מצלמה קומפקטית

ayallacs

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפשת מצלמה קומפקטית בטווח המחירים של עד 1,500 ₪, מה אתם אומרים על Sony wx350?
ובכלל מה כדאי לבדוק לפני שאני קונה, והאם יש חברה מומלצת או דגם מומלץ במצלמות ה קומפקטיות?
אני מחפשת מצלמה שתצלם תמונות איכותיות אבל שלא תהיה כבדה ומסורבלת.
תודה רבה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בגדול רוב המצלמות היום מספקות תמונות טובות כך גם הסוני - למרות שממשק המשתמש של סוני בדרך כלל לא הכי קל לשימש מצד שני זה של קנון נחשב מוצלח.

לדעתי הנתון החשוב ביותר לקבלת איכות תמונה זה גודל החיישן, לאחר מכן איכות העדשה (קשה יותר לדעת זאת)
נקודות נוספות לבדיקה הן מהירות התגובה של המצלמה, יכולת לצלם זווית רחבה (שמאפשר לצלם יותר אנשים בתמונה)
יכולות נוספות שאנחנו אוהבים זה חיבור WIFI וממשק נוח לשימוש

לדעתי אחת המצלמות שמספקות יכולת זאת בצורה טובה (חיישן יחסית גדול עדשה טובה ומהירות תגובה מוצלחת) בגוף קטן זו הקנון S110 או S120 שהחליפה אותה (ההפרש הקטן במחיר, אז S120 עדיפה)
http://www.dtown.co.il/articles/2697.html

רבים חוששים מטווח הזום הקטן יחסית של המצלמה לדעתי טווח הזום של המצלמה מספיק לרוב השימושים ולכן אני ממליץ על מצלמה זו.
אפשרות נוספת היא פנסוניק LF1 עם טווח זום קצת יותר גדול וחיישן באותו גדול

אם למרות זאת טוח זום גדול יותר חשוב לך ואת מוכנה להתפשר על האיכות אז פנסוניק TZ40 או TZ60 וכן קנון SX600 או SX700 הן אופציות טובות (חיישן קצת יותר קטן מזה של ה S120 או LF1)

ayallacs

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כרמי שלום,
ראשית - תודה רבה על המענה המהיר..:)
שנית - אפרט את הנתונים הנוספים שמענייינים אותי:

אני מחפשת מצלמה בלי פלאש "קופץ"
לא מעניין אותי כל כך הזום הגדול, מבחינתי משהו סטנדרטי זה סבבה
הייתה לי לי בעבר מצלמה של סוני DSCT300 ומאד נהנתי ממנה - מלבד מסך הטאצ' ואני עדיין מחפשת מצלמה שתהיה כמה שיותר קומפקטית
האם אתה מכיר את הדגם WX350? וכן יש אתר כלשהו שאני יכולה לראות תמונות שצולמו במצלמה הזו? או לחלופין חנות עם תצוגה?
האם יש חברה שאתה ממליץ אליה או שזה ענין של המפרט של המוצר?

תודה מראש!!

בגדול רוב המצלמות היום מספקות תמונות טובות כך גם הסוני - למרות שממשק המשתמש של סוני בדרך כלל לא הכי קל לשימש מצד שני זה של קנון נחשב מוצלח.

לדעתי הנתון החשוב ביותר לקבלת איכות תמונה זה גודל החיישן, לאחר מכן איכות העדשה (קשה יותר לדעת זאת)
נקודות נוספות לבדיקה הן מהירות התגובה של המצלמה, יכולת לצלם זווית רחבה (שמאפשר לצלם יותר אנשים בתמונה)
יכולות נוספות שאנחנו אוהבים זה חיבור WIFI וממשק נוח לשימוש

לדעתי אחת המצלמות שמספקות יכולת זאת בצורה טובה (חיישן יחסית גדול עדשה טובה ומהירות תגובה מוצלחת) בגוף קטן זו הקנון S110 או S120 שהחליפה אותה (ההפרש הקטן במחיר, אז S120 עדיפה)
http://www.dtown.co.il/articles/2697.html

רבים חוששים מטווח הזום הקטן יחסית של המצלמה לדעתי טווח הזום של המצלמה מספיק לרוב השימושים ולכן אני ממליץ על מצלמה זו.
אפשרות נוספת היא פנסוניק LF1 עם טווח זום קצת יותר גדול וחיישן באותו גדול

אם למרות זאת טוח זום גדול יותר חשוב לך ואת מוכנה להתפשר על האיכות אז פנסוניק TZ40 או TZ60 וכן קנון SX600 או SX700 הן אופציות טובות (חיישן קצת יותר קטן מזה של ה S120 או LF1)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מבין למה את נעולה על המצלמה הזו של סוני היא לא נחשבת למוצלחת יותר מהאחרות
יש לה חיישן בגדןל 1/2.3 '' בעוד לפנסוניק LF1 והן לקנון S120 יש חיישן יותר גדול בגודל 1/1.7 זה אולי נשמע הפרש גדול אבל זה משפר את איכות התמונה ב ISO גבוהה (עוזר לצלם בתאורה פחות אופטימלית לדוגמה בתוך הבית) וכן לקבלת טווח דינמי טוב יותר (יכולת לקבל יותר פרטים בחלקין חשוכים ובחלקים מוארים בתמונה).

מעבר לכך ה S120 אומנם עם פלאש שעולה מעל המצלמה, אבל זה רק משפר את התאורה של הפלאש, רצוי כמה שאפשר פלאש רחוק מקו העדשה. ה S120 מספקת עדשה טובה וגם עם צמצם יחסית גדול שעוזר לקבל צילום מהיר יותר
מצד שני יש את הפנסוניק LF1 עם חיישן בגודל זהה לשה שיש ב S120 (אותם יתרונות) עם פלאש לא קופץ ( :) ), עדשה עם טווח זום גדול יותר, אך עם פחות זוית רחבה

אפשר לראות נתוני מצלמות באתר הזה:

את יכולה לבדוק איכות תמונה באתר הזה
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM

אין סיכוי למצוא שם את המצלמה של סוני (אולי גם הם חושבים שהיא לא מצלמה שצריך לבדוק :) )

בבקשה מבדק שעשו ל WX350 כאמור היא לא מצלמה רעה - אבל החלופת שהצעתי משתלמות יותר לדעתי
http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_wx350_review/

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור