מתלבט בין סמסונג LCD D550 לבין סמסונג D5000

asafbh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אם ה- D5000 היא לד זה אומר שהיא יותר טובה?
יש הבדל משמעותי בין שני המסכיםמבחינת איכות תמונה? והאם משתלם להוסיף עוד 900 שקל בשביל D5000?
קראתי ביקורות טובות גם על D550 למרות שהיא LCD היא נותנת תוצאות יפות?(לא יכלתי לראות אותה בחנות כי הדגם הזה יצא אך עדיין מוכרים אותו ברשת)
את D5000 ראיתי בחנות אבל אני לא יודע אם היא שווה את התוספת כסף...לעומת D550
הצפייה בעיקר ב- SD! והמסך בגודל 32

אודה לתשובות למי שמבין מכיר ויודע להמליץ המלצה מקצועית מה הקנייה הטובה ביותר
תודה

נערך לאחרונה ב:

rrrr1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.dtown.co.il/forum/27582-•התלבטות-בין-מסך-סמסונג-d5000-וסוני-32bx400.html

http://www.dtown.co.il/forum/27532-סמסונג-32d550-או-d450-ממליצים.html

אין הרבה מה לסייע לך מדובר במסכים במינימום תקציב
בלי כוח עיבוד גדול
ויכול להתאים לך
עלייך ללכת אישית ולראות בעינייך , ממרחק צפייה קצר , זוויות שונות , בקש לראות שידורי 11/22/10 ושידורי ספורט רקSD
אם מתאים לך כך

הוספתי לך קישורים בבעיות דומות לשאלה שלך

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני גם חושב שאין מה לצפות לאיכות ברמת מחיר כזה...
לכן כמו RRRR1 אני ממליץ לבדוק תמסך בחנות ולהשוות בשני הטלוזיות ולהחליט איזה אןופי תמונה יותר מתאימה לך איזה איכות בSD תיכול לסבול או אפילו להיות מרוצה כי במסכים בתקציב הזה כמו שאמר קודמי אין עיבד תמונה ברמה בוה ולכן המסך יתקשה להציג תכנים נחותים כמו SD באיכות סבירה.. ובכלל מסכי LCD וLED מתקשים להתמודד עם תכני SD בגלל הזמן תגובה היחבית איטי לעומת פלזמה תנעי זוויות בעית כיוויוץ מהרוולציה הטבעית של המסך לרזלוציה של אותו סרט תכונית שהוא בSD או HDR כלומר מסך עם רזלוציה FULL HD פחות יתקשה להציג תמונה טובה בתכנםים שהם ברזלוציה הטבעית שלו כלומר עם מסך הוא משדר רזלוציה Y אז עדיף לסים עליו Y ולא X כי אז הוא צריך לעשות עיבודי תמונה ולכווץ תמונה וזה לוקח מארבים רבים מעיבוד התמונה זה לא צריך כול כך לענין כי זה יותר מדע טכני לכן תלך לחנות ותחלי בהצלחה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור