מצלמה לטיול

טל12345

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, אשמח לעזרתכם-
יוצאת לטיול ארוך ומעוניינת לקחת איתי מצלמה קומפקטית,בגודל כיס שתביא תמונות יפות יחסית. כוונותי לצלם בעיקר טבע ואנשים.
התקציב שלי הוא 800-1000 ש"ח כולל כרטיס זיכרון ותיק קטן למצלמה.
ראיתי שחוזרים וממליצים בפורום על קנון s110, מבינה שאין חשיבות אמיתית למגה פיקסלים ולזום כמו שיש לרכיבים אחרים שאני לא מכירה ויודעת. המצלמה הזו מעט יקרה לי.
אשמח לשמוע על המלצות למצלמות מעט יותר זולות?
האם הפער של ה200 ש"ח האלה משפיע מאד על איכות המצלמה? אם כן,אשקול להשקיע יותר כסף וארכוש את הs110.
יש לי בבית את קנון sx210is, האם היא טובה? או להשקיע ולקנות בתקציב שלי מצלמה אחרת?
אשמח להמלוצותיכם על מצלמות מומלצות(בגדול,אוהבת את קנון) ואם יתחשק לזרוק מילה או שתיים על עקרונות לבחירת מצלמה קומפקטית,אשמח לשמוע ולהיות עצמאית בבחירה.
תודה רבה רבה.
טל

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
היי טל.
תראי.
אני אתחיל באני מאמין שלי. את גם ככה יוצאת לטיול ארוך, שבטח עולה לא מעט כסף, תרצי לזכור אותו רוב החיים, אז לא שווה להשקיע עוד כמה זוזים בשביל לקבל כיף?
ב S110 ומחליפתה היום ה S120 הן מצלמות נהדרות.
ההשוואה פשוטה דווקא:
http://www.dpreview.com/products/co...sx210is&products=canon_s120&sortDir=ascending

אפשר לראות ישר את הייתרונות:
א. חיישן גדול יותר. ככל שהוא גדול יותר כך טוב יותר. (לרוב).
ב. חיישן CMOS לעומת CCD , הסימוס מתקדם וטוב יותר.
ג.פלאש חזק פי 2, כלומר, תוכלי לצלם מיותר מרחק בחושך .
ד.מעבד גרפי, לך יש 4, ב110 יש 5 וב 120 6.
ה.תמיכה ב ISO גבוהה, כלומר, תוכלי לצלם בתאורה קשה יותר ולא לקבל תמונות גרעיניות.
ו. צמצם גדול יותר- יותר טוב.
ז. מהירות צילום, שלך עושה פחות מתמונה בשניה, השניות 2 תמונת בשניה. לא תרצי לפספס כי המצלמה איטית לא?
ט.WIRELESS , אם יענן אותך להעלות בקלות לטלפון את התמונות. או למחשב, וכו..

זהו בגדול.

לסיכום,
המצלמה שלך טובה, אבל מוגבלת. וגם קצת ישנה.
צאי לטיול כיפי, תתחדשי לך במצלמה טובה וכיפית ותהני.

אגב לאן את נוסעת?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור