שלום לחברים
אני מתלבט בין שתי מגברים להתאמה לpolk LSI9 שלי.
האחד הוא ה nad c326/328
והשני הוא מגבר כוח ROTEL RB 991 מה נראה לכם יותר טוב להנעת הרמקולים הללו(למי שמכיר)? או שאתם יכולים להמליץ על מגבר אחר?
אתה משווה עגבניה למלפפון
איך אפשר להשוות מגבר משולב למגבר הספק? רק השם מגבר משותף לשניהם
אגב, האם אתה שמעת את השילובים האלו? לא נראה לי שמישהו שמע אותם שיכול להמליץ
מה אתה מתלבט??
אין מה להשוות בין המוצרים הללו, אילו היית מבצע בירור קצר בעצמך היית מגיע למסקנה די ברורה הגם לטענתך, שאינך מבין הרבה..
פקח את עיניך וראה.
הראשון זה המגבר המשולב שציינת...
השני:
מגבר הספק רוטל מהדגם שציינת...
עבורו יהיה עליך לרכוש קדם-מגבר מתאים....
זו ליגה אחרת... גם במחיר.
יש לך רמקולים טובים והבעיה היא שבשביל לנצל את היכולת שלהם אתה צריך מקור והגברה ברמה שלהם. לא בטוח שהנאד עומד בקריטריונים. מה התקציב ובאיזה מקור אתה משתמש?
אגב אחלה פאואר, אך "הנימה" שלו תוקפנית ודיי מוקצנת .
פחות הייתי ממליץ עליו למערכת סטראו.
אך כמובן זה משהו שאתה חייב לשמוע אצלך.
את ה NAD הספציפי לא יצא לי לשמוע.
NAD עושים ציוד טוב.
*אגב ומאוד רלוונטי*
ה 991 מסוג המגברים שעבר בערך 1000 ידיים, רצוי לקחת זאת בחשבון ומומלץ יהיה לבדוק אותו ראשית במידה ורלוונטי ואהבת - במעבדה בכדי להבין מה מצבו תכלס.
התקציב נמוך מדי אפילו בשביל משהו סביר מתצוגה או יד. לגבי הגברה, בגלל אופי הסאונד של הרמקולים שלך הייתי מחפש מגבר מנורות ברמה טובה (תבדוק אצל יגאל מסטריאוסקופ, היה לו בזמנו מגבר מנורות של אודיו ריסרץ) או הגברה של לקסמן או של מקינטוש שהם גם עם נטייה לסאונד חם, בדומה לזה של מנורות בשביל למתן את הגבוהים שיכולים להיות חדים מדי או סתומים/לא מדויקים עם הגברה לא מתאימה. לסיכום כדאי לך לחסוך כסף ולחכות להזדמנויות אם אתה רוצה להנות מהסאונד ולא רק לשמוע מוזיקה.
יעיף, השאלה לאן? לכל הכיוונים או בצורה מדויקת עם הפרדה טובה וסאונד מאוזן? לא לשכוח שזה רמקול שקוף יחסית שיכול להתמוד/לא להיות צוואר בקבוק עם ציוד יקר ממנו ולהתעלות על רמקולים אחרים בקטגוריית מחיר יותר גבוהה ממנו.