מצלמה עם סופר זום - Olympus SP-800UZ במבחן

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
754
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: מצלמת סופר זום - Olympus SP-800UZ ביקורת

ד

דוד_י

אורח
כתבה מעניינת מאוד, איך המייצב כשבוחרים זום גדול? יציב? תמונות חדות?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מנגנון ייצוב התמונה של המצלמה עושה עבודה טובה בהחלט וכמו כתבתי "חשוב לזכור שבזום כפול 30 ובזמן חשיפה ארוך (כמו כל מצלמה אחרת) תזוזות המצלמה הקלות ביותר מורגשות וחשוב לספק אחיזה טובה למצלמה ואין להסתמך רק על המייצב."

כמו כן גם על חדות התמונות רשמתי בכתבה

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
ואיך הולך הפלאש במצלמה הזאת? אתה ממש צריך לפתוח אותו ידנית?

א

אורח אלכס

אורח
קריות

מספר נקודות לציון: חברת אולימפוס לא מספקת ספר מסודר ?רק ספרון קטן ובסיסי.פנייתי לחברה באירופה והם שלחו לי כתובות באיזור בו נמצאת ישראל - ערביה סעודית,לבנון-בישראל נציגת חברה אולה.פניתי עם שאילה בקשר ל- IB (אפלקציה לאירגון תמונות של אולימפוס) יש שם שלב של מיקום על המפה - ישראל נראת כמקום ללא תוכן -רייק.רציתי למלא עיר מגורי - לא קיבל שום עידכו.באולה אמרו לי שאין להם מוסג בקשר לאפליקציה IB.
מצלמה די מורכבת (יש די הרבה פרמטרימ ותפרטים). ישנם מצבים שתוך כדי צילום מצלמה (מסרבת) לצלם. ישנם מצבים שפוקוס חסר או שמצלמה לא מצליחה לבצע מיקוד. צריך להמשעך ללמוד אותה.

א

אורח

אורח
צלם

מצלמה איכותית נוחה לצילום רק יש לי בעיה לא מצליח להגדיל את המסך למרות הוראות בעיברית ? והמצלמה נועלת לי את הכרטיס זיכרון ואני לא מצליח לצלם על הכרטיס למישהו יש תשובות אשמח מאוד

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בדרך כלל הגדלת תמונה בזמן ה PREVIEW מתבצעת בעזרת כפתורי הזום
לכרטיס זיכרון SD יש מתג של נעילת כתיבה יש לשנות את מצב המתג ולנסות שוב, אם זה לא עוזר לנסות לפרמט את הכרטיס ואז לנסות שוב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור