מקווה שלא טעיתי (גודל מסך, דגם) - תכנים ממחשב נייד מחובר ב-HDMI

Ofirinb

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ערב טוב חברים,

בשעה טובה רכשתי אתמול עבור הסלון טלויזיה Philips PFL5008 בגודל 47 אינץ'.

הסלון מלבני, כאשר המרחק בין הקיר והספה לקיר ממול והמזנון הוא 3.3 מ' לערך (אורך הסלון כ-6.5-7 מ') ואני מתכנן לצפות בתכני HD דרך מחשב נייד המחובר בכבל HDMI (מה שחשוב לי זו איכות התמונה נטו.כל השאר לא הכי מדבר אלי).
אציין שאני סטודנט (שחסך סכום כלשהו, לא תפרן ולא רוטשילד) ואני מניח שאצפה בעיקר בסדרות, סרטים ומשחקי ספורט (כדורגל ו-NBA), אם כי לא בסדר גודל של משפחה/אנשים שצופים ב-Yes/Hot/עידן+.

ביקרתי במספר חנויות במרכז וראיתי את הסמסוג Samsung F6400 ואת הפיליפס 5008 ו-6008, מבחינת איכות התמונה הפיליפס קלעו לטעמי הרבה יותר. ראיתי גם את ה-Sony W654 שאיכות התמונה שלה טובה גם כן, אולם תדר הרענון שלה הרתיע אותי מעט.

אודה לדעתכם ועצתכם בנוגע לגודל המסך בהינתן הסלון שלי ובקשר לדגם שבחרתי (נרכש סביב 5,000 ש"ח), האם כדאי להשקיע קצת יותר בדגם אחר ואם כן איזה מומלץ בהקשר של איכות תמונה גרידא.

תודה מראש ושבת שלום ומבורכת לכולם
icon_smile.gif

אופיר

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תתחדש, לא הבנתי מה מפריע לך? מרחק הצפיה הוא 3.3 מטרים?

Ofirinb

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה המרחק מקיר לקיר, מרחק הצפיה הוא 3~ מ'.

אני מנסה לשמוע מניסיונכם האם לצרכים שלי ולמידע המצוין מעלה גודל הטלויזיה יספיק (והאם יש דגם מומלץ יותר במחיר זה או עם תוספת של עד 500 ש"ח).

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אפשר לקחת בהחלט גודל יותר מכובד. אם אהבת את הפיליפס, לך עליה.

Ofirinb

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה :)

קשה להחליט עם כזה מבחר, לא צפיתי את זה... :X

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן זה יכול לבלבל. תגדיר לעצמך מה הכי חשוב לך: איכות תמונה, תכונות חכמות וכו' ועל פי זה תמקד את הבחירה. קח בחשבון שאיכות השידורים צפויה להשתפר בשנים הקרובות, לכן כדאי לרכוש מסך גדול כמה שיותר בתקציב ולפי טעמך כמובן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור