מערכת קולנוע ביתי משולבת מביאה תקריזה

• פותח הנושא ranye
  • פורסם בתאריך

ranye

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אמנם מתעסקים בפורום הזה ברמה מקצועית יותר אבל בכל זאת היתי מבקש לקבל עזרה.
הורי רכשו לפני כשנה מערכת קולנוע ביתי משולבת עם dvd של פיוניר.
הם לא ממש השתמשו בה, אך לא מזמן חשבנו לראות סרט מהוט בhd והחלטנו לנסות את המערכת, אפילו שמנו את הרמקולים מאחור (במשך שנה כל הרמקולים היו בחזית). עברנו לערוץ הסרטים ואז כשביקשנו מהמערכת לתת לנו צליל היקפי היא סרבה בתוקף.
לאחר בדיקה מקיפה הסתבר שצליל היקפי במערכת יכול לצאת רק מהנגן dvd שלה ולא מהכניסה aux או כמו שהיא נקראת במערכת line in.
מה שמעניין אותי הוא האם זה דבר מוכר בסוג הזה של המערכות, או שזו בעיה נקודתית לדגם הזה. אנחנו חושבים לרכוש מערכת אחרת מהסוג הזה, ההורים לא מחפשים משהו מקצועי אבל אם כבר יש חמישה רמקולים אז שיעבדו.
מי שמכיר - נשמח לשמוע המלצה.
אה, שם הדגם - htz 170/171

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
מוכר בהרבה דגמים וחברות.

עניין שיווקי מוצלח, מכרו לך משהו שבסופו של דבר לא עושה את מה שאתה רוצה.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
בלי קשר, האם השידור בהוט היה דולבי דיגיטל 5.1 ?
כי אם הוא היה בסטראו, אז לא תשמע בסראונד גם אם המערכת יכולה להוציא צליל היקפי מכל חיבור.
למיטב ידיעתי, יש מעט שידורים בצליל היקפי.

ארז

yaronn

כתב האתר
מעורבות
43
נקודות
28
אני חושב שהוא מדבר על אפקט ה-5.1 לכל כניסה. משמע, האפשרות של המערכת לדמות אפקט דולבי בכל הרמקולים ומכל מכשיר חיצוני כמו CD או ממיר או אפילו מחשב.
האפשרות הזאת קיימת בכל רסיבר קולנוע עדכני (שהוא איננו מערכת LIFESTYLE).
ולכן, אם אתה עתיד לקנות מערכת LIFESTYLE (קטנה ומעוצבת) אתה יכול לשכוח מאופציות כאלה.
בשביל לקבל אופציות כאלה תיצטרך להשקיע קצת יותר כסף ולקנות רסיבר קולנוע ביתי יעודי.
מקווה שעזרנו,
ירון

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אם הוא מדבר על הדמיה אז חבל על ההתרגזות...
לפחות לטעמי, ההדמיה לא ממש מוצלחת.
אולי ברסיברים סופר יקרים השקיעו קצת יותר בנושא אבל אני בספק.

ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור