מתלבט בין 2 מגברים (יותר מבחינת הפיצ'ר פרה אאוט

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
יש לי כבר זוג רמקולים שקניתי בחדר, מתלבט לגבי הרסיבר.

אז ככה הרמקולים דיי בהירים לדעתי, אני מחפש מגבר שיהיה יחסית חמים ויאזן אותם.

ההתלבטות היא כזאת, לקחת את האונקיו 608 שהוא חמים בהחלט ויסתדר אחלה עם הרמקולים שלי(למרות שעדיין לא שמעתי אותם ממש ביחד רק אותו לחוד), אבל זה אומר לוותר על אופציית שדרוג.

או לקחת את ה HK AVR260 שמכיל את יציאות ה PRE OUT, אפילו שעדיין לא שמעתי אותו אני מניח שלקולנוע ביתי הוא יספיק, ככה גם תמיד אני אוכל לחפש איזה NAD יד שניה עד 1500-2000 שקל שישמע מצויין בסטריאו ולהרוויח את 2 העולמות.

אגב מי שמכיר את ה HK במיוחד הדגם 260, הוא יותר חם או יותר כמו ימאה?

אגב מישהו מכיר מקום שיש את שניהם בתצוגה? לא יצא לי להשוות בינהם.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
עדיף הרמן קרדון, גם טוב וגם יש בו פרה האוט שתצטרך בעתיד

נדמה לי שיש אותם ב"אודיו קלאב" להשוואה.

onoff

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
לא לגעת בימאהה ! יש לי והתאכזבתי , ללא ספק הרמן

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
אם אתה מתכוון לשרשר הגברה דרך PRE OUT , ממליץ לך ללכת על ה YAMAHA 667 ,
כממתג HDMI ופרוססור לק"ב הוא נותן את כל השיטות החדשות הקיימות כיום ,כולל תלת מימד וגם פונקציות באודיו, יש לו PRE OUT לשמונה רמקולים וגם MULTICHANEL ל8 כניסות ( חשוב לטכנולוגיות עתידיות ).

בנוסף הוא הדגם החדיש ביותר בסדרות של יימהה ויש שיפור מפתיע לטובה בסטריאו ו ב PURE DIRECT , שונה בסאונד לטובה ( בשנים הקודמות לא יכולתי להקשיב להם )ממה שהיה מקובל עד דגמי 2010 .

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
בוקר טוב אני מחפש מגבר עם יציאת פרה אאוט . אבל לצערי אמרו שההרמן עושה בעיות והשירות לא טוב . לגבי הימאהה ההיתי רוצה אבל יקר לי אם יהיה משהו במחיר ריאלי ? הלוואי גם אני רוצה ! איפה צריך לפחות 5K כדי להינות משני העולמות לפחות !

maor

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
דנון?

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
בוקר טוב אני מחפש מגבר עם יציאת פרה אאוט . אבל לצערי אמרו שההרמן עושה בעיות והשירות לא טוב . לגבי הימאהה ההיתי רוצה אבל יקר לי אם יהיה משהו במחיר ריאלי ? הלוואי גם אני רוצה ! איפה צריך לפחות 5K כדי להינות משני העולמות לפחות !

הדבר האחרון שאני מפחד ממנו האמת זה האחריות של ניופאן, אני מכיר אותם כבר מכמה תחומים ולא יודע איזה פאשלות הם עשו אבל עם זה אני אסתדר.

הרבה יותר מלחיץ אותי להביא תאונקיו 608 הביתה שכבר שמעתי באמת שהוא טוב ופתאום עוד חודשיים ישמע לי שצריך שדרוג בסטריאו ושוב פעם צריך להחליף את כל הרסיבר.

מאוד מגרה העניין של הארמון שקונים מגבר ומסודרים לקולנוע ביתי לתמיד וככה תמיד אפשר להחליף הגברות סטריאו.

אגב הבחור שאמר דנון למטה, תסביר, כי לא ממש הבני הרי אין כל דנון באופק במחיר שקרוב להארמון עם פרה אאוט.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מה הרמקולים שלך?
דבר שני שאני לא מבין, אם יש לך זוג רמקולים בחדר, ורק זוג, למה לא לקנות מגבר סטריאו?

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
מה הרמקולים שלך?
דבר שני שאני לא מבין, אם יש לך זוג רמקולים בחדר, ורק זוג, למה לא לקנות מגבר סטריאו?
כי חצי מהשימוש שלי לפחות הולך לסרטים, אבל אני עדיין רוצה להנות מסטריאו כמו שצריך...

אפילו יותר מזה, הבאתי כבר רמקולים אחוריים רק שאין לי כח לחבר אותם למגבר הנוכחי(איזשהו JVC ישן וזמני) כי הוא עם חיבור אנלוגי ולא בא לי לחבר עכשיו מלא כבלים ממילא זה פתרון זמני עד שאני אקנה מגבר בחודש הקרוב אני מאמין.

הרמקולים שיש לי הם מדפיים epos m5, לא משהו הכי מוכר האמת.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
האונקיו מצויינים (אני הייתי רוכש אותו בכיף) רק חבל שברמות כאלו
אין פרה אאוט,מאכזב.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כאשר קנית (אפשר להמנע מהמילה "הבאתי" כבר?) את הרמקולים, עם מה הקשבת להם?

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
כאשר קנית (אפשר להמנע מהמילה "הבאתי" כבר?) את הרמקולים, עם מה הקשבת להם?

קניתי אותם יד שניה והאמת שעכשיו שאני חושב על זה אני באמת לא זוכר עם איזו הגברה הוא השמיע לי את זה, הייתי עסוק בכלכך הרבה דברים להקשיב להם ברמקול ולשים לב שהכל בסדר שדווקא בזה פחות התעניינתי.

אם אני צריך ממש להמר אני חושב שאיפשהו בזכרון הבחור אמר לי קיימברידג' אודיו, אבל באמת שאני לא סגור על זה.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אז קנה רסיבר שלהם.
הנה הפתרון, עדיף לקנות לפי מה שאהבת בזמן השמיעה ולא לחפש עכשיו סתם בנרות.
הרסיברים שלהם טובים, עמידים, ומוזקלים .

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אין צריך להיות נעולים

זה לא חתונה קתולית -בדוק בגברים/רסיברים שונים תמיד תמצא משהו שיהיה מתאים/רלוונטי עבורך
מה ששמעת ברכישה לא אומר כלום על היכולות של הרמקול גם אם אהבת.

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אז קנה רסיבר שלהם.
הנה הפתרון, עדיף לקנות לפי מה שאהבת בזמן השמיעה ולא לחפש עכשיו סתם בנרות.
הרסיברים שלהם טובים, עמידים, ומוזקלים .

אין בעיה זה תחום אחר לגמרי הסטריאו, כשאני אסיים עם הקולנוע ביתי אני אגש לתחום הסטריאו ואבחן היטב למרות ששמעתי כבר NAD עם רמקולים מאוד דומים לשלי ואהבתי, זה לא הסיפור של ההתלבטות.

הסיפור הוא יותר מה אני עושה עם הקולנוע ביתי, פשוט לא יודע אם ללכת על הארמון קרדון כי יש הרבה מעשיות על האמינות ודברים דומים מצד שני הוא היחיד בתקציב שמכיל PRE OUT ועדיין מאפשר לי אח"כ להתפנק על איזה מגבר סטריאו טוב, אבל אני לא רוצה לזנוח את התחום של הק"ב בשלב כלשהו בגלל חוסר הנאה מהמגבר.

עוד שאלה קטנה, יש אפשרות שיש מין ממתג\מפצל לרמקולים? שהקדמיים יחוברו למכשיר אחד שממנו יצאו 2 כבלי רמקולים אחד למגבר סטריאו אחד לקולנוע ביתי? ככה אני אוכל ללכת על האונקיו בשלווה עם פתרון לעתיד.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
רסיבר סראונד של קיימברידג' .. .. . . . .!
http://www.audio1.co.il/categories/3419

ebibo199

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
רסיבר סראונד של קיימברידג' .. .. . . . .!
http://www.audio1.co.il/categories/3419

היחיד שתומך שם בפורמטים החדשים עולה שם בסביבות ה 9 אלף שקל ועוד בסוף אני לא מקבל מגבר סטריאו בנפרד שסביר להניח יהיה טוב יותר ממגבר קולנוע ביתי אפילו מבית אותה החברה, זה קשה לי להוציא סכום כזה לעניין הזה, מעדיף להשקיע 2500 ב HK260 עם כל הפורמטים והכל ולהוסיף על זה 2000-3000 למגבר סטריאו ייעודי יד שניה או חדש תלוי מה ישמע לי יותר טוב...

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
ואם זה לא יתמוך, אתה באמת חושב שאתה שומע ברמקול שלך HD AUDIO?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור