מצלמה canon

אדירa124

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
אני מחפש מצלמה ועדשה טובה לצלם מתחיל לצילום של משפחה נוף ובעיקר אנשים אבל ושיהיה לה אפשרות לוידאו בסיסי.
הבעיה שלי בגלל שאני רוכש את זה לאירגון מסויים זה שאני יכול לבחור עדשות למצלמות רק מהאתר karat.co.il
כלומר רק מצלמות של canon
חשבתי על מצלמה eos 700d
ועדשה
EF18-135mm f/3.5-5.6IS
אשמח לעזרה אני קצת אבוד
תודה מראש

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
רוב מצלמות ה DSLR לא עושות אוטופוקוס בוידאו, זה השתנה בשניים האחרונות עם מצלמות קנון ולכן אני ממליץ לקחת דגם קצת יותר מתקדם וקצת יותר יקר מ 700D ולרכוש את ה 750D (או את ה 760D שמוסיפה גם מסך תצוגה עליון אבל זהה ל 750D בשאר היכולות).
זו המצלמת ה DSLR הזולה ביותר שמסוגלת לספק אוטופוקוס בוידאו בעזרת מנגנון חדש בשם dual pixel:
http://www.canon.co.uk/for_home/product_finder/cameras/digital_slr/dual_pixel_cmos_af/
מעבר לכך היא מסולגלת להפיק תמונות סטיילס נהדרות כמו כל מצלמת DSLR

עדשת קנון 18-135 היא בחירה טובה רק צריך להקפיד לקחת את הדגם STM שזה דגם משתאים גם לצילומי וידאו בכלל מנוע צעדים stm - stepping motor שמביא פוקוס בצעדים, מה שהעיין אוהבת לראות בוידאו. יש לעדשה גם יתרנות של מנוע ומייצב שקטים שלא יפריעו למיקרופון בוידאו. פרט לכך זו עדשה אופטית חדה עם טווח זום יפה מאוד.

אני מקווה שזה עוזר לך

אדירa124

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
עוזר מאוד תודה רבה על התשובה המפורטת הבעיה לי שאני יכול להזמין רק מקרט (יבואן קנון בארץ) ולא מצאתי באתר שלהם את הדגם הזה.. יש לך רעיון לדגם אחר שיהיה לי טוב ונמצא באתר שלהם?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
דגמי ה 760d וה 750d הם לא כל כך חדשים, צריך לברר עם קרט אם יש במלאי ואם אין מתי יהיו במלאי.
זה דגם שחייב להיות לקרט זה לא משהו חדש מידי או ישן מידי ובטח מוצר צריכה רגיל שלהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור