מתלבט בין 2 דגמים של lcd

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הגעתי ל 2 דגמים שעולים בערך אותו דבר

1) [URL="http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732741"]Samsung LA32B450

2)
Sharp LC32D44
[/URL]
איזה מהם עדיף מבחינת האיכות תמונה החיבורים והכל?

המטרה היא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360

תודה לעזורים.

deep

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
תרשה לי לתת לך רעיון
לך לחנו שיש להם ממסכיםם אלו ותראה בהם HD ו- SD
תחבר אליהם את XBOX ואז תחליט
אף אחד לא יכול להחליט עבורך מה טוב יותר בדגמים אלו רק בענייך תוכל לתת החלטה

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אתה חייב לראות את הטלויזיות בחנות. שום עצה כאן לא תשתווה לזה.
יש לי את הLA32A450. מעניין במה היא שונה מהB450....
בהסתמך על ביקורות שקראתי השארפ טובה יותר בהצגת SD. משימוש בטלויזיה שלי אני יכול להגיד שסמסונג אכן פחות חזקה בSD. אפשר להניח שבXBOX הן פחות או יותר באותה רמה. בסך הכל מדובר במסך קטן יחסית ויהיה קשה לראות הבדלים במרחק של שני מטר ויותר. מבחינה אסתטית לדעתי הסמסונג הרבה יותר יפה.
לגבי HD - אתה מתכוון רק לשידורי כבלים או למקורות אחרים?
בהנחה שאכן תראה שהשארפ מציגה SD יותר טוב זה יהפוך לעניין של חשיבות הSD ביחס לשאר השימושים.

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי אותם היום ואין כאלה הבדלים גם ב HD וגם ב SD אולי ה SAMSUNG רואים בה קצת יותר טוב...וברור שצריך לראות ואז להחליט אבל אני מתכוון מבחינת נתונים ושווי של הטלויזיה מה יותר טוב כאשר שניהם עולים 2900 ש"ח

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
לשארפ יש כניסת סקארט שהיא יתרון כשאתה מחבר ממיר רגיל. אם יש לך ממיר HD אין לזה חשיבות. המעבר בין כניסות הוא דרך תפריט לעומת הסמסונג שבה הוא בלחיצה על כפתור שמעביר בין כניסה לכניסה.
בסמסונג יש PIP(תמונה בתוך תמונה) וכפתור ייעודי לכניסת HDMI. הסמסונג מגיע עם מעמד מסתובב.
מדובר בהבדלים כאלה אבל בסך הכל שתיהן נותנות תמורה שווה יחסית לכסף. מעבר לזה זה עניין של כימיה.

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התשובה, בקשר לכיסת סקארט- בשארפ יש ובסמסונג אין אבל מה ההבדל בעצם בין הקומפוננט לסקארט? רק בפחות כבלים? או באיכות התמונה?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
זאת לא השאלה. השאלה היא אם הממירים הלא-HD (הHD כן מוציאים)של הוט ויס מוציאים אות קומפוננט והתשובה היא כמובן לא. אין בזה שום הגיון but then again אנחנו גרים במדינה לא הגיונית.
זה משאיר את בעלי הטלויזיות חסרות הסקארט עם כמה אפשרויות אחרות פחות טובות מבחינת מחיר מול איכות שהפשוטה בהן היא כבל שבצידו האחד סקארט ובצידו השני S-VIDEO. האחרון לא נותן תמונה הרבה פחות טובה מהסקארט.
אין הבדל נראה לעין בין סקארט לקומפוננט. הסקארט פשוט מעביר בתוכו אות וידאו מסוים ואודיו(לכן הגודל). הקומפוננט מורכב משלושה כניסות/יציאות RCA שבדרך כלל לידן יש כניסת/יציאת אודיו RCA בצבע אדום לבן.
למען האמת הקומפוננט מסוגל להעביר אות HD עד 1080i והסקארט לא.

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז הקומפוננט עדיף מבחינת איכות אוקיי אז הכניסות לא רלוונטיות בשיקול, אגב איזו חברה נותנת את האיכות הטובה ביותר הוט או יס ב SD ו ב HD?

deep

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
הקומפוננט לא עדיף מבחינת איכות
הכל תלוי בממיר , חומרה , טלוויזיה , יש 2 חיבורים מעולים קומפוננט ו- HDMI
איכות YES אבל תלוי בערוצים SD
HD מובילה YES בשלב זה באיכות השידור אך פחות ערוצים מול HOT

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יס עולה יותר...אבל מצד שני הם משדרים את כל הערוצים ב 16:9 כך שלא רואים התרחבות של התמונה, ה HD שלהם הוא עדיף הממירים שלהם יותר חדישים

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני לא חושב שהם משדרים את כל הערוצים ב16:9, אולי כמה ערוצי בית וערוצי הסרטים אבל יהיה נכון להגיד שהם תמיד צעד אחד לפני הוט.
למען ההגינות גם הוט משדרים מדי פעם סרטים ב16:9 שדחוסים ב4:3 וצריך להחליף את יחס הצפיה בשלט בצורה ידנית כדי להנות מזה.

darkingxx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
באם זה שווה לקנות LCD 32 שהיא HD READY ב 3000 שקל או שאפשר להתפשר על משהו יותר זול ולא ירגישו כלכך בהבדל?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור