניק לא חכמה כמו הסמסונג (גלישה מלאה באינטרנט)

תלת מימד : לפי מה שקראתי התלת מימד באור יום שסמסונג טוב יותר , האם זה נכון? כמו כן הבנתי שסמסונג עבורו למשקפים מבוססי BLUETHOOTH לעומת אינפרה אדום בפנסוניק וכך מקבלים חווית צפיה טובה יותר כולל משקפיים נוחים יותר

אשמח לשמוע את חוות דעתכם ועצתכם...

ItsikO

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי , אשמח לקבל תגובה בנושא...

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לפנסוניק יש איכות תמונה טובה יותר בפרמטרים רבים, בתכני SD, HD וגם ב- 3D האפקט נעים יותר לעין, עם פחות כפילויות.
ה- VT30 מתמודדת ביחס לפלזמה בסדר עם השתקפויות, אבל צפיה באור סביבתי חזק מורידה מהשחור בתמונה וכאן ה- LCD LED מוביל.
שיטת הסנכרון של המשקפיים לא קשורה לאיכות התמונה או לנוחות המשקפיים (זה כבר ענין של עיצוב), לסמסונג יש דגמי משקפיים קלים יותר, אבל אותם צריך לרכוש בנפרד (עם המסך מגיעים משקפיים סטנדרטיים).

kobi-ds

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בהשוואה בין שני הדגמים (באתר בחו"ל) גילו נתון מעניין נוסף- כאשר מטים את המשקפיים במצב שכיבה למשל, המשקפיים של הסמסונג נחסמות ולא מאפשרות לראות כלום ואילו הפנסוניק מציגה את התמונה כרגיל. בגדול, אם מחפשים פיצ'רים אז הסמסונג נותנת יותר תמורה אבל בכל הנוגע לאיכות התמונה, הפנסוניק מנצחת אצלי חד משמעית.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לאור היקר אני רואה שלפי מה שבחנתה VT30 עדיפה וזה גם ככה עצל שאר המומחים בעולם וכנראה שיש צדק בענין הזה אבל שככתה לךהגיד משהוא חושב ואתה שאתה אחד האנשים בעלי ענין בארץ היתה חייב לומר שזה קשור לטעם אישי אני ראיתי את VT30 לעומת D8000 ולא התלבתי מVT30 התמונה שלה היתה חשוכה אולי עמוקה מאוד אבל חדוכה ולא מספיק חדה כמו D8000
שהפילה אותי מהכיסא הששחור הVT30 היה אומנם יותר טובה אבל לאמשהוא ששווה להוריד מהפרק את D8000 בגללו קיצור אני לא כול כך מכיר את D7000 כי לא ראיתי אותו אבל אני חושב שאי אפשר לפסול את D7000 ולהגיד שבכול הפרמטרים VT30 עדיף בענין הבהירות והחדות לפי דעתי D7000 לוקח ובגדול בענין תמונה טבעית וחמה ושחור מציון VT30 לוקח
בענין השתקפיות וצרביות D7000 לוקח קיוצר שני מסכים מעולים
ואני ראיתי את VT30 בSD והתמונה מציוניות לפי דעתי יותר מD8000 אבל החדות והבירות פשוט הפילו אותי בD8000 גם בSD
אבל בשביל להיות מקצוענים ככול הנראה VT30 מלכת הSD השנה

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור