תודהיש אחד של פורוטק מעולה לטעמי ולא צריך משכנתא.
יש לו כניסה נקבה כמו למכשירי אודיו ואתה בוחר איזה כבל חשמל לחבר לו
Furutech e-TP66 AC Power Distributor
The e-TP66 will allow the delicacy, refinement and nuance of a performance through, along with micro- and macro-dynamics that will leave you breathlessly engaged. Displays of all types will exhibit greater, sharper resolution with less ghosting, colour shift, “snow”, or vertical and horizontal...www.futureshop.co.uk
יש עוד חברות isol8 נניח, תחפור ב futureshop
אצלי כל החשמל למערכת ארופאי, אין עם זה בעיה
זה מגיע ציק צאק כמה ימים דרך dhl, יקחו לך כמה מאות שקלים עמלה (200-300 לא זוכר), מצד שני את המע״מ האנגלי אתה לא משלם.
יש גם מפצלים עם פילטרים, הייתי מוותר ולוקח את הפשוט. המוצר מסיבי.
אתה מכיר את המוצר משימוש עצמי?יש אחד של פורוטק מעולה לטעמי ולא צריך משכנתא.
יש לו כניסה נקבה כמו למכשירי אודיו ואתה בוחר איזה כבל חשמל לחבר לו
Furutech e-TP66 AC Power Distributor
The e-TP66 will allow the delicacy, refinement and nuance of a performance through, along with micro- and macro-dynamics that will leave you breathlessly engaged. Displays of all types will exhibit greater, sharper resolution with less ghosting, colour shift, “snow”, or vertical and horizontal...www.futureshop.co.uk
יש עוד חברות isol8 נניח, תחפור ב futureshop
אצלי כל החשמל למערכת ארופאי, אין עם זה בעיה
זה מגיע ציק צאק כמה ימים דרך dhl, יקחו לך כמה מאות שקלים עמלה (200-300 לא זוכר), מצד שני את המע״מ האנגלי אתה לא משלם.
יש גם מפצלים עם פילטרים, הייתי מוותר ולוקח את הפשוט.
נו באמת?יש לי את המוצר כן
מה אני יכול לספר עליו מלבד מעולה? המון.
אתה מכניס את התקעים והם נכנסים אחלה. המרווחים בין השקעים גם אחלה. המוצר בנוי ממתכת יעני ל rfi ומסיבי יותר ממפצל הום סנטר. הוא סוחב עד 16 אמפר אם לא טועה.
איזה מידע בדיוק אתה מחפש? כולה מפצל.
תקרא באתר של פורוטק הם אלופים בלהגיד משפטים באנגלית שאין להם שום משמעות. אם תבין אשמח להסברים
לא השוואתי עם אוידה. איך אשווה? שוטאוט של מפצלים? לכבות ולהדליק את המערכת עם אותו השיר בלופ כדי למדוד את האויר בין הכלים?
הרגת אותי בן אדם
או שאני לא קולט אותך או הפוךשאם אתה מחבר אליו תקע שוקו, אין לך הארקה מובנית. ולא אמליץ לבן אדם לבנות פין הארקה בעצמו.
תקרא את השאלה שהבן אדם שאל, תקרא שוב את התשובה שלי, ורק אחר כך תקפוץ.
בא לך הום סנטר עם תקעי שוקו, לך על זה.
יש ל Nordost ול Cardasהיי
האם יש בארץ מפצל חשמל אירופאי עם כניסה ראשית שקע ישראלי?
האם בעייתי להשתמש בכבל אירופאי בארץ?
תודה לעונים
מה הבעיה לבדוק פעם אחת עם בודק סדר פאזות?עם שוקו יש כל הזמן בעיות של פאסות הפוכות , בעיני זה נורא !הם אפילו לא מסמנים .
תודהיש ל Nordost ול Cardas
לגבי השאלה השנייה, למרות שניתן לנעות תקע אירופאי בשקעים ישראלים, ממליץ להחליף את השקע לאירופאי ותהנה גם המארכה.
יש ל Nordost ול Cardas
לגבי השאלה השנייה, למרות שניתן להכניס תקע אירופאי בשקעים ישראלים, ממליץ להחליף את השקע לאירופאי ותהנה גם המארכה.
הוא שואל שאלה לגיטימית כי נראה לי שהוא יותר מתכוון לצליל.יש לי את המוצר כן
מה אני יכול לספר עליו מלבד מעולה? המון.
אתה מכניס את התקעים והם נכנסים אחלה. המרווחים בין השקעים גם אחלה. המוצר בנוי ממתכת יעני ל rfi ומסיבי יותר ממפצל הום סנטר. הוא סוחב עד 16 אמפר אם לא טועה.
איזה מידע בדיוק אתה מחפש? כולה מפצל.
תקרא באתר של פורוטק הם אלופים בלהגיד משפטים באנגלית שאין להם שום משמעות. אם תבין אשמח להסברים
לא השוואתי עם אוידה. איך אשווה? שוטאוט של מפצלים? לכבות ולהדליק את המערכת עם אותו השיר בלופ כדי למדוד את האויר בין הכלים?
הרגת אותי בן אדם
היי
איזה שקעי קיר היית ממליץ להחליף לאירופאי?
גדי,הוא שואל שאלה לגיטימית כי נראה לי שהוא יותר מתכוון לצליל.
שקעי שוקו אוחזים יותר טוב בתקע מאלה האמריקאים ומאריקים אותו לפני שפיני המתח יוצרים מגע, לגבי השקע בקיר שמזין את המפצל החוק בארץ מחייב תקן ישראלי, נו שויין. לכמה חברות אודיופיליות יש שקע שוקו בודד להתקנה בתוך הקיר עם מכסה אלומיניום דקורטיבי.
יש אנשים בארץ שמשקיעים טונה של כסף בכבילה ואז מחברים את המפצל שוקו המפונפן שלהם לשקע gewiss בקיר ומוסיפים פין הארקה, טכנית זה בסדר אך מבחינה סונית זה להכניס צלם להיכל, שקעי גוויס הם רוצחי צליל אבל בצורה איטית שלא שמים לב, נשמעים טוב בהתחלה אבל כשהרושם חולף שמים לב לרעש העצמי, ניפוח הבאס והיובש הכללי.
אין הרבה שקעי שוקו אודיופילים כי רוב השוק הוא אמריקאי ויפני ששם משתמשים בשקע זהה, מהמעט שיש וניסיתי אויאידה מלא צבע, קארדאס קצת עמום, פורוטק קצת משעמם, sine טובים קצת "רכים" וג'יגהוואט קצת מנורתי אבל הכי נייטרלי וזה אותו דבר כמו בשקעים האמריקאים ששם הצליל נקבע ברובו ע"י הציפויים המיותרים, מתישהו יש לקוות התעשיה תבין שיש שוק לשוקו... ותייצר ממתכות איכותיות ללא ציפוי כמו נחושת בריליום.
זהב יתן במה רחבה, בס מנופח יותר וגוון חם.גדי,
מאיזה חומר לניסיונך ודעתך עדיף שהמגעים בשקע יהיו: זהב, רודיום, נחושת ?