רוצה להתקין לחבר רון קור מבוסס לינוקס. אבל הנודניקים האלה מצהירים שהם תומכים רק במעט קונפיגורציות חומרה. האחרות (כמו שעשיתי אצלי על מחשב בן 5) לא נתמכות.
מי יכול להמליץ על מפרט שעובד לו? המחשב לא ינגן ישירות לדאק אלא ישמש כליבה בלבד.
למה מק אם זה בארון? עדיף על נוק?
שים מק מיני ולא תדע נפשך מאושר. עובד ככה אצלי. המהלך הכי נח וטוב שעשיתי בדיגיטל.
לדעתי עצם זה שבנוק אתה יכול לחבר ספק כוח לינארי של נגיד טדי אבל יש מלא אופציות זה מכריע את הכף לטובת הנוק.
מאידך גיסא, בניסוי הזוי שעשיתי פעם והורדתי את כל המאמ"תים לפני שהתחלתי להאזין, היתה לזה השפעה חיובית הצליל.המחשב ישמש אותו כ roon core לא להרצת מוזיקה, אין טעם או צורך בספק ליניארי.
אל תהייה בטוחהמחשב ישמש אותו כ roon core לא להרצת מוזיקה, אין טעם או צורך בספק ליניארי.
לא בהכרח. אני החלפתי את כבל החשמל של המק בכבל טוב וחיברתי לשנאי מייצב של המערכת, הבדל דרמתי לטובה.המחשב ישמש אותו כ roon core לא להרצת מוזיקה, אין טעם או צורך בספק ליניארי.
מאידך גיסא, בניסוי הזוי שעשיתי פעם והורדתי את כל המאמ"תים לפני שהתחלתי להאזין, היתה לזה השפעה חיובית הצליל.
אני בעמדה שאם לא מחפפים בארכיטקטורה אפשר לחסוך בחומרה של רון-קור.
כלומר, בהנחה שהמכונה של הרון-קור תשמש, כמו שהצהרת, רק עבורו (ועבור שרתים אחרים כמו ג'יי ריבר או מינים סרבר, כשרק אחד מהם למעלה בזמן נתון), ולא מתעסקת עם דפדפן, UI, אפסמפלינג וכו' - עדיף להשתמש בכסף כדי לפנק את הנגן (השרת\המוצר ששולח סטרים לממיר) ואת הסוויצ'. בשביל רון קור בלבד i5 יספיק, i7 זה מעל ומעבר, ולא צריך יותר מ 8G זיכרון. כל השאר מותרות, מאוורר כמובן זה לא הכרחי ולא לעניין.
אפשר לקנות מוכן כאן: https://www.smallgreencomputer.com/...ducts/sonictransporter-i5?variant=20893269700
ולקבל כבונוס תמיכה טכנית וממשק ספרטני עבור מי שלא מרגיש נוח בלינוקס.
אפשר גם סתם להסתכל על המפרט שלהם ולהרכיב לבד יותר בזול.
ולמרות שזו עמדתי, אני OCD בעניינים האלה והשקעתי בספק כוח נחשק וכבל DC מהמפונפנים, ומפנטז על שדרוג של הכרטיס רשת.
אפילו בתור בדיחה זה לא מצחיק.
- 64GB SSD for server database (Roon Server, Squeezebox, DLNA) no local music storage.
אלא אם מדובר ב industrial grade אף אחד היום לא משתמש בssd של 64GB. לא ברמת המקום אלא ברמת החדשנות, הביצועים, העמידות ועוד...
לא בהכרח. אני החלפתי את כבל החשמל של המק בכבל טוב וחיברתי לשנאי מייצב של המערכת, הבדל דרמתי לטובה.
לא קשור. קשור לאיכות המוצר.
ולקחת 1000 דולר ולשים כזה דבר זה צחוק מהעבודה.
כמו שאמרתי אני מסייג בתנאי שמדובר באינדוסטרייל גרייד ssd.