מצלמה קומפקטית עם יכולות וידאו טובות

dnabz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי,

יש לי כבר כמה שנים מצלמת DSLR די ישנה (ניקון) ועכשיו רצינו להוסיף גם מצלמה דיגיטלית קטנה, אבל אחרי כל הזמן בחברת הניקון, גיליתי שאין לי בעצם שום ידע בתחום של המצלמות הקומפקטיות וקצת הלכתי לאיבוד מרוב אינפורמציה והסוגים.

האם יש לכם המלצות למצלמה קומפקטית שיש לה טווח זום רחב יחסית וגם יכולות וידאו טובות.
בהקשר של הוידאו - הבנתי שאף מצלמה דיגיטלית לא מצלמת וידאו טוב בתנאי תאורה נמוכים. אם אתם יודעים אחרת.. אשמח לשמוע.

כמובן שהייתי רוצה גם יכולות טובות בכלל למצלמה כזו (מבחינת החיישן, צמצם וכו') אבל הזום והוידאו הם שני הדגשים היוצאי דופן שמהווים שיקול במקרה זה.

:מבולבל::מבולבל:

תודה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בגדול טווח זום גדול לא הולך ביחד עם איכות תמונה טובה
יש מספר מקומפקטיות לא רעות עם יכולת וידאו לא רעות (כמו שחשבת בתאורה חלשה הון והיו פחות טובות מאשר בתאורה טובה) השאלה היא מה התקציב

דוגמאות ממולצות בתקציבים שונים:

http://www.dtown.co.il/articles/1740.html

http://www.dtown.co.il/articles/2697.html

http://www.dtown.co.il/articles/2533.html

http://www.dtown.co.il/articles/2576.html

יש לקחת החשבון שהמחירים היום יותר זולים מאלו שפורסמו בזמן הכתבה

dnabz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לגבי הראשונה - הבנתי שיש לה דגם יותר מתקדם שאמור להיות טוב יותר - SX260 יכול להיות?
[h=1]ואם כבר מדברים על canon- מה דעתך על ה- G15 בהקשר לתכונות שחיפשתי?

על השתיים האחרונות כבר די שמתי עין אבל הן באמת די יקרות ולא בטוח שנוכל להשקיע את הסכום הזה.
[/h]לפנסוניק יש עוד משהו שנחשב למומלץ? או אולי אולימפוס?

אגב- במשהו מהמצלמות האלו יש אפשרות זום ופלאש בוידאו?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ה SX260 אומנם דגם חדש יותר וקצת יותר יקר, אך לדעתי פחות מוצלח עם איכות תמונה פחות טובה. כן יש לו טווח זום גדול יותר מה SX230 כפול 20 במקום כפול 14 (יכול להיות שבגלל זה יש לו איכות אופטית פחות טובה שמביא איכות תמונה פחות טובה). לדעתי ה SX230 מוצלחת יותר.

אולימפוס חברה טובה - כעת אין יבואן רשמי בארץ והמצלמות שיש כאן מגיעות ע"י החנויות בלבד וגם לא בכמות גדולה, היות ויש אופציות אחרות לא הייתי רץ לרכוש כעת אולימפוס

הקנון G15 מצלמה מאוד מוצלחת, בפרוש אופציה ממולצת לפנסוניק יש את LX7 שסיפקתי קישור (וכן היא מוצלחת)
לכל המצלמות האלו עד כמה שאני יודע יש אפשרות זום ופוקוס בוידאו, אני לא מכיר מצלמה קומפקטית עם פלאש בוידאו

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
דרך אגב האם חשבת לשדרג את המצלמת ב DSLR שלך לאחת חדשה יותר עם וידאו לניקון יש יופי של מצלמות DSLR עם ודיאו היום? האם זו אופציה אפשרית? ל DSLR יש איכות וידאו נהדרת ואתה יכול להמשיך להשתמש בעדשות שלך.

dnabz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה!

ולשאלתך, באופן כללי אני מאוד רוצה לשדרג באיזשהו שלב את ה-DSLR (מה שיש לי ממש ענתיקה- D50) ויכול להיות שהבאה תהיה עם אופציית וידאו, אבל אין קשר בין זה למצלמה ה"קטנה" (אותי אישית גם פחות מעניין עניין הוידאו).

רצינו גם מצלמה אחת קומפקטית לדברים אחרים - הופעות למשל, שמשום מה אוסרים פה כמעט תמיד להכניס את ה-DSLR למיניהן , טיולים כשרוצים שתהיה עוד מצלמה איתנו, סרטונים ביתיים וכו'.
בקיצור- זה לשימוש נוסף ויותר יומיומי אבל זה לא אומר שצריך לוותר על סטנדרטים מסוימים :)

dnabz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הי

מה לגבי המצלמות האלו - שמעת/ם משהו?
יש להם נתוני וידאו טובים אבל אני לא בטוחה בעניין האיכות .

Panasonic Lumix DMC-ZS30

Panasonic Lumix DMC-LF1

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ה LX7 של פנסניק טובה יותר מה ZS30 בגלל חיישן גדול יותר ועדשה טובה יותר
ה LX7 של פנסניק טובה יותר מה LF1 לטעמי בגלל עדשה איכותית יותר (והיא גם זולה יותר :) )

דורון חפיף

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
הי

מה לגבי המצלמות האלו - שמעת/ם משהו?
יש להם נתוני וידאו טובים אבל אני לא בטוחה בעניין האיכות .

Panasonic Lumix DMC-ZS30

Panasonic Lumix DMC-LF1

יש את ה: Panasonic Lumix DMC-FZ 200 שהיא ממש מעולה
בברכה
דורון חפיף

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ה FZ 200 היא מצלמה עם זום גדול היא ממש לא קרובה ברמה שלה ל LX7, היא אומנם נחשבת טובה מול מצלמות סופרזום אחרות, אבל שוב היא לא קרובה ברמה ל LX7.

אני אישית מאוד לא אוהב מצלמות סופר זום שמספקות לאנשים אומנם זום גדול, אבל עם איכות תמונה בנונית - לכן קשה לי להגדיר מצלמות סופר זום כמצלמה מעולות - הן ממש רחוקות מכך.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
וואלה נכון, יש להן יופי של וידאו.

natig

אוהב את התחום
מעורבות
9
נקודות
18
ה SX260 אומנם דגם חדש יותר וקצת יותר יקר, אך לדעתי פחות מוצלח עם איכות תמונה פחות טובה. כן יש לו טווח זום גדול יותר מה SX230 כפול 20 במקום כפול 14 (יכול להיות שבגלל זה יש לו איכות אופטית פחות טובה שמביא איכות תמונה פחות טובה). לדעתי ה SX230 מוצלחת יותר.

אולימפוס חברה טובה - כעת אין יבואן רשמי בארץ והמצלמות שיש כאן מגיעות ע"י החנויות בלבד וגם לא בכמות גדולה, היות ויש אופציות אחרות לא הייתי רץ לרכוש כעת אולימפוס

הקנון G15 מצלמה מאוד מוצלחת, בפרוש אופציה ממולצת לפנסוניק יש את LX7 שסיפקתי קישור (וכן היא מוצלחת)
לכל המצלמות האלו עד כמה שאני יודע יש אפשרות זום ופוקוס בוידאו, אני לא מכיר מצלמה קומפקטית עם פלאש בוידאו
כ"כ נכון!
פעם היה לי את הראשונה: sx200 וכל פעם התאכזבתי מחדש מהאיכות הירודה של התמונות.
לאחרונה שיחקתי עם ה 260 שהוזכרה כאן, והתמונות שלה פשוט בינוניות מינוס מינוס.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא תמיד זה נכון :)
ה SX210 היתה פחות טובה מה ה SX230 שהיתה מעולה למחירה ומול השוק.
היום ה SX280 טובה יותר מה SX260.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור