מצלמה לטיול במזרח

הוגולינה

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
אהלן, אני מחפשת מצלמה קומפקטית עם שדרוגים או דמויית slr.
בטווח מחירים לכל היותר 1,200 ועדיפות לכמה שפחות.
מה שחשוב לי מאוד:
*איכות התמונה
*זמן סוללה ארוך (הכי הכי חשוב!) ואולי גם אופצייה לסוללות AA
*עדיף עם WI-FI אבל לא חייב
*זום אופטי גדול
אשמח להצעות וגם לחוות דעת לגבי הדגמים:
*Nikon CoolPix P610
*Canon PowerShot SX510 HS
*Canon PowerShot SX50 HS
*Olympus SP620UZ
למרות שחלקם עולים על התקציב שלי, אעדיף לשלם קצת יותר אם התמורה היא בהתאם.
אם יש איזושהי המלצה על משהו זול יותר שעונה על הדרישות, אשמח לשמוע.
תודה רבה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ברוכה הבאה,

אני רוצה לחדד נקודה, זה שמצלמה גדולה יותר פיזית לא הופך אותה למצלמה טובה יותר או בעלת איכות תמונה טובה יותר,
עוד נקודה חושבה טווח זום (גם שהוא אופטי) לא משפר את איכות התמונה להפך הוא מוריד את איכות התמונה.

החברות יודעות שרבים מחפשים מצלמות (דנמוי SLR או סופר זום) עם טווח זום גדול וגוף שנראה גדול ומיצרים מצלמות אלו במחיר שהוא תמורה רעה לכסף - היות ויש ביקוש

מצלמה כמו קנון SX610 או SX710 יספקו אותה אותך מעל הראש עם טווח זום שמספיק לכל מה שאת צריכה - טווח זום גדול מכך הוא חסר כל הגיון לדעתי לא ניתן לצלם בזום מעל כפול 20 תמונות שיצאו טוב ללא חצובה

יותר מכך אני בכלל ממליץ על מצלמות עם זום קטן יותר אבל בעלות איכות תמונה טובה יותר בגלל חיישן גדול יותר לדגומא קנון S110 או S120 (החדשה יותר) עם עדשה מעולה, תגובות מהירות ופוקוס מהיר, גוף אלומניום חזק וקל מאוד - וכל זה בגוף קטן מאוד.

בקשר לסוללות היום המצלמות הטובות מגיעות עם סוללת יעודיות - ממלץ לרכוש סוללה נוספת. זה קטן וקל לקחת תמיד אחת נוספת מלאה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור