שמתי לב שברוב הקומפקטיות המתקדמות יש בחירה בין סנסור גדול לבין פתיחת העדשה.
בgx1 של קנון הסנסור גדול מאד אבל מפתח העדשה יחסית נמוך לסוג מצלמה כזאת.
בlx7 העדשה 1.4 אבל הקטינו את הסנסור לעומת הדגם הקודם.
האם יש בעייתיות לתת גם מיפתח גדול וגם סנסור גדול במצלמות הקומפקטיות.
במסגרת החיפושים שלי אחר רכישת מצלמה אני קורא יום יום ונדמה לי שאני כבר יותר נהנה מקריאה על צילום ועל מצלמות יותר מלצלם.אבל בקרוב אני ארכוש.
בכל אופן ראיתי דבר מוזר בביקורות ואפילו המקצועיות ביותר.הם לא נותנים משקל רב לאיכות התמונה אלא יותר למפרט המצלמה.אם הסנסור והעדשה מפותחים אז ברור לדעתם שהמצלמה איכותית יותר.
חרשתי ללא הפסקה וצפיתי בתמונות בפליקר ואני יכול לאמר בביטחון דברים מסוימים .
הפוגי x 10 מוציאה תמונות מצוינות טובות בהרבה מסדרת הlx של פנסוניק.התמונות בlx 5 7lx פחות חדות.
הקנון g1x מוציאה את התמונות הטובות ביותר למרות שהביקורות לא תמיד טובות.והs100 לא משהו מיוחד .
אני חושב שכל מי שרוכש מצלמה כדאי שיראה את התמונות באתר.לא מדובר באחת או שתיים אלא במאות וקשה להאמין שזה מטעה
בgx1 של קנון הסנסור גדול מאד אבל מפתח העדשה יחסית נמוך לסוג מצלמה כזאת.
בlx7 העדשה 1.4 אבל הקטינו את הסנסור לעומת הדגם הקודם.
האם יש בעייתיות לתת גם מיפתח גדול וגם סנסור גדול במצלמות הקומפקטיות.
במסגרת החיפושים שלי אחר רכישת מצלמה אני קורא יום יום ונדמה לי שאני כבר יותר נהנה מקריאה על צילום ועל מצלמות יותר מלצלם.אבל בקרוב אני ארכוש.
בכל אופן ראיתי דבר מוזר בביקורות ואפילו המקצועיות ביותר.הם לא נותנים משקל רב לאיכות התמונה אלא יותר למפרט המצלמה.אם הסנסור והעדשה מפותחים אז ברור לדעתם שהמצלמה איכותית יותר.
חרשתי ללא הפסקה וצפיתי בתמונות בפליקר ואני יכול לאמר בביטחון דברים מסוימים .
הפוגי x 10 מוציאה תמונות מצוינות טובות בהרבה מסדרת הlx של פנסוניק.התמונות בlx 5 7lx פחות חדות.
הקנון g1x מוציאה את התמונות הטובות ביותר למרות שהביקורות לא תמיד טובות.והs100 לא משהו מיוחד .
אני חושב שכל מי שרוכש מצלמה כדאי שיראה את התמונות באתר.לא מדובר באחת או שתיים אלא במאות וקשה להאמין שזה מטעה