תומר, אתה לא מסכים איתך - ה 60D אומנם לא דגם חדש, אבל ה 7D היא דגם ותיק יותר בשוק ועדיין טוב יותר מה 60D בגלל גוף מוצלח יותר ומערכת פוקוס מוצלחת יותר (דרך אגב שלושת המצלמות חולקות את אותו חיישן) כאשר ה 650D יש לו שינויים עבור מערכת פוקוס בצילום הוידאו.
ל 60D יש מנסרה ולא מראה כמו ה 650D כך שרואים יותר טוב בעינית - יש שיגדו שזה חשוב להם מאוד.
ההבדל באיכות התמונה בין ה 7D ל 60D ו סדרת ה 600D 650D כמו גם ה 550D יהיה מאוד קטן - ל 650D יש יתרונות בצילום וידאו וכן ניוקוי טוב של רעש ה ISO גבוהה
כאמור ה 60D יותר מיושנת מה 650D, אבל לא מסכים איתך לגבי שרואים את סמני הגיל עליה (לדעתי גם ל 650D יש חישן מיושן ולא ברמה של המצלמות כיום מחברות אחרות)- האם זה עושה אותה בחירה עדיפה על ה 650D ממש לא - צריך לבדוק עבור הצרכים והשימושים של כל אחד.
בנושא מצלמות החדשות של קנון שיחלפו את הדגמים הקיים - יש מספר שמועות שלא בטוח לחלוטין שה 70D או בכל שם שיקראו לה תחליף ישירות את ה 60D יכול להיות יכול שהיא תיהיה מחליפת ה 7D ויש גם שמעות שמחליפת ה 7D תיהיה עם חישן FF שתתחרה ב D600 החדשה של ניקון שאמורה לצאת בחודש הבא.
אם כבר מדברים על ניקון - אז בלי קשר לגיל המצלמות החישנים של מצלמות ניקון עבור מצלמות הקרופ כבר כמה שנים מוצלחים יותר מחישני מצלמות הקרופ של קנון ראה את הציונים של ה D5100 הותיקה יחסית ובטח של ה D3200 החדשה
כאשר כל מצלמות הקרופ של קנון הן עם החישן של ה 7D הותיקה (עם שיוניים קלים) - וחישני ה D5100, D3100 ובטח ה D3200 חדשים יותר וטובים יותר.
אם הייתי מתחיל היום לחפש מצלמת DSLR אני לא בטוח שלא הייתי הולך על ניקון