מקרן אופטומה hd25e לא מצליח לקבל סיגנל כאשר הוא מחובר למגבר אונקיו tx-nr609

eyalm13

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

יש לי מקרן חדש optoma 25e בהתחלה הכל היה בסדר המקרן מחובר לרסיבר אונקיו tx-nr609 המחובר למכשירים שונים (dvd, מחשב , ממיר של הוט) יום אחד כשחיברתי את המחשב וצפיתי בסרט התמונה עשתה בעיות אז ניתקתי את הכבל שמחובר בין המחשב לרסיבר וכשחיברתי חזרה התמונה לא חזרה ובמקומה נרשמה הערה של no signal.
עשיתי מלא בדיקות חיברתי את הרסיבר לטלויזיה רגילה למחשב ולכבלים ויש תמונה חיברתי את המקרן לממיר ולמחשב ויש תמונה בדקתי גם את הכבלים ואין איתם בעיה רק השילוב של מקרן מחובר לרסיבר המחובר למחשב/ממיר/dvd יוצר את הבעיה הזו.
בנוסף כשחיברתי מקרן ישן של אופטומה לרסיבר ואת הרסיבר למחשב לא הייתה בעיה רק השילוב שכתבתי עושה את הבעיה למישהו יש רעיון
נ.ב
החלפתי גם את המקרן בחנות קיבלתי מקרן חדש מאותו הדגם ועדיין הבעיה קיימת ככה שלא ניראה לי שהבעיה היא במקרן או ברסיבר או בכבלים

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כנראה שינית את קצב ההרצים של התמונה מהמחשב.

eyalm13

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כנראה שינית את קצב ההרצים של התמונה מהמחשב.

תודה על התגובה, אבל זה קורה גם בחיבור לממיר וגם בחיבור לdvd שאין תמונה
יש משהו אחר שיכול לגרום לזה?
הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו שהשתנה זה שהפעלנו את מערכת החימום הריצפתי העובדת על חשמל ואולי זה גורם ל״רעשים חשמליים״ אז ניתקתי את החימום הריצפתי והורדתי את כל הפקקים הקשורים אליו בארון חשמל יכול להיות שיש עדיין חשמל בגופי החימום שגורם לבעיה אם כן ניתן איכשהו לשנות את זה? האם רעש חשמלי יכול לגרום לנזק קבוע ?

eyalm13

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש פיתרון?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור