מצלמה מקצועית למתחילים

תקוה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
אהלן.
אני רוצה לקנות מצלמה מקצועית למתחילים. להתחיל בתחביב צילום.
קצת נאבדת במה לקנות. המליצו לי על הCANON D1100
ועל CANON REBEL T5
התקציב שלי הוא 2000-2500 אבל אני מזמינה מארצות הברית ככה שזה יותר זול.
איזו מצלמה יותר מומלצת מבניהם?
למביני אנגלית- יש ערכה של הT5 ב450 דולר שמגיע עם -
Canon EOS Rebel T5 EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM Lens + Polaroid .43 Wide Angle & Telephoto Lens + Transcend 32GB 8GB Memory Cards + Filter Set + Flash + 57" Tripod + Ritz Gear Bag + Accessory Bundle
זה עדשות מספיק טובות להתחלה או שצריך להוסיף?
תודה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מצלמת 1100D היא דגם קודם הדגם החדש הינו 1200D שממוספר בארהב כ REBEL T5 (אותו דגם שם אחר) ברכישת מצלמה בחו"ל אין אחריות כלל וזה סוג של הימור, למרות מה שאנחנו חושבים בדרך כלל מצלמות בחו"ל לא יותר זולות מאשר בארץ ההפרש בדרך כלל הוא המע"מ ובהרבה מקרים גם פחות מכך בנוסף לכך יש גם מע"מ שצריך לשלם בארצות הברית שרוכשים שם ואז ההפרש עוד יותר קטן ולפעמים גם בארץ המחיר מראש יותר זול (דרך אגב אם אין מי שיבא את זה לארץ, אז צריך בכל מקרה לשלם גם בארץ מע"מ וזה יוצא יותר יקר במארץ) - אז משפט כמו אני מזמניה מארה"ב ככה שזה יותר זול ממש לא נכון ולא הייתי ממליץ למי שלא מבין בתחום לרכוש מצלמה מחו"ל מצלמה ראשונה.

לאחר שאמרתי זאת אשמח לראות את הקישור ממנו את שולפת את המידע היות והמידע שם פרט למצלמה ולעדשת הקיט ממש לא ברור, לא מספק ולא אומר הרבה - כך שאני לא יכול להתיחס לכך בצורה רצינית, יותר מכך כאשר אני רואה מידע כל כך חסר ולא ברור, אני מראש חושש מפרסום כזה. אבל אשמח לתת חוות דעת על החנות.

כעת בקשר לסט שאת רוצה - את צריכה מצלמה (גוף) ולפחות עדשה אחת טובה (ממש לא ממליץ על הקיט)
גוף של ה 1200D יכול להיות כיוון זול (זו המצלמת ה DSLR הזולה ביותר של קנון) עולה כ 1000 ש"ח עדשת כמו קנון 18-135 יכולה להיות התחלה טובה עולה עוד כ 1000 ש"ח (עדשה עם טווח זום יפה ואיכות אופטית לא רעה), אפשרות אחרת שאני אוהב זו עדשת טמרון (או סיגמא) 17-50 עם צמצם גדול F2.8 עבור קנון כ 1300 ש"ח. (איכות אופטית טובה, אומנם טווח זום קטן, אבל צמצם גדול לדעתי מאוד חושב לחובבי הצילום - אשמח לפרט אם זו אופציה)
צריך עוד פילטר לעדשה (כמה עשרות שקלים), כרטיס זיכרון (כמה עשרות שקלים), תיק למצלמה (יש מבחר גדול עם טווח מחירים גדול - צריך לבדוק מה הכיוון שנראה לך - את זה הייתי בודק לרכישה בחו"ל)

איך הכיוון הזה נראה לך?

תקוה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה על העזרה!.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מהקישור אני רואה שפרט למצלמה וכרטיס זיכרון, את מקבלת יש של דברים לא חשובים ולא אכותיים - חבל על הכסף, עדיף להשקיע בעדשה טובה במקום - זו דעתי

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מבין - יש לך מי שיביא את הציוד מחו"ל ללא מע"מ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בכל מקרה לא ממליץ על דיל שמנסים לספק לך ציוד שאת לא צריכה ללא אחריות בארץ.
עדיין לא ברור לי נושא המע"מ - כי צריך להסיף למחיר משלוח וכן גם מע"מ על המחיר הכולל

כמו כן לא ברור לי אם את מחפשת מצלמה לצילום בצורה רצינית או שפשוט מחפשת למצוא דיל טוב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור