מצלמה לצילום תנועה

nutik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אחרי שצילמתי מספר פעמים את ילדי בסטודיו לצילום או בפארק אך על ידי צלמים, הגעתי למסקנה שכדי לצלם את ילדי בעצמי בכל אותם מקרים שהצלם לא נמצא בסביבה, אני צריכה לקנות מצלמה טובה ועדיף כזו שיודעת לא לטשטש את התמונה בזמן תנועה.
אודה להמלצה על מצלמה שתשמש את המשפחה כאמור לצילום ילדים/משפחה/ טיולים, כשאין מבחינתי משמעות לזום גבוה אך חשובה לי החדות ומהירות הצילום(כדי שאוכל לצלם בין היתר מספר תמונות ברצף כשהילד נמצא בתנועה) שהתמונות יצאו איכותיות. צלמת שצילמה את ילדי, המליצה לי להתחיל מ 600D של קנון, אך אחרי קריאה גם ברשת וגם בפורום הזה הגעתי למסקנה שבהתחשב בכך שגם המחיר לגוף+עדשה די גבוה וגם אני לא יודעת האם בשביל השימוש המשפחתי כדאי לקנות מצלמת DSLR(בין היתר כי אין לי מספיק ידע בצילום ותפעול ויקח עוד קצת זמן עד שאוכל לקחת קורס צילום).
אז אשמח לחוות דעתכם בנושא והמלצה על מצלמה/ות מתאימות לדרישות. אגב התקציב הוא 1500 +-.
תודה מראש

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה שאת צריכה זו מצלמה עם מערכת מיקוד טובה וכזו שיודעת לעלות ל- ISO גבוה בהצלחה בכדי לצלם תמונות עם מהירות סגר גבוהה בכדי לקבל חדות בתנועה. תבדקי מחיר של דגמי DSLR כמו 1100D של קנון.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בבקשה הסבר שכתבתי על קבלת תמונות חדות
http://www.dtown.co.il/articles/1943.html

מעבר לכך כדי לקבל תמונות חדות המצלמה צריכה לאפשר פוקוס מהיר שמאפשר לקבל פוקוס על הנקודה הנדרשת בזמן הנכון. כמו כן המצלמה צריכה יכולת לצלם בזמן חשיפה מהיר כדי להקפיא את הרגע בצורה חדה ללא מריחות בגלל זמן צילום ארוך שקולט יותר תנועה ומוצג כמריחה.
מצלמות קומפקטיות פחות טובות בנושא מהירות פוקוס והן בצילום בזמן חשיפה מהיר וכאן מצלמות DSLR טובות יותר בנושא הזה. אם 600D יקרה לך אפשר לבדוק את הקנון 1100D.
י
אם DSLR לא נוחה לך אפשרות נוספת זו צלמה ללא מראה של ניקון כמו j2 שעם עדשת קיט נכנסת לך בתקציב יש לה יכולת להחלפת עדשות וכן פוקוס מאוד מהיר והשימוש בה כמו במצלמה קומפקטית. איכות התמונה שלה טובה יותר מכל מצלמה קומפקטיות בטווח מחיר הזה אבל פחות טובה מזו של DSLR

nutik

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה לכם על עזרתכם. אבדוק את האופציות שהצעתם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור