מקרן מקרן אין הגבלת תקציב

yosstos

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני רוצה לקנות מקרן+מערכת קולנוע ביתית לסלון. אין ממש הגבלת תקציב, נגיד גג 20,000 שקל אפילו יותר אם נצרך אבל עדיף כמה שפחות.
אני רוצה מקרן ומערכת קולנוע ביתית טובים, שיהיה כמה שיותר אלחוטי כי אין לי כ"כ אפשרויות לחפור בקיר.

עוד משהו, ראיתי שהתוחלת חיים של המקרנים היא בערך 2000 שעות. אם אתם יכולים להביא מקרן שתוחלת החיים שלו היא בערך 5000 ואף יותר זה יהיה טוב.

אני צריך שהמקרן והמערכת יתמכו בFHD כי אני משתמש למקרן גם בשביל האקסבוקס 360 שיש לי.

תודה =]

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
:)
"אין מגבלת תקציב"... חשבתי שתקנה אחד כזה:

תמונות מצורפות

• dp2k-32b-02.jpg
    dp2k-32b-02.jpg
    KB 100.1 · צפיות: 244

yosstos

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי
עכשיו אתה גבר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
צור קשר עם אניגמה. רכשתי ממנו מספר מקרנים בתקציבים שונים להתקנות מיקצועיות שהתקנתי. תמיד הייתי מרוצה.

תקבל שם יעוץ מקצועי ושירות מעולה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שווה לבדוק אפסון 5500, פנסוניק 4000, יש גם מקרנים של אופטומה ו- Infocus בתקציב.
זה לא אורך חיי מקרן של 5000 שעות, אלא מנורה שמחליפים ואי אפשר להתחייב לכך, נדמה לי שרק אפסון נותנים אחריות לנורה של 3 שנים (מחליפים אחת בתקופת האחריות).

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני רוצה לקנות מקרן+מערכת קולנוע ביתית לסלון. אין ממש הגבלת תקציב, נגיד גג 20,000 שקל אפילו יותר אם נצרך אבל עדיף כמה שפחות.
אני רוצה מקרן ומערכת קולנוע ביתית טובים, שיהיה כמה שיותר אלחוטי כי אין לי כ"כ אפשרויות לחפור בקיר.

עוד משהו, ראיתי שהתוחלת חיים של המקרנים היא בערך 2000 שעות. אם אתם יכולים להביא מקרן שתוחלת החיים שלו היא בערך 5000 ואף יותר זה יהיה טוב.

אני צריך שהמקרן והמערכת יתמכו בFHD כי אני משתמש למקרן גם בשביל האקסבוקס 360 שיש לי.

תודה =]

20K זה הגבלת תקציב.

yosstos

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לא כל כך הבנתם
אני לא צריך משהו ממש הכי טוב
אני צריך מקרן ומערכת קולנוע טובה FHD ושיהיה כמה שיותר אלחוטי
לא איזה מערכת שמתאימה לאולם קולנוע אלא משהו הרה פחות מזה, אפילו הקיר שאני מקרין עליו הוא יחסית קטן
אני חושב שהתקציב הוא אפילו גבוה למה שאני מבקש

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור