מערכת בתנאי האזנה לא אידאליים

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
שלום
אני קונה מערכת שאמורה לנגן בתנאים שכנראה לא טובים במיוחד.
יש לי חלל גדול של 32 מטר מרובע שבחלקו פתוח לחלל נוסף (סלון שפונה למטבח), ובצד אחד חלון זכוכית גדול שפונה למרפסת. (אין הדהודים).
האם יש משהו מבחינת רכיבי המערכת שעוזר להתמודד טוב יותר עם התנאים האלה (למשל גודל הרמקולים או עוצמת המגבר ? )
יש לי גם אופציה פחות נוחה לשים את המערכת בחדר ממד קטן של כ 8.5, מטר מרובע. האם כאן ישמעו טוב יותר ?
אשמח להמלצותכם

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הכל בסדר, אל לך ליפול לחרדת ביצועים!
תרים מערכת, תשמע, ואז תחליט אם זה טוב רע.
כל הטענות על זכוכיות, חוסר סימטריה וכיו"ב הן נכונות על הנייר אבל בפועל אי אפשר לדעת מה תהיה התוצאה עד שלא מאזינים. ואגלה לך סוד נוסף: גם ההיפך הוא הנכון.

בקיצור, צביקול, חזור אלינו עם תובנות לאחר שתרים את המערכת איפה שמלכתחילה רצית לשים אותה לפני שנכנסת לסרטים אקוסטיים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
הכל בסדר, אל לך ליפול לחרדת ביצועים!
תרים מערכת, תשמע, ואז תחליט אם זה טוב רע.
כל הטענות על זכוכיות, חוסר סימטריה וכיו"ב הן נכונות על הנייר אבל בפועל אי אפשר לדעת מה תהיה התוצאה עד שלא מאזינים. ואגלה לך סוד נוסף: גם ההיפך הוא הנכון.

בקיצור, צביקול, חזור אלינו עם תובנות לאחר שתרים את המערכת איפה שמלכתחילה רצית לשים אותה לפני שנכנסת לסרטים אקוסטיים.
:בעד:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
המערכת לא חייבת למלא את כל החלל. תגדיר אזור האזנה ותבנה בשבילו.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אצלי יש חלל דומה לשלך והתוצאה נהדרת. והעיקר והעיקר לא לפחד כלל.

נערך לאחרונה ב:

אייל007

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
גם אצלי בדיוק אותו דבר כמו אצלך סלון שמחובר עם פינת אוכל ומיטבח ויציאה למירפסת שמש עם וטרינה זכוכית והכל בסדר גמור אפילו יותר מבסדר
אצלי גם יש מיזנון בין הרמקולים אז לא שומעים יפה?שומעים
אני התאמתי את מערכת הסטריאו לבית בתנאים הקיימים ולא ההיפך
תהנה ובעיקר המון הצלחה

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
תודה
אז אני מבין שאפשר להודיע לאשתי שתפסיק את החיפושים ולא עו ברים דירה..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור