מפרט לעומת העין panasonic lx80

nadavmm

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

ראיתי היום את הפנסוניק LX80 "37 בחנות, נראה ממש טוב אך כשאני מסתכל על כל הנתונים שמופיעים באתר אני דיי מתאכזב,
רשום שזה לא תומך ב-1080P, האם זה קריטי?
כמו כן המסך לא תומך ב-24FPS, שוב , מה זה אומר בכלל?
הקונטרסט נראה בחנות לא פחות טוב משאר הדגמים שמתהדרים ב-1:50,000 אך במפרט רשום רק 1:10,000 האם הכל סתם בולשיט?
אשמח להסבר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אכן, צריך לבחון חלק מהמידע במפרטי טלויזיות בעין חשדנית.
ניגודיות: אין תקן שמחייב את כל היצרניות להציג מידע שנמדד בצורה זהה, לכן, המספרים שמציינים היצרנים לא תמיד יכולים להראות איך תראה הניגודיות בשטח, בהחלט יכול לקרות שמסך בעל ניגודיות 10,000:1 יראה שחור טוב יותר ממסך עם ניגודיות 50,000:1.
אם המסך לא תומך באות 1080p, אז צריך להגדיר את מקור הוידאו (נגן בלוריי למשל) שיוציא אות 1080i או 720p
פורמט 24P בא לידי ביטוי בסרטי בלוריי, שם קובץ הוידאו מציג 24 תמונות בשניה, כמו בפורמט הקולנועי בפילם, במקרה והמסך לא תומך בזה, הוא ימיר את הפורמט ל- 25P או 50i, בכל מקרה, תוכל לראות את הסרט, אולי עם תופעות לוואי קלות.

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני גם ראיתי את הדגם הזה בחנות והתמונה בשידורי SD מצאה חן בעיני, והתאכזבתי לגלות שאין תמיכה ב1080P.
יש לי מזרים מידיה שמסוגל להוציא 1080P וניתן לשנות את ההגדרה שיוציא 720P, אלא שאין לי מושג אם תהליך הDOWNSCALE יבוצע באופן איכותי ולכן נראה לי שעדיף שגם המסך יהיה מסוגל לעשות את זה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור