אני מבין שאת מדברת על מצלמת קנון 600D
אם את רק מחפשת מערכת פוקוס טובה יותר אז מצלמה כמו 7D יכולה להיות פתרון עם חיישן מאוד דומה לזה שיש במצלמה שלך ומערכת פוקוס הטובה ביותר שיש לקנון במצלמות מהסוג הזה. זו מצלמה מאוד מוצלחת שבנויה כמו טנק (המחליפה שלה צפויה לצאת בקרוב והיות והיא כבר תקופת זמן בשוק אני מאמין שניתן למצוא אחת גם ביד שנייה)
אפשרות נוספת לא פחות טובה זו ה קנון 70D שסקרנו לא מזמן
http://www.dtown.co.il/articles/3086.html
מערכת הפוקוס שלה זהה לזו שיש ב 7D הגוף קצת יותר קטן, יותר קל (לאחדים זה יתרון לאחרים זה חיסרון
) , מצלמה זו באה עם חיישן חדש משפר במידה מסוימת את הדווח הדינמי ואיכות התמונה של המצלמה. מעבר לכך מצלמה זו גם מביאה יכולות וידאו מוצלחות שאולי לא חשובות לך
עדשת ה 17-40 של קנון היא מסדרת L הבחירה עם צמצם F4 אך ללא מיצב. אם את לא חושבת לעבור למצלמות FF וצמצם גדול לא חושב לך אפשר גם לבדוק את עדשת קנון 15-85 עם צמצם 3.5-5.6 שהיא עדשה מאוד חדה מוצלחת ועם מייצב.
עם צמצם גדול חשוב לך ואת לא חושבת לעבור לעבור ל FF אז יש גם את עדשת קנון 17-50 עם צמצם F2.8 שהיא עדשה מאוד מוצלחת אך לא זולה (בטח ניתן למצוא אחד ביד שנייה) וכמובן יש פתרון מבית טמרון או סיגמה של 17-50 F2.8 במחיר אטקרטיבי כמובן לקחת את הגרסה עם המיצב (אם זה חושב לך)
אני מקווה שהמידע עוזר