מעשה בדפדפן סורר

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
102
נקודות
43
שלום לכולם

שמי אסף ויש לי בבית מערכת הפעלה חלונות של מיקרוספט [ לדעתי גירסה 10 ] , הדפדפן שאני גולש בו הוא כרום של גוגל . הבעיה שלי שלמערכת ההפעלה שלי יש דפדפן שניקרא edge שדוחף את האף שלו כול הזמן בלי שאישרתי לו . תמיד באמצע הגלישה עם כרום , הוא מחליט על דעת עצמו לעלות , זה מפריע לי לגלישה הרציפה , ועושה לי כאב ראש.

הבנתי שיש מדריכים למחוק את הדפדפן הסורר הזה כליל ממערכת ההפעלה , ועם זאת להבנתי לא כול המדריכים אמינים , חלקם מתיימרים להוריד דפדפן זה אך בפועל מורידים את הכרום.

אשמח לעצתכם , אם אתם מכירים דרך אמינה ויעילה להביא את דפדפן edge "למנוחות" בצורה סופית.

עוד מישהוא ניתקל בבעיה זו , או שזה רק אצלי ?

תודה לכולם

אסף

arix

חבר משקיען
מעורבות
494
נקודות
83
גם כאשר מוגדר דפדפן אחר כברירת מחדל הדפדפן edge דוחף את עצמו, הרבה פעמים שנכנסים למחשב רואים את ה edge פתוח.
מאתר מיקרוסופט:
If you need to cancel the automatic startup of the EDGE browser on boot.
You can press WIN+i to open Settings-Applications-Startup-Disable Microsoft EDGE from starting on its own.
Restart your computer.
Press CTRL+Shift+ESC to find Task Manager to check EDGE process.

The second part:
Since the EDGE browser is an important part of the system setup, removing EDGE will render many network-related applications and services unusable. Therefore, it is not recommended that you remove EDGE Browser.
מקור:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור