משדרגים מקרר או מתקנים מקרר?

סופרמריו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לחברי המטבחון,

כשמי כן הוא סופר מריו זה אני! אוהב לתקן כמעט כל דבר (מכשירים חשמליים\ דלתות \ ג'דטים..) לאחרונה החל המקרר (יחסית חדש) לטפטף מים מאז שהזזתי אותו למחסן בבית.
עכשיו אני לא מדבר על האגו שלי.. שכבר יותר מכמה פעמים אני מתקן והבעיה חוזרת חלילה ואין מצב שטכנאי שאזמין יתקן לי את הבעיה הרי אני לא הצלחתי מצד שני אני לא סומך על כל אחד.
רכישת מקרר חדש עלולה להיות לי כרגע הוצאה לא קטנה..

אז מה הייתם עושים במקומי? משדרגים?

תודה

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
167
נקודות
43
למה אתה מתכווין חדש יחסית? מאיזה מותג?
אסביר את עצמי לי יש אמנה משנת 2000 סוס עבודה אמיתי תוצרת USA לפני כשנה ,לאחר 12 שנות עבודה ,הלך המדחס. אמנה הנוכחית אינה אמריקאית וכנ"ל 90 % משוק המקררים ובנוסף כולם עמוסי גאדג'טים ולדים שמספקים אחלה פרנסה ליבואן/טכנאי ועגמת נפש לצרכן. אני החלטתי להחליף את המדחס שהלך במדחס מקורי כולל אחריות לשלוש שנים בעלות של 1200 ש"ח. אני שקט.
כנ"ל המדיח שלי סימנס גרמני,שהמנוע שלו הלך לאחר 10 שנות עבודה מאומצות וזה בגלל איכות המיים בישראל"קשים".הומלץ לי חד משמעית לא לוותר ולהחליף אלא להחליף מנוע כולל אחריות לשנתיים. עובד כמו שד טפוטפו.
מסקנה- אם זה מותג טוב החלף את הפגם ולא את המכשיר אם זה מותג כמו LG/SHARP/SAMSUNG חבל"ז. קנה חדש.בהצלחה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מה אתה חושב שהבעיה במקרר?
מה תיקנת ומה חוזר בדיוק? לא ברור

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מאיפה מטפטף בדיוק?
תוכל לצלם?

סופרמריו

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תקלה במקרר

מה אתה חושב שהבעיה במקרר?
מה תיקנת ומה חוזר בדיוק? לא ברור

המקרר הוא של חברת BEKO
בהתחלה חשבתי שזו בעיה בחשמל אך כל החיבורים תקינים.
בדקתי את המדחס אך הוא גם תקין לכן זה משגע אותי.
עכשיו יש מצב שאולי זה הטרמוסטט שנפגע מהטלטול ממקום למקום , אני מקווה שלא. מזל שזה מקרר שני בבית.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
טיפטוף מים במקרר יכול להיות בגלל אטימה לא טובה של דלת המקרר - כדאי לבדוק את הפס הבידוד בדלת (תקינות, וליכלוך)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור