מצלמה חדשה

יעלוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי 600D ואני מעוניינת לשדרג אותה.
העדשות שיש לי : L F4100 400
70 200L F4.
השאלה שלי איזו מצלמה תיתן לי בצועי פוקוס מהירים.(נצלמת ציפורים ועופות).
כמו כן אני מחפשת עדשה לטווח הרחב...חשבתי על 17 40 . חשוב לי מאוד שתהיה מיוצבת

תודה רבה

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
החכה לנמר, התחביב שלו זה צילומי עופות.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני מבין שאת מדברת על מצלמת קנון 600D
אם את רק מחפשת מערכת פוקוס טובה יותר אז מצלמה כמו 7D יכולה להיות פתרון עם חיישן מאוד דומה לזה שיש במצלמה שלך ומערכת פוקוס הטובה ביותר שיש לקנון במצלמות מהסוג הזה. זו מצלמה מאוד מוצלחת שבנויה כמו טנק (המחליפה שלה צפויה לצאת בקרוב והיות והיא כבר תקופת זמן בשוק אני מאמין שניתן למצוא אחת גם ביד שנייה)

אפשרות נוספת לא פחות טובה זו ה קנון 70D שסקרנו לא מזמן
http://www.dtown.co.il/articles/3086.html

מערכת הפוקוס שלה זהה לזו שיש ב 7D הגוף קצת יותר קטן, יותר קל (לאחדים זה יתרון לאחרים זה חיסרון :) ) , מצלמה זו באה עם חיישן חדש משפר במידה מסוימת את הדווח הדינמי ואיכות התמונה של המצלמה. מעבר לכך מצלמה זו גם מביאה יכולות וידאו מוצלחות שאולי לא חשובות לך :)

עדשת ה 17-40 של קנון היא מסדרת L הבחירה עם צמצם F4 אך ללא מיצב. אם את לא חושבת לעבור למצלמות FF וצמצם גדול לא חושב לך אפשר גם לבדוק את עדשת קנון 15-85 עם צמצם 3.5-5.6 שהיא עדשה מאוד חדה מוצלחת ועם מייצב.

עם צמצם גדול חשוב לך ואת לא חושבת לעבור לעבור ל FF אז יש גם את עדשת קנון 17-50 עם צמצם F2.8 שהיא עדשה מאוד מוצלחת אך לא זולה (בטח ניתן למצוא אחד ביד שנייה) וכמובן יש פתרון מבית טמרון או סיגמה של 17-50 F2.8 במחיר אטקרטיבי כמובן לקחת את הגרסה עם המיצב (אם זה חושב לך)

אני מקווה שהמידע עוזר

נערך לאחרונה ב:

יעלוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על תשובה מלאה ומנומקת.
העדשה ,בדקתי שוב והיא מיוצבת EF 17-40mm f/4.0L USM Canon.
ברשותך עוד שאלה: אני נוסעת בקרוב לספארי בקניה ונאמר לי שיהיה מעונן ,ז"א תנאי צילום לא ממש אידאלים ...לצלמת מתחילה. מה היא עצתך..לצלם אוטומטית או לצלם במצב AV בצמצם הכי פתוח שהוא 4...המון תודה...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אין תשובה אחת נכונה - כל אחד עם צורת העבודה שלו - יש כאלו שמצלמים מאוד מהר במצב ידניי - כמובן שבמצלמה שלך זה קצת פחות נוח לתפעול, אבל במצלמות כמו 70D אן 7D השליטה נוחה יותר.

אני אישית אוהב לצלם ב מצב AV, אבל לפעמים נוצרים מצבים שבהן המצלמה בוחרת במהירות צמצם איטית ומעבדים חדות :)

בדרך כלל מעונן זה טוב יש אור יותר רך שטוב לצילום, אבל עננות חלקית עם שמש חזקה יוצרת הרבה אור וצל שיכול להפריע לצילום.

עדשות קנון עם מייצב מסומנות ב IS עד כמה שאני מכיר את העדשה - אני חושש שאין לה מיצב

יעלוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה כרמי.
רכשתי את ה 70D ויש לי שאלה:
בחוגת המצבים יש את המצב C ואין עליו פירוט בספר ההדרכה....אשמח אם תאיר את עיניי

בהערכה רבה
יעל

נ.ב.
אכן צדקת לגבי ה 17 40.אכן לא מיוצבת. רכשתי את 15 85

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
לא מבין, עם העדשות כאלה למה לא ללכת על 5D?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדשי יופי של בחירה
מיכאל, היא מצלמת ציפורים היא צריכה חישן קרופ
מצב C זה מצב custom

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113

יעלוש

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המון תודה...איזה כייפ שיש משהוא כמוך שיודע ומוכן לענות על כל השאלות ברצינות ובסבלנות ...תבורך

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בכיף

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור