מתאם שקע ישראלי לשוקו?

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
היי חברים אשמח לעזרה.
השקע בקיר הוא ישראלי.
הכבל הוא אירופאי (שוקו).

בהנחה שאין לי כ"כ אפשרות להחליף את השקע
האם מומלץ (כי אפשרי זה כן) להשתמש במוצר כזה:
https://ksp.co.il/web/item/115092

יש חסרונות שאני לא מצליח לחשוב עליהם?

תודה לעונים!
א'

b_1.jpg

תמונות מצורפות

• b_1.jpg
    b_1.jpg
    KB 25.7 · צפיות: 488

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
המתאם הזה יפתור לך את נושא הארכה שכן בחיבור כבל חשמל שוקו לשקע חשמל ישראלי לא מתבצע חיבור הארכה. המחבר הזה פותר את הבעיה כך שמבחינה חשמלית אתה מסודר.
מבחינת סאונד... אין ספק שמדובר במוצר שלא מיועד לאודיו. האידאלי היה להתקין שקע אודיו איכותי ואליו לחבר את המערכת.

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
המתאם הזה יפתור לך את נושא הארכה שכן בחיבור כבל חשמל שוקו לשקע חשמל ישראלי לא מתבצע חיבור הארכה. המחבר הזה פותר את הבעיה כך שמבחינה חשמלית אתה מסודר.
מבחינת סאונד... אין ספק שמדובר במוצר שלא מיועד לאודיו. האידאלי היה להתקין שקע אודיו איכותי ואליו לחבר את המערכת.

תודה- בהנחה שאין אפשרות להחליף שקע, מה בעצם יכול להיות ההבדל בסאונד אם יהיה מחובר לשקע ישראלי רגיל לבין שקע עם מתאם? הרי גם השקע הישראלי הוא "רגיל". מהקיר (עם או בלי מתאם) הכבל הולך ל- Niagara 1200 של אודיוקווסט, וממנו יוצאים שלל כבלי שוקו למכשירים השונים.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
לא יהיה הבדל בסאונד בין שקע ישראלי עם ובלי המתאם. זה ברור.

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
לא מדויק. המתאם הזה כן מבצע חיבור הארקה (לא הארכה) בצד הישראלי יש לו 3 פינים בצד השני ההארקה מחוברת דרך שתי הלשוניות למעלה ולמטה.
בכל מקרה, לא מומלץ לבטל הארקה של מכשיר שמיוצר עם חיבור הארקה בגלל בטיחות בעיקר, אם כי מפסק הפחת הביתי הוא עוד חוליה שאמורה להגן עליך במקרה התחשמלות, אבל עדין לא כדאי לבטל הארקת מכשיר.

DAVID L

אוהב את התחום
מעורבות
12
נקודות
18
למה לא לשים רב שקעים שוקו שמתחבר אליו כבל נתיק שיתחבר לקיר עם תקע ישראלי

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
לא מדויק. המתאם הזה כן מבצע חיבור הארקה (לא הארכה) בצד הישראלי יש לו 3 פינים בצד השני ההארקה מחוברת דרך שתי הלשוניות למעלה ולמטה.
בכל מקרה, לא מומלץ לבטל הארקה של מכשיר שמיוצר עם חיבור הארקה בגלל בטיחות בעיקר, אם כי מפסק הפחת הביתי הוא עוד חוליה שאמורה להגן עליך במקרה התחשמלות, אבל עדין לא כדאי לבטל הארקת מכשיר.
פרט לשגיאת כ במקום ק, היכן כתבתי לבטל את הארקה? להיפך.

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
פרט לשגיאת כ במקום ק, היכן כתבתי לבטל את הארקה? להיפך.

ככה הבנתי ממה שכתבת כאן:

"המתאם הזה יפתור לך את נושא הארכה שכן בחיבור כבל חשמל שוקו לשקע חשמל ישראלי לא מתבצע חיבור הארכה. המחבר הזה פותר את הבעיה כך שמבחינה חשמלית אתה מסודר."

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
נו בדיוק. האביזר שהוצע כאן יעניק את חיבור הארקה החסר בין ישראלי לשוקו.

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
כן חברים, אני יודע שזה פותר את בעיית ההארקה. מה שתהיתי לגביו זה אם ה-Niagara 1200 עשוי לקבל חשמל פחות "טוב" או "נקי" ואז הביצועים של מכשירי הקצה עשויים לסבול.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,247
נקודות
113
כן חברים, אני יודע שזה פותר את בעיית ההארקה. מה שתהיתי לגביו זה אם ה-Niagara 1200 עשוי לקבל חשמל פחות "טוב" או "נקי" ואז הביצועים של מכשירי הקצה עשויים לסבול.
הניאגרה שלך מלכתחילה לא מקבל את החשמל המיטבי. ברגע שאתה מזין אותו משקע ישראלי סטנדרטי הוספת אביזר כזה או אחר בדרך, לעניות דעתי לא ממש תשנה. הנתיב לא אופטימלי מנקודת ההתחלה שלו. כפי שכבר נכתב כאן, ההמלצה הבסיסית היא להתקין שקע שוקו איכותי. אם טכנית זה לא מתאפשר, אפשר להתקין כזה בהתקנה חיצונית על הקיר. אני הייתי מתחיל שם.

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
הניאגרה שלך מלכתחילה לא מקבל את החשמל המיטבי. ברגע שאתה מזין אותו משקע ישראלי סטנדרטי הוספת אביזר כזה או אחר בדרך, לעניות דעתי לא ממש תשנה. הנתיב לא אופטימלי מנקודת ההתחלה שלו. כפי שכבר נכתב כאן, ההמלצה הבסיסית היא להתקין שקע שוקו איכותי. אם טכנית זה לא מתאפשר, אפשר להתקין כזה בהתקנה חיצונית על הקיר. אני הייתי מתחיל שם.

יש לך במקרה לינק לאתר שמוכר כאלה? (שקע שוקו חיצוני)
לסט אפ השני בסלון, שמוקדש כולו אך ורק לסטריאו, החלפתי בשקע שוקו וממנו יוצא כבל שוקו אל תוך מכשיר הניאגרה 1200 השני/הנוסף שיש לי.
אבל בעמדת האוזניות יש סטריפ של 6 שקעים לבנים ישראליים.

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18

אבל מה שעדיין לא הצלחתי להבין זה מדוע שקע ישראלי לא יתן לניאגרה חשמל מיטבי ואם אחליף לשקע שוקו (חיצוני אפילו) זה כן יתן לו חשמל מיטבי. מה ההבדל כאן?
הרי הארקה תהיה לי בכל מקרה בעזרת המתאם הקטן והזול של KSP.

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
שלום,

קודם כל המתאם בתמונה שצירפת הוא מתאם קבוע.
כלומר, ברגע שהכנסת את התקע אליו לא תוכל להוציא אותו, לכן כדאי לוותר עליו.
אם אתה מתעקש לנסות מתאם אז תנסה מתאם שוקו כמו בלינק למטה.
אני ניסיתי ואני יכול להגיד לך שהמתאם פוגע בסאונד.
למה, איך, זה לא משנה.

https://www.imatrix.co.il/product/מ...chuko---כולל-הארקה---3-פינים---לשימוש-באירופה

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
שלום,

למה, איך, זה לא משנה.

https://www.imatrix.co.il/product/מתאם-חשמל-מישראלי-ואוניברסלי-לתקע-גרמני-אירופאי-schuko---כולל-הארקה---3-פינים---לשימוש-באירופה

תודה רבה! עזרת מאוד.

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
שלום,

למה, איך, זה לא משנה.

https://www.imatrix.co.il/product/מתאם-חשמל-מישראלי-ואוניברסלי-לתקע-גרמני-אירופאי-schuko---כולל-הארקה---3-פינים---לשימוש-באירופה

רגע רגע....אני צריך תקע עם ראש ישראלי. לא שוקו. מה ששמת כאן הוא בעצם הפוך ממה שצריך (לא?).
אני צריך משוקו לישראלי -> לשקע ישראלי.

mikis_37

חבר אתר
מעורבות
10
נקודות
8
נכון, אני לא מוצא לינק כרגע למתאם שאתה מחפש.
בכל מקרה אל תנסה את המתאמים הקבועים.
אם זה יפגע לך בסאונד הלך לך על הכבל חשמל.
לא ניתן לשחרר אותו ממתאם קבוע.

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
נכון, אני לא מוצא לינק כרגע למתאם שאתה מחפש.
בכל מקרה אל תנסה את המתאמים הקבועים.
אם זה יפגע לך בסאונד הלך לך על הכבל חשמל.
לא ניתן לשחרר אותו ממתאם קבוע.

חח אז מה פאקינג עושים?!!!!!

אורןןן

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
אולי עדיף פשוט להשתמש בשוקו בלי הארקה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור