מצלמת אקסטרים

• פותח הנושא Psy
  • פורסם בתאריך

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
יש כמה דגמים, התמקדתי ב-3 ש'אני מכיר', אם יש דגם אחר מומלץ אשמח לשמוע.
המטרה היא לקנות מצלמה שתיתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר, אני רק אציין שבניגוד אולי לרוב המשתמשים הפוטנציאלים אני אולי לא אנצל אותה עד הסוף (אסחט ממנה את המיץ), אבל תמיד מעדיף שיהיה לכל צורך [צילומים מתחת למים, שימוש על QUADCOPTER, אופניים וכו'... - מבחינת מתאמים זה פחות קריטי כי לכולם אפשר להשיג מתאמים לכל צורת שימוש]

הדרישות המינימליות מהמצלמות (שהן כולן איכותיות):
*מאפשר חיבור WIFI - להתחבר דרך הסמארטפון למצלמה ולראות בלייב \ לשנות הגדרות
*חובה צילום תמונות סטילס, אני יודע שעיקר המטרה של המצלמות האלה הוא לוידאו אבל גם לא ממש נתקלתי יותר מדי בצילומי סטילס, אם אחת מה-3 לא מאפשרת צילום תמונה בודדת אז אשמח לשמוע (ולהוריד אותה מהרשימה)
*כמובן שצריכה להיות מוגנת למים

-GoPro Hero: יש את הדור החדש HERO3 שגרסת הSILVER (ראיתי אותה ב1380~) היא זהה כמעט לחלוטין לגרסת הHERO2 שנמכר בזול יותר (1100~), היתרון של הסילבר זה הWIFI והמיקרופון הפנימי, בקשר לWIFI אפשר לקנות מתאם כזה ל-2, גרסת הBLACK מלאה וחזקה יותר, אבל גם המחיר שלה גבוה - 1850~ שקל.

-Sony Action Cam AS15: מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים (1600~) על הדגם עם הWIFI
אלא אם כן לדגם AS10 יש אפשרות למתאם כזה

-CONTOUR: פחות ראיתי עליה למרות שהיא נראית אמינה מאוד, המחיר שלה מתחיל מאיזור ה1000~

מסרטוני וידאו שיצא לי לראות עד עכשיו נראה שהסוני מציגה את התמונה האיכותית ביותר, מבחינת קונטרסט ורוויית צבעים נראה יותר אמיתי... אבל אני מניח שאפשר לשחק עם הגדרות.

אשמח לשמוע המלצות, ביקורות, הערות על המצלמות הנ"ל ו\או על מצלמות אחרות בסגנון...
על מה כדאי יותר לשים דגש, על מה פחות...

תודה!

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לסוני יש תמונה טובה מאוד, אבל אפשרויות החיבור שלה לקסדה לא מושלמות.
הקונטור הכי מתאימה לחיבור לקסדה, איכות התמונה שלה טובה אבל פחות משל האחרות.
לגו פרו יש שילוב של תמונה טובה ומגוון אפשרויות חיבור ואביזרים.

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אהלן ליאור, תודה על התשובה

הקונטור יצאה מהמשוואה מהסיבה שהיא נטו לאופניים\אופנוע והדגם היותר חזק עולה גם הרבה.

מאוד אהבתי את הוידאו של הסוני, מלבד השמיים שקצת יותר מדי בוהקים הצבעים נראים לי יותר נכונים, מה שכן הסטילס שלה חלשה מאוד ביחס לגו-פרו, ושמתי לב שמתחת למים העדשה של הסוני מספקת תמונה לא משהו לעומת האחרות.
המחיר של הסוני יקר בארץ משמעותית מחו"ל, לא ברור למה.
עוד יתרון גדול לסוני זה הזמן תגובה דרך חיבור הוויפי - כמעט אין דיליי לעומת הגו-פרו שם יש דיליי של איזה 4 שניות
וכמובן מייצב התמונה שעובד מעולה, מה שחסר מאוד באחרות...

מה שאהבתי בגו-פרו זה באמת שאפשר להתאים אותה ליותר אביזרים, המחיר שלה בארץ סביר+ והוא נותן לדעתי תמורה יותר גדולה לכסף - אני מדבר על דגם הSILVER, בדגם בלאק נראה לי שהעניין עם ה4K הוא יותר שיווקי ובטח לא משהו שאני צריך [לא בזמן הקרוב לפחות], בכל זאת אני מחפש מצלמה שתהיה זולה עד כמה שניתן אבל שתיתן לי תמורה טובה לשנים הקרובות.

אגב שאלה - יש אפשרות בגו-פרו לשחק עם הגדרות הצבע\קונטרסט\בהירות\ISO או שהכל אוטומטי?
כי אם זה אפשרי אז אפשר להגיע לתמונה טובה וחדה יותר בצילומי וידאו...

\\
אגב שאלה כללית בקשר להרחבת אחריות - האם זה כדאי להוסיף עוד ~200 שקל על הרחבת אחריות או שזה מיותר?

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בגו פרו יש מצב מתקדם שמאפשר לשלוט על מספר קטן של פרמטרים, לפחות בבלאק, לא יודע לגבי הסילבר.
אבל, בגדול זה איכות תמונה בסוני מול אביזרים בגופרו.

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
כן, זה בשורה תחתונה ההבדלים המהותיים יותר (אף על פי שכמעט כל אתר שסקר את השניים ראש בראש נתן לגו-פרו יתרון למרות שבסרטוני וידאו זה נראה 'קצת' אחרת)
אני מאמין שלסוני אפשר לאלתר אביזרים ושלל חיבורים.

בכל מקרה עדיין בהתלבטויות, אבל עוד התלבטות היא אם להזמין מחו"ל -
לא יודע לגבי ה'אחריות' של מצלמות בארץ, בשוק הסלולר לדוג' לא קיים מושג כזה "אחריות"....זה רק שם וכל חנות תתנער מאחריות גם עם פגמים בייצור, אז מסיבה זו למשל אני מעדיף לקנות מכשיר סמארטפון מחו"ל ולא בארץ, השאלה אם גם בשוק המצלמות זה המצב?

כמובן שההבדלי מחירים גבוהים הרבה יותר בארץ, ראיתי באתר של המכס שאין מס על מצלמות דיגיטליות\וידאו או כל משהו שקשור - רק מע"מ 18%, השאלה אם זה באמת המצב (שאין תוספת מס על המצלמה - ואיך היא בכלל מקוטלגת ברשימה של המכס, מצלמה דיגיטלית\וידאו?) כי שמעתי על מישהו שהביא מצלמה כזו מחו"ל וקיבל תוספת מכס על המע"מ....

ראיתי לפחות חנות אחת (דרך זאפ) שאמנם היא 'מייבאת אפור' אבל יש אפשרות לתוספת\שדרוג אחריות בעוד ~200 שקל, האם זה הכרחי\כדאי או שתמיד תמיד מומלץ לשלם קצת יותר ולקבל אחריות של היבואן הרשמי, גם אם מדובר בסך הכל בשנה אחת ?

תודה רבה!

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אוקיי אז יש לי כמה אופציות (אני מדבר על הBLACK), מאחר ובארץ יש רק חנות אחת [של ייבוא מקביל עם אחריות שלה] שמוכרת במחיר 'נורמלי' לעומת האחרות שמוכרות ב160 שקל יותר [שאצלן היתרון זה אחריות יבואן רשמי].
עדיין מחיר גבוה לדעתי לעומת מה שנמכר בעולם..
בדקתי באיביי, top rated sellers - שני מוכרים (אחד אמריקאי השני אוסטרלי) במחיר של 1475 שקל כולל משלוח, עם מע"מ זה ייצא 1740 שקל, יותר זול מהחנות הזולה בארץ [באיזור ה140 שקל] ובערך ב300 שקל יותר זול מהחנויות עם האחריות יבואן רשמי.
יצרתי קשר עם המוכרים באיביי בנוגע לאחריות, הם טוענים שהאחריות היא רשמית של GOPRO ושאין בעיה לשלוח או אליהם או ישירות לGOPRO.
לא ממש סיפקו אותי התשובות, פניתי לGOPRO בנוגע לרכישה של מוצר חדש דרך איביי, הם אומרים שאין בעיה לקבל אחריות שלהם כל עוד יש לי הוכחת קנייה של המוכר מתי הוא קנה את זה [האחריות היא הרי לשנה], הוא אומר שמה שחשוב זה מתי במקור זה נרכש, האחריות יכולה לעבור מאחד לשני אבל צריך 'עדות' מתי בוצעה הרכישה הראשונית.

אני יודע שזה סכומים די קטנוניים, אבל גם ככה לא תיכננתי להוציא סכום כזה.

בכל מקרה, שווה את הטרחה של ה300 שקל או לקנות מהחנות הכי זולה בארץ וזהו?

\\שאלתי אותם עוד כמה שאלות בנוגע לאחריות - אין בעיה גם לשלוח אליהם את המוצר אם נקנה בארץ [גם לא דרך היבואן הרשמי], ובכל תקלה במצלמה עדיף ליצור איתם קשר...

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
קח בחשבון גם עמלות נוספות של חברת המשלוחים, זה יכול להגיע לעוד 200 ש"ח במשלוח מחו"ל.

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
איך הם יכולים לבקש עוד עמלה אחרי שאני משלם?
אצל אחד המשלוח זה USPS והשני AUSPOST, אני לא משתמש באתר כמו BUY2USA או בסגנון, קנייה ישירה מהמוכר באיביי, הזמנתי מאות מוצרים [לא רק באיביי] גם של מוצרים יקרים, המחיר הסופי ששילמתי זה מה שהיה, לא דרשו ממני שום תוספת עמלה או משהו...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור