מתלבט בין 4 טלוויזיות וחייב להחזיר תשובה! אודה לעזרה

gangrel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים, אני כבר הרבה הרבה זמן (!) חושב איזה טלוויזיה לקנות וסוף סוף הגעתי ל-4 הנבחרות שהמליצו לי עליהן והייתי יותר משמח לשמוע את חוות דעתכם.
אני צריך להחזיר תשובה בימים הקרובים משום שהמבצעים יגמרו בקרוב.

הטלוויזיות הן:
1) lv550y
2) le5500
3) pk550
4) pv250

כולם של LG, ככה יצא פשוט... כשהמומלצים במיוחד (מה שאמרו לי) הם pv250 ו-lv550y

הסלון שלי מואר במהלך היום (יש חלון גדול עם וילון בצד שמאל) ויש מרחק של 4 מטר מהטלוויזיה.
אני צריך את זה בעיקר לשידורי SD רגילים ומדי פעם סרטים או ערוצים של HD וגם אני מתכוון לחבר של המחשב הנייד שלי, לגלוש, לראות סרטים ממנו ולשמוע מוזיקה דרך הטלוויזיה. התקציב שלי בין 4000 ל-5000 שקל פלוס מינוס.

אשמח לתשובה ודעתכם!
תודה

gangrel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הלוואי שמישהו היה מגיב לי :( :( :(

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כולן של LG ?

gangrel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כן, לא בכוונה פשוט ככה יצא... ורציתי לשמוע חוות דעת

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
מממ המלצה ..

מה שטוב לך בעין .. אי אפשר להמליץ סתם ככה באוויר . אני אישית כמו תמיד אומר פנסוניק , רק פנסוניק (-: .

gangrel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז בנושא הזה בדקתי את ה-U30 של פנסוניק והיא באמת באמת טובה אבל לא נראה לי הרבה יותר מה PV250 והיא עולה בין 600 ל-1000 שקל יותר אותו מחיר של ה-lv550y...

לכן נראה לי שאני אלך או על ה-LG 47 lv550y לד, או על ה-LG 50 pv250 פלזמה
אז מה אתם אומרים... פלזמה קצת יותר גדולה ועולה 800 שקל פחות או לד יותר יקר אבל לד וסמארט?
או בכלל על ה-U30 של פנסוניק למרות שהיא יקרה ולא נראה לי בהרבה יותר טובה מהPV

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
LV550 היא בחירה מציוניות אבל לטעמי המחיר של יקר לעומת התמורה שלה במחיר שלה תוכל לקנות את LG LX6500 TU או את D6400 שלפי דעתי אין מה להשוות בנהים מבחנית איכות תמונה בHD וגם בSD עומק שחורים התמדדיות עם אור מציוניות בLG LX6500 בזכות פאנל מט שחוסם את האור בזכות הזכוכית שעוטפת את המסך הוא לא מבריק אלה ממט וזה נותן לו יתרון בחדר מאור רק שתדע שלמרחק שלך אני לא מאמין שתבדיל בין HDR לFULL HD וגם עם תבדיל תצתרך להתאמץ ולנסות בכוח למצוא הבדלים מה שמטלוזיה 55-65 אנטיש אין שום בעיה להבדיל אז יש שתי אפשריוץ אחת יקרה יותר ואחת זולה יותר או שתקריב תספה למרחק ככה של 3-3.5 מטר ותהנה או שתקנה 55 אנטיש ותויף כמה אלפים אני בעד לקנות טלוזיה יותר גדולה כי זה מעצים תחוויה
בהצלחה

gangrel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אבל מתן זאת טלוויזיית 3D וכל מני דברים שאני לא אשתמש בהם... אני לא מחפש פונקציות ודברים מסביב... אני מחפש איכות תמונה הכי טובה ובכמה שפחות כסף. זאת הסיבה שחשבתי ללכת על פלזמה... :-S

אתה לא חושב שה-U30 תהיה בחירה יותר טובה מה-PV250? ואם יש לך דברים נוספים להציע לי אני אודה לך מאוד

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום gangrel
הי, מכיוון ואתה מציין שהסלון שלך מואר בשעות היום, אולי עדיף להמנע מרכישת מסך פלזמה. למסכים אלו נטייה להחזיר השתקפות והאור עלול להפריע לך לצפייה בשעות היום. לגבי שני הדגמים הנוספים שאתה בוחן, דגם ה-LV550Y הינו דגם של טלוויזיית SMART בעלת גישה לתכני אינטרנט ומדיה חברתית רבים. דגפ LE5500 הינו דגם של מסך LED מתקדם עם רזולוציית Full HD, אך ללא יכולות הטלוויזיה החכמה. במידה ואתה מוצא כי דגם LV550Y אינו עומד בטווח המחירים שהקצבת, אתה יכול לבחון את דגם LV371 שגם הוא דגם של טלוויזית SMART.

מקווה שעזרתי,
אורי נציג קבוצת חי

gangrel

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חשבתי שגם LED משתקף כמעט כמו פלזמה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
סיחה שלא חזרתה עליך לא היתי בפרום הרבה זמן זה נכון שLED משתקף אבל ממ ש לא כמו פלזמה בו אני יסביר לך לפלזמה יש עוצממת הארה נמוכה ולכן השתקפיות שקרן האור פועגעת במסך גורומת לתמונה חלבית חיוורית ולהשתקפיות מגזמות לעומת זאות הLED פחות משתקפת מפלזמה עם יש לה מסך מט וגם ללא היא פשוט פחות משתקפת ומתממודת עם תנאים מאורים בחדר בצורה מציוניות כמובן קשור גם לדגם עצמו יש כאלו שמתממודים טוב יותר ויש כאלו שפחות למשל LG LE5500 מתממוד ציון בתנאי תאורה קשים לעומת E30 שסובל מהשתקפיות חמרות וגם עוצת הארה שלו פלפי מה שראיתי פחותה משל E5500 לכן התמונה גם פחות בגוון כחול ויותר טבעית בגוון אדמדמם צהוב וזה נותן תמונה נימה לעין ולא צבוענית מידי ומגוזמת אבל לא לזה התכננו לדברי על דגמים שבכלל תלא מתכוון לרכוש עוד יתרון לLED זה בעוצמת הארה שלו שכפולה ואפילו משולשת מזו של פלזמה לכן הוא הינו מסוגל להתממוד עם תנאי תאורה קשים בהירים ופחות עם תנאי תאורה חשוכים היתרון של הפלזמה זה כמבון בתנאי תאורנה חוכים שמה היא מאוד טובה בכות נקדיות ועית גבוה משל LED בסיסית יש עוד יתרונות כמו זמן תגובה אולטה מהיר זוויות מציוניות ואמניות צבעים אבל בעיצוב בחדות ובהיריות אין על LED וLCD זה רמה אחרת וגם בתנאי תאורה בהירים בקשר למה המלצתי על D6400 אני איית חושב שמובר בטלוזיה מדהימה לעומת המחיר המאוד אנטרקטיבי שלה 6 אלף לגודל 46 מחיר ול מאוד לומת למה שהיא נותנת ולפייט שהיא נותנת לטלוזיות שעולות 8-9 אלף שקל אני אישית גם לא משתמש בפנקצית התלת מימיד קניתי את LG LX6500
רק ל2D ואני בכלל לא רואה תלת מימיד אני יבר לך פשוט מסכי התלת מימיד אלו המסכים שמשקעים הכי הרבה כסף ומחשבה בהם ואת כול היתרונות שיש בהם על דגים ללא כמו מעבדים משכוללים עומק שחורים נקדיות עיצוב וכולי היום בשיל לקבל טלויה מציוניות ואכותית היא צרכה לכולל גם תלת מימיד לדעתי אין מספיק בשוק הזה טלוזיה LED או פלזמה זולות ללא תלת מימיד נותנות תתמורה כמו מסכי ה הת לת מימיד של מגוון החברות כמו סמונג טושיבה שארפ וכולי לכ עם קונים טלוזיה וטלוזיה זה לא לשנה שנתים אלה לחות ל3-4ע אלה משקעים תכסף על משהוא אכותי שיחזק לתקופה מסיומת ולא אחרי שנה תתאכזב מהטלוזיה שלך במתום האודיו זה משהוא אחר שתקונה רמקול ב20 אלף של הוא יול להשאר לך 5-6 שנים עם תלא אדופיל אלה חובב ואדיו וככה גם בתחום הואדו שהוא הרבה יותר ז אקטראנטיבי וגמיש מבחנית מחירים כיום ב6 אלף תמקבל טלוזיה 47 אנטיש שתשאר לך לפחות ל3-4 שנים מבלי צורך להחליף עם תלא ואדופיל אני אישית מחליף כול שנה טלוזיה קנתי טלוזיה שלי בספרמבר השנה ובשנה הבא אני רוצה לקנות את ES8000 גודל 55 ש סמסונג טוב זה עצלי זה שגעון זה ומחשבים זה התחבבים הכי גדולים שלי שאלהם אני מבזבז את כול כספי
טוב חדל לחפירות אני ממליץ שתבחון את D6400 מול LG LX6500 ותחליט עם תמתכוון לקנות מסך בלי תלת ממיד ולחסוף ולהתפשר על האיכות אני ממליץ על LV550 גודל 47 מסך מציון כולל סמרט TV וגם אורי נציג חי המלץ עליו ואני מחזק את דברו קיוצא שהיה בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור