מצלמה איכותית למתחילים - התלבטות :canon 1100d או samsung nx2000

eto303

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הי,

מתלבט בין Canon EOS 1100D
לבין Samsung NX2000

אני יודע שאין מקום להשוואה, הראשונה היא DSLR השנהיה היא Mirrorless
אבל עדיין אני מתלבט, התרשמתי מאיכות התמונה בהשוואה לגודל המצלמה בכלל...

שימושי המצלמה - צילום משפחתי - הילדים, וזום שקצת יותר גדול מזה של מצלמות קומפקטיות (X3)
האמת, שמי שתצלם במצלמה הזו זו אשתי, יותר ממני..

מה אתם חושבים ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני אישית לא אוהב את תוצאה של עיבוד התמונה של סמסנוג, אבל זה אני
השאלה היא מה התקציב, והאם אפשר לעלות קצת יותר לכיוון של ה 2000 ש"ח אז יותר אפשרויות הן בתחום הללא מראה (mirrorless) של סוני (סדרת ה NEX 3) פנסוניק (GX1) או אולימפוס (EMP2) וניקון (סדרת ה J2) או בקומפקטיות המקדמות כמו סוני RX100 המעולה (http://www.dtown.co.il/articles/2576.html)

אפשר גם לבדוק את הקנון EOS M בתקציב

אני יודע שאני לא ממקד אותך - אבל שיש יותר אופציות קל לבחור את הכיוון - אז מה הכיוון שנראה לך?
או שאתה לא בטוח? והשאלה מה חשוב לך יותר במצלמה ? ואז יהיה לי קל למקד אותך

eto303

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אוקיי, התקציב של 2000 לחוץ לי.
מצד שני שמתי עין על ניקון D3200 עם עדשת 18-55 בקיט משהו כמו 1800 שקל

השאלה האחרת היא, בתור מתחילים בצילום DSLR שנועד בעיקר לצילום משפחתי האם Mirrorless עדיף על DSLR?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מצלמות ללא מראה הו בעצם מצלמות עם עדשות מתחלפות ללא עינית אופטית וללא מנגנון המראה שנדרש לצורך כך
מצלמות ללא מראה קטנות יותר בדרך כלל ממצלמות DSLR ובעלות עדשות מקבילות שגם קטנות יותר

האם מצלמה קטנה יותר וקלה יותר זה יתרון -זה מאוד אישי, שי שגוף גדול נוח להם
רוב המצלמות ללא מראה בעלות חיישן קטו יותר מזה שיש במצלמות DSLR (פרט למצלמות של סוני או פוג'י), דרך כלל חיישן קטן מביא גם חיסרון ביכלת ש טווח דינמי וניקון בתמונה ב ISO גבוהה (אבל צריך לבדוק כל דגם לגופו בנושא זה)

בעיה של מצלמות ללא מראה עבורך היא שמחיר לקיט התחלתי יהיה יקר יותר מזה של D3200 או 1100D עם עדשת קיט.
בחירה בניקון מול הקנון זה עיניין של טעם אישי הן מצלמות ברמה זהה (עם יתרון בטווח דינימי ויכולות ISO לטובות ניקון) - בכל מקרה מדובר על מצלמות הכניסה של החברות לתחום.

גםר0612

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אני מסכים איתך לגבי הצבעים של סמסונג. אלו של קנון הרבה יותר נעימים לעין (אולי בגלל החמימות במידה).
אישית הייתי הולך על ה-1100D ומוסיף לה עדשה מכו 18-135 שתענה על כל הצרכים.
EOS-M היא לא למתחילים כיון שהיא מצריכה כבר ידע וגם מוגבלת מבחינת עדשות נוספות. היא מגיעה עם עדשת 18-55 וזה זום קצר למדי.

eto303

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה על התגובות, זה באמת עוזר לי יותר לנטות לכיוון הDSLR.
יותר מזה, לקחתי לנסיון קצר את ה-ניקון 3200, היא מדהימה גם למתחילים, הצלחתי לעשות איתה תמונות מעולות בלי להסתבך יותר מדי!

אראה אם אוכל לעשות ניסיון עם ה-1100 של קנון, אבל אחרי הניסיון עם ה3200, נדלקתי!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור