LCD מתלבט בין d5000 ל eh5000

zivzivziv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום! אני צריך ייעוץ לגבי טלויזיה. אני מעוניין לקנות טלויזיה 40 אינץ לחדר. עכשיו אני מתלבט בין d5000 ל eh5000 . ראיתי שבd5000 יש תמיכה ב ALLSHARE שמשום לא קיים ב EH5000 שהיא טלויזיה חדשה יותר!. בגלל העניין הזה אני נוטה יותר לD5000 אבל הבנתי שב EH5000 יש לד-מלא ולא EDGE, ההבדל הזה הוא קריטי מבחינת איכות התמונה?

חשבתי גם לקנות EH5300 בגלל שקראתי שהיא מגיעה עם WI-FI מובנה זה נכון? כי באתרים בחו"ל רשום שכן אבל באתר הישראלי רשום שהיא לא מגיעה עם WI-FI מובנה.

ושאלה אחרונה וחביבה [= יש לי מרחק של בערך 3 ורבע-וחצי מטר מהטלויזיה, שווה לשקול 46 אינץ' או ששידורים רגילים יראו ממש נורא במרחק הזה?

תודה [=!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני רואה בנתונים של ה- EH5000 שאין לה חיבור רשת בכלל.

46" למרחק שלך, מתאים בהחלט.

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
שבd5000 יש תמיכה ב ALLSHARE שמשום לא קיים ב EH5000 שהיא טלויזיה חדשה יותר!.
אתה צודק , אם זה חשוב לך

יש לד-מלא ולא EDGE, ההבדל הזה הוא קריטי מבחינת איכות התמונה?
לא שאני ראיתי

חשבתי גם לקנות EH5300 בגלל שקראתי שהיא מגיעה עם WI-FI מובנה זה נכון?
מגיע עם W-LAN ומצריך דונגל שעולה כסף

יש לי מרחק של בערך 3 ורבע-וחצי מטר מהטלויזיה, שווה לשקול 46 אינץ' או ששידורים רגילים יראו ממש נורא במרחק הזה?
לא פרטת כלום לגבי
איך אתה מחובר ? הוט ?
תקציב ?
איזה ערוצים צופה ? ספורט ? דרמה ? חדשות ? סרטים ?
SD או HD ?

מחובר מחשב ? איזה כרטיס מסך ?
בלו רי ?

zivzivziv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התשובות ! אני מחובר להוט. מבחינת תקציב , אם מדברים על טלויזיה של 46 אז התקציב הוא סביב 4500. האמת שאני צורך בעיקר תוכן HD מהאינטרנט . וגם בטלויזיה מלבד ערוץ 2 ו10 שאין כל כך מה לראות שם, אני בעיקר רואה ערוצי HD . אז האמת שאולי 46 באמת תתאים לי למרות המרחק היחסית קטן לטלוויזיה כזאת. אגב מה לדעתכם מומלץ יותר, לחבר מחשב בכבל hdmi למחשב או להשתמש בסטרימר כדי להזרים על הרשת את הקבצים? איפה האיכות מנצחת?

תודה!

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
האמת שאני צורך בעיקר תוכן HD מהאינטרנט .
נפלא
תוכנת נגן סרטים ?דגם ?

בטלויזיה מלבד ערוץ 2 ו10 שאין כל כך מה לראות שם
תקנה דונגל וצפה בעידן + דרך המחשב
בנגן VLC
כמובן לכוון אותו ישור פסים
ישדרג את התמונה מאוד
אם לא תבין תשאל

טלויזיה של 46
למרחק 3.5 מטר מצד אחד פרטים רבים ב- HD לא יראו טוב
מצד שני HOT ו-SD לא הכי איכותיים
ומפני שלא מדובר בשידורי איכות גבוהה
אולי מרחק גדול לא יראה את הפגמים
אני 55" במרחק 2.7 מטר - 3 מטר מאושר עם HD וגם SD
וגם אני כיום צורך רק דרך מחשב

לחבר מחשב בכבל hdmi למחשב או להשתמש בסטרימר כדי להזרים על הרשת את הקבצים?
חד משמעי מחשב גם תמונה וגם סאונד ( המון בעיות בסטרימר וגם תמונה אטומה ללא פירוט שלפי דעתי חסר )
אבל השאלה איזה מעבד ?
איזה כרטיס מסך ?
איזה כבל HDMI ?

ב-סמסונג 5000 יש לך אפשרות לחבר USB2 ולראות סרטים

zivzivziv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
המחשב שלי דיי חדש, מעבד i5 2500 משהו וכרטיס מסך nvidia hd 5670 .
Vlc עדיף על bs? לגבי החיבור בhdmi , אני באמת צריך לשקול את זה, זה דיי מבטל את הצורך בפיצרים מתקדמים בטלויזיה ואפשר לקחת את הדגם הבסיסי ביותר. תודה רבה על העזרה!

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
Vlc עדיף על bs?
VLC לעידן פלוס מכוון טוב יותר מכל נגן

אם אתה רוצה תוכנה מעולה לסרטים
http://www.cyberlink.com/products/powerdvd/overview_en_US.html?&r=1
חודש חינם

יש כאן אלמנטים של הפיכת סרט תלת מימד
אני רואה את כל הסרטים 2D ל- 3D

עם מסך תומך 3D אתה תהנה
וכדאי שתספר לנו כמה

zivzivziv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אתה משתמש בתוכנה כדי להמיר 2d ל 3d? לרוב הטלוויזיות יש את היכולת הזאת מובנת לא? זה לא עדיף? ונראה לי שאני אלך לאחת החנויות לראות איך עובדת ההמרה הזאת. זה באמת מוסיף? ברוב הסדרות אין יותר מידיי אפקטים ואקשן . אולי תמליץ לי על טלויזיה/ מותג שאתה משתמש , כי מהניסיון שלי בקולנוע , תלת מימד עושה כאבי ראש ולא ממש מוסיף הנאה

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
[FONT=&amp]אתה משתמש בתוכנה כדי להמיר 2[/FONT]d [FONT=&amp]ל 3[/FONT]d? [FONT=&amp]לרוב הטלוויזיות יש את היכולת הזאת מובנת לא? זה לא עדיף[/FONT]?

[FONT=&amp]נכון יש להם יכולת המרה ,אבל לא איכותית לעיני [/FONT]
[FONT=&amp]מה אתה מצפה ממחשב עם ליבה אחת או שתים ב- 1.5[/FONT] GH

[FONT=&amp]תראה כמה כוח לוקח מחשב להמיר בלוריי מלא +סאונד[/FONT] HD
http://imageshack.us/f/826/1115y.png/
http://imageshack.us/f/818/1112dj.png/

[FONT=&amp]שים לב 6 ליבות 3 GH מול 2 או 1 [/FONT]1.5 GH

[FONT=&amp]וכך צופה בכל , אני בקושי צופה 2[/FONT]D
שוב לצפות בתוכן כזה כמוני אני לא מצפה ממך

[FONT=&amp]נראה לי שאני אלך לאחת החנויות לראות איך עובדת ההמרה הזאת. זה באמת מוסיף[/FONT]?

[FONT=&amp]זה בסה"כ מסך שלך שצריך ללוות אותך כמה שנים טובות [/FONT]
[FONT=&amp]אתה צריך לקבל החלטה לגבייך [/FONT]
[FONT=&amp]אני רק יכול לייעץ לך עם כל הלב[/FONT] .

[FONT=&amp]תמליץ לי על טלוויזיה/ מותג שאתה משתמש , כי מהניסיון שלי בקולנוע , תלת מימד עושה כאבי ראש ולא ממש מוסיף הנאה [/FONT]
[FONT=&amp]תלת מימד ומסך סמסונג , [/FONT]אקטיבי אני משתמש
[FONT=&amp]או [/FONT]
[FONT=&amp]תלת מימד פאסיבי של[/FONT] LG [FONT=&amp]לדוגמא [/FONT]

[FONT=&amp]אם עושה לך כאבי ראש עיניים [/FONT]
[FONT=&amp]יש בעיה גופנית[/FONT] !
[FONT=&amp]עד כמה שאני בדקתי את התופעה הזאת מדובר בכ- 10% מהאוכלוסייה , לרוב בוגרים[/FONT]
( [FONT=&amp]לא מדבר על אנשים חולים כרוניים בכל גיל[/FONT] )
[FONT=&amp]היה פעם בחו"ל בפורום שראיתי אנשים שעשו ניקוי רעלים לעודף מתכות כבדות בגוף [/FONT]
[FONT=&amp]והם תענו שאחד הדברים שקראו להם שיכלו לראות תלת-ממד ללא תופעות לוואי כמו כאב עיניים או ראש [/FONT]

[FONT=&amp]זה לא משהו פשוט אלה מדובר כאן באלפי דולרים הוצאות [/FONT]
[FONT=&amp]וזה צום עם תוספי מזון מיוחדים לניקוי הכבד והגוף [/FONT]
[FONT=&amp]זה צריך רופא מיוחד [/FONT]

[FONT=&amp]מפני שאני לא רופא , ולא מכיר תופעות שלך ולמה[/FONT] !
[FONT=&amp]לא יכול לייעץ לך טיפול [/FONT]
[FONT=&amp]אך צום ארוך מרפא מחלות כרוניות[/FONT]

אוהד זכי

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
בקולנוע אתה מקבל תלת מימד פסיבי והוא לא איכותי בעליל. יש לי בחדר סמסונג 40" d6000 עם משקפיים של סמסונג דגם 3700. הטלויזיה מדהימה, איכות צפייה מעולה גם אם אתה מוריד סרטים 1080p ושם על הארד דיסק נייד. דרך אגב, יש מנגנון שמסדר את הכתוביות בתלת מימד שלא תראה כפול. אני מאמין שבסדר גודל של התקציב שלך היא אחלה טלויזיה. כמובן שתמיד יש יותר טוב, את הדגמים היותר גבוהים של סמסונג אבל יותר יקרים. והייתי ממליץ לך לקנות יותר מ-40". אני יושב 2 מטר מהטלויזיה ו-40" זה אחלה. ליותר מזה אתה חייב טלויזיה יותר גדולה, אחרת תפספס הרבה מהפרטים.
כמובן שאם תראה 5 שעות רצוף תלת מימד כל יום יהיו לך כאב ראש, אז כל דבר במינון נכון. בשיטה הפסיבית האיכות לא הכי טובה, אבל המשקפיים קלות. בשיטה האקטיבית המשקפיים טיפה יותר כבדות אבל האיכות הרבה יותר טובה.

kobika24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
d5000

אני לקחתי את ה-D5000 בהמלצת מתן ונהנה ממנה קצת מעצבן זמן ההדלקה שלה לוקח חמש שניות לפחות
אין בה עברית אבל תמורת 50 שקלים הפכו לי אותה לעברית ואתה מאבד את העידן פלוס ואת החיבור סקארט
אבל זה לא משנה אני מתחבר עם HDMI ויש ממיר אבל בגדול צבעים חיים ותמונה יפה יש 4 חיבורי HDMI
מקווה שזה יעזור לך לגבש דעה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור