מצלמה מתאימה לתקציב שלי- עד 2000 שקלים!

tkhvbcht188

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי!
אני מתחיל ורוצה להיכנס לעסק טיפ טיפה ולהתחיל עם איכות גוף ותמונה מעולים.
התקציב שלי עד 2000 שקלים ואני אזמין מארה"ב לחבר שנמצא שם..
אשמח לקבל את המצלמה עם עדשה שתכלול זום מספק בין היתר..

מה המלצתכם? חשבתי על הd5200 או ה60d אבל אני רואה שאלו טיפה יקרות מדי. או שאני טועה?
אולי צריך לרדת רמה אחת, אשמח שתעזרו לי כי אני קצת אבוד בכל העסק הזה!

תודה לכם אנשים יקרים!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כדי להציץ במה שנכתב כאן
http://www.dtown.co.il/forum/34694-nikon-d5300.html

המצלמות שאתה מזכיר בתקציב שלך תוכל לרכוש רק גוף וללא עדשה טובה - האם יד שניה זו אופציה אפשרית
ההפרש במחיר מול רכישה בחול היא בדרך כלל הפרש המע"מ, אני לא בטוח שהפסד האחריות שווה את ההפרש
בכל מקרה אם אתה רוכש בחו"ל כדי לעשות אחריות של מק
http://www.dtown.co.il/forum/13863-המדריך-להרחבת-אחריות-מק-mack.html

לא הבנתי את הדרישות שלך - אתה רוצה להיכנס כחובב מתקדם או לעסוק בצילום ארועים?
כחובב שמצלם יחסית כמות סבירה של תמונות גודל קטן יותר יכול להיות יתרון מצד שני עובר עבודה בתחום מצלמות כניסה לא מתאימות לעבודה כזאת.

ה D3200 של ניקון מצלמה נהדרת היא מצלמת כניסה ויחסית זולה עם עדשה מוצלחת תספק תמונות מעולות ה D5200 ברמה אחת מעל מספקת יכולת של איכות תמונה דומהף עם גוף קצת יותר גדול ויותר מוצלח וכן עם מספר יתרונות תפעול. מעבר לכך יש הסדרה יותר רצינית של ניקון סדרת ה D7XXX עם גוף עוד יותר מוצלח (כמו D7000 אן D7100) ומצלמה זו גם יכולה לשמש ככלי עבודה לצילום ארועים - אבל התקציב עולה :)

מהצד השני קנון עם סדרה הזולה של ה D1100 מספקת גוף קטן ומעבר לכך יש את ה D600 או D650 עם גוף קצת יותר טוב והסדרה הרצינית של קנון מתחילה עם ה D60 (שהיות והמחליפה שלה ה D70 כאן כעת במחיר אטרקטיבי) בכל מצלמות הקנון איכות התמונה תיהיה זהה לדעתי קצת פחות מוצלחת מהניקון בהקשר של טווח דינמי ויכולת צילום ISO גבוה. מעבר לכך למצלמות המקבילות של ניקון מערכת פוקוס מוצלחות יותר.

וכל זה עוד לפני שדיברנו על עדשות - להסיר ספק אני חושב שעדשות הקיט הן לא מוצלחות ולא מאפשרות לנצל את יכולות המצלמה.

לאחר שאמרתי זאת - מה הכיוון שנראה לך?

tkhvbcht188

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הכוונה היא לא לצלם אירועים, אלא להתקדם בתחום הצילום ממצלמות פשוטות למצלמות שיניבו לי איכות תמונה טובה.
אני חושב שסדרת 3000 תתאים.
ראיתי שתצא עוד מעט הD3300, היא נראית מתאימה לי. מצלמה טובה שתפיק תמונות איכותיות.
מה שלא הבנתי זה עניין העדשות, מקבלים עדשת kit עם הגוף של המצלמה(
18-55mm F3.5-5.6 VR II)
אך לא הבנתי כמה זום העדשה? כנראה שזה לא העניין הזום, אבל זה חשוב..

תודה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
היות וממש בקרוב יוצאת ה D3300 המחיר שלב יהיה קצת יקר כעת מצד שני ה D3200 שהיא מצלמה מעולה תהופך להיות אטרקטיבית במחיר מעבר לכך D5200 היא הקפיצה באה לפי דעתי (עם גוף יותר מוצלח)

ניתן לרכוש מצלמה עם עדשת קיט וניתן לרכוש ללא עדשת הקיט (לא מקבלים מתנה עדשה :) )

מה שחשוב בעדשה זה לא מה טווח הזום שלה אלא האיכות האופטית שלה והתאמה שלה לצרכים שלך
כעקרון כדי לדעת מה טווח הזום של עדשה מחלקים את המספר הגדול בקטן כך שעדשה 70X300 היא עדשה כפול 3.6 האם זה עושה אתה טובה עבורך - אין לך מושג היות וכפול 3.6 לא אומר לך כלום. יש לקחת בחשבון שזו לא מצלמה עם עדשה קבוע וניתן להחליף עדשות בהתאם לצורך ועדשה כזאת יכולה להתאים למי שמצלם ציפורים ורוצה הגדלה בזום גדול.

רוב העדשות הן עד טווח של כפול 3 או כפול 4 היות ומעבר לכך יש ירידה האיכות העדשה ואנחנו לא מחפשים עדשה בנונית לחבר לגוף מוצלח שלא תספק איכות אופטית לנצל את המצלמה.

אם אחרי מה שאמרתי את מחפש טווח זום, אז עדשת ניקון 18-140 יכולה להתאים לך

אני אישית מעדיף עדשות עם צמצם גדול יותר שמאפשרות קבלת יכולת צילום טובה יותר בתאורה חלשה בגלל כניסת אור גדולה יותר תוך זמן חשיפה קצר יותר וכן קבלת עומק שדה רדוד - לדוגמה עדשות טמרון 17-50 עם צמצם F2.8 לכל האורך.

אתה יכול להתחיל עם עדשת הקיט הסבסיסית 18-55 עם צמצם 3.5 עד 5.6 היותרון שלה שהיא זולה פחות מ 500 ש"ח ומחר ניתן לקחת ולרכוש עדשות לפי מה שמתאים לך ועדשה זו תהפוך להיות .... גיבוי (מיותרת :) )

tkhvbcht188

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה לך על התגובות המהירות!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור