שלום,
ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתי שתמוקם בחדר בגודל של 10מ"ר.
המערכת תחובר לטלויזית LCD שתרכש בהמשך, XBOX360, מחשב וממיר HD.
כאמור, המערכת תשמש למשחקי קונסולה, שמיעת מוזיקה (רוב הסיגנונות, רוק וטראנס בעיקר) וכמובן צפיה בסרטי HD.
מכיוון שזוהי המערכת הראשונה שאני קונה, אין לי ידע ממשי בתחום ולכן ארשום את הדברים שהבנתי שחשובים:
-תמיכה בפורמטי אודיו ווידאו החדשים (HD).
-כניסות HDMI, 2-3.
כרגע, אין לי תקציב ממשי שאוכל לנקוב בו, כמובן שהעדפה היא לכמה שפחות.
לא שמעתי בחיי מוזיקה/פסי קול במערכות מוזיקה רציניות יותר מדי. למען האמת, כרגע אני שומע מוזיקה/פסי קול במערכת 2.1 של JBL מדגם Creature II ודי נהנה.
ככה שהאוזן שלי לא רגישה ולדעתי, אין צורך להגזים עם המחיר של המערכת.
אשמח לקבל המלצות לדגמים בסיסיים העונים על הדרישות בתחילה, ואם לא ישמע לטעמי אחזור לכאן עם רשמים ובקשה להמלצה נוספת.
ענין נוסף, במקרה שמערכת רמקולים המורכבים מרמקולים קטנים (סאטלייט) תדרוש הצבתם בגובה, יש להמנע מהמלצה על דגמים כאלה. כיוון שמבחינה אסתטית להעביר כבלים מהתקרה לרצפה, לא ממש מתאים לי.
תודה רבה על הקריאה והזמן,
ליאור.
ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתי שתמוקם בחדר בגודל של 10מ"ר.
המערכת תחובר לטלויזית LCD שתרכש בהמשך, XBOX360, מחשב וממיר HD.
כאמור, המערכת תשמש למשחקי קונסולה, שמיעת מוזיקה (רוב הסיגנונות, רוק וטראנס בעיקר) וכמובן צפיה בסרטי HD.
מכיוון שזוהי המערכת הראשונה שאני קונה, אין לי ידע ממשי בתחום ולכן ארשום את הדברים שהבנתי שחשובים:
-תמיכה בפורמטי אודיו ווידאו החדשים (HD).
-כניסות HDMI, 2-3.
כרגע, אין לי תקציב ממשי שאוכל לנקוב בו, כמובן שהעדפה היא לכמה שפחות.
לא שמעתי בחיי מוזיקה/פסי קול במערכות מוזיקה רציניות יותר מדי. למען האמת, כרגע אני שומע מוזיקה/פסי קול במערכת 2.1 של JBL מדגם Creature II ודי נהנה.
ככה שהאוזן שלי לא רגישה ולדעתי, אין צורך להגזים עם המחיר של המערכת.
אשמח לקבל המלצות לדגמים בסיסיים העונים על הדרישות בתחילה, ואם לא ישמע לטעמי אחזור לכאן עם רשמים ובקשה להמלצה נוספת.
ענין נוסף, במקרה שמערכת רמקולים המורכבים מרמקולים קטנים (סאטלייט) תדרוש הצבתם בגובה, יש להמנע מהמלצה על דגמים כאלה. כיוון שמבחינה אסתטית להעביר כבלים מהתקרה לרצפה, לא ממש מתאים לי.
תודה רבה על הקריאה והזמן,
ליאור.