מתלבט בין Philips 9705 לבין Samsung D8000 - ארבעים אינץ'

ShlomiEdelman

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני שלומי ושמעתי עליכם רק דברים טובים.
רציתי לשמוע את דעתכם בנוגע לשתי הטלוויזיות האלה. ראיתי שתיהם בחנות ולא ידעתי מה להחליט.
מבחינת צבע\נתונים יבשים, מי לוקחת לדעתכם?

השימושים שלי:
* בעיקר ממיר YES, חלק SD חלק HD

מה חשוב לי?
* רמקולים איכותיים
* צבעים טבעיים כמה שיותר

תודה רבה,
שלומי.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שני הטלוזיות מעולות.......
אחת FULL LED עם יותר מ1000 נורות ואחד היא LED צדדי עם יכולת שליטה על התאורה אחורית עם מנגנון חדיש ומושפר שנקרא מיקרו דמניג+ ויש שליטה על יותר מ250+ אזורי תאורה
אני יפרט על כול אחד מן התכונות ודבר ראון אני ממליץ לעלות תגודל ל46 ב40 אנטיש לא שמים לב לאפקט של תלת מימיד
איכות HD: שני המסכגים מציגים איכות HD מציוניות לפליפיס יש יתרון בשחורים יותר אכותים ובאחדות מושלמת לD8000
יש יתרון בצפייה בסיביה מאורת ובנקדיותלפי שעתי יותר טובה בהירות חדות עומק ותחושה תלת מימדת יותר טובה לפליפיס יש יותר פרטים בחלקים כהים אבל גם לD8000 יש הרבה פרטים בחלקים כהים פו הם תיקו
בענין החדות סמסונג לוקחת בגדול הפליפיב אומנם חדה אבל לא כמו D8000
בענין הביהרות גם פה לוקחת הסמסונג עם צבעים ססגונים בהירים חדים וטבעים לעומת צבעים מאוד טבעים ופחות בהירים וחדים של פליפיס
בענין הנקדיות שני המסכים בעלי נקדיות מציוניות ובאותו רמת נקדיות שנהם8 בעלי רמת נקדיות גבוה לD8000 יש יתרון בתנאי תאורה בהרים שם הוא פורח לפלייס יש זווית צפייה יותר רחבה מאשר בD8000
לא סובל בכלל מעננות וזליגות אור ואי אחדות גם משD8000 לא תקול כמת ולא סובל אני פגשתי מסך עם אחדות מושלמת ובלי זכר לזליגות אור ועננות
SD: בSD הסמסונג D8000 לוחת התמונה כול כך טבעית השחור כול כך שור הבהירות החדות המעהד ואדיו משמעותית יותר טוב מאשר בפליפס בענין הדיוק צבעים שנהם באותו רמה שנהם מאוד מדיוקם מבחינית העלמת בעיות כמו פלקציה מריחות זמזמים טיטושים המסונג לוקחת עם תמונה חלקה מכול הבעיות האלו חדה ברורה וחלקה בעלתתחושה תלת מימדית קיוצר פה סמסונג לוקחת
3D: ב3D הסמסונג לוקחת בלי כמעת כפליות איכות שחור מציוניות זווית צפייה רחבה גם שמטעים תראש התמונה נשאר חדה ובהירה יש עומק בתמונה התמונה חלקה ונעימה לעין הצבעים מדיוקים הצבעים חדים ובהירים מרגישים כול פרט בתמונה פשט ב3D המסך לוקח את הפליפיס שהתמונה שלו ב
תלת מימיד די בנונית הוא יותר מצטיין בHD
עיצוב: אין מה לדבר נכון הסמסונג השנה בעל העיצוב הכי יפה
פקצרים: הזמסונג הוא מסך " חכם" לכול דבר בעל דפדפן רשת VOD ועוד
ענענות זליגות אור: המסך סובל מזליגות אור ועננות מה שאין זכר לכך בפלפיס 9705 שהוא נקי לגמרי מתופעות אלו זהה קשור בעיקר למסך עצמו יש מסכים עם התופה יותר ויש כאלו כמעת בלי התופעה ואפילו בלי בכלל המסךל האסיתי סובל הכי הרבה מתופעה והמסך הארופאי הכי פחות והוא גם עם כול הפקצרים כמו טניור דגיטלי HD
דפדפן רשת VOD סקיפ ועוד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור