אני מתלבט בין הcanon 800d vs nikon d5600
A Arielsvahat חבר אתר הודעות 7 מעורבות 0 נקודות 1 22/9/18 #1 אני מתלבט בין הcanon 800d vs nikon d5600
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 22/9/18 #2 מה השימושים מהמצלמות ולמה מצלמות אלו - וצריך לחושב גם על עדשות אבל צריך להתחיל בצרכים ובשימוש כדי לתת תשובות
מה השימושים מהמצלמות ולמה מצלמות אלו - וצריך לחושב גם על עדשות אבל צריך להתחיל בצרכים ובשימוש כדי לתת תשובות
carmi כתב האתר צוות האתר הודעות 14,184 מעורבות 1,629 נקודות 113 22/9/18 #3 רגע לא אמרת שאתה נעול על קנון ? אז אני לא מבין אתה יודע שאני מעדיף את הניקון - או עבורך את האולימפוס OMD -EM10 III
רגע לא אמרת שאתה נעול על קנון ? אז אני לא מבין אתה יודע שאני מעדיף את הניקון - או עבורך את האולימפוס OMD -EM10 III
A Arielsvahat חבר אתר הודעות 7 מעורבות 0 נקודות 1 23/9/18 #4 נכתב ע"י carmi: רגע לא אמרת שאתה נעול על קנון ? אז אני לא מבין אתה יודע שאני מעדיף את הניקון - או עבורך את האולימפוס OMD -EM10 III לחץ כדי להרחיב... חברים שלי שהם צלמים מקצועיים הסבירו לי שעדיף ניקון בכל מקרה היום בעזרת השם אני יקנה אותה
נכתב ע"י carmi: רגע לא אמרת שאתה נעול על קנון ? אז אני לא מבין אתה יודע שאני מעדיף את הניקון - או עבורך את האולימפוס OMD -EM10 III לחץ כדי להרחיב... חברים שלי שהם צלמים מקצועיים הסבירו לי שעדיף ניקון בכל מקרה היום בעזרת השם אני יקנה אותה