מערכת סאונד להופעות מול קהל

איתן אורנוי

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, אני מנסה להרכיב מערכת סאונד בסיסית להופעות מול ילדים בגנים, בתי עם וכדומה.
המערכת צריכה לכלול רמקולים קטנים יחסית (הם משולבים במתקן תפאורה), בערך 25*25 ס"מ, מגבר קטן, מיקרופון אלחוטי וכניסת אודיו (לcd או mp3), ולהיות יעילה מול קהלים של עד 300 איש.
רציתי לשאול איזה רמקולים ומגבר יוכלו להתאים לי,
תודה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
היי איתן.

מה שאתה צריך זה רמקולים מוגברים ולא חסר כאלה.
נתחיל ברמקולים.

בכדי להגביר 300 איש אין רמקול במידות שאותן ציינת ומעבר לכך שלא רוכשים רמקול מיקצועי לפי מידה.
אתה זקוק לרמקול עם יחידת מידבס 15 אינטש לפחות וכמובן שיהיה מוגבר {כלומר מגבר מובנה בכל רמקול}.
לגבי מיקרופון אלוחוטי קח בחשבון שהמיקרופון מוכרח לשדר תדר UHF ולא VHF הסיבה היא שבתדר VHF אי אפשר לעבוד במקום פתוח מפני שתתקל במכשירי קשר שיטפסו על התדר שלך ואז יכנסו רעשים למערכת.

לגבי רמקולים.
RCF היא חברה מצויינת ואמינה מאוד בתחום הרמקולים המוגברים, אם ב-RCF עסקינן תוכל לרכוש גם רמקול עם יחידת מידבס של 12 אינטש ולא חייב 15 אינטש, הוא יקר במעט מרמקולים מוגברים מתחרים אך בהחלט שווה את המחיר {אני עובד רק איתם}.

לגבי מיקרופון.
למקסטאצ' יש מיקרופונים אלחוטיים UHF זולים ואמינים מאוד, חסכוניים בסוללה וטווח הקליטה מצויין.

אל, ואני חוזר - אל תקנה רמקולים פסביים ומגבר אלה רק מוגברים. הסיבה היא שבמוגברים ישנם שני מגברים צמודים לרמקול מה שמקטין את הסיכוי שיילך לך מגבר חיצוני ואז אין סאונד בכלל.

חשוב מאוד לבדוק ששופר הרמקול המוגבר הוא מעל 1.4 אינטש, פחות מזה לא לקחת.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור