מעוניין להתחדש במסך חדש השבוע, עד 5500 ש"ח, גודל 42'-47'. לא משנה לד/פלזמה.

oferfg4a

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום אנשים,
אף פעם לא התעסקתי עם עולם הטלויזיות ומקריאה פה בפורום איבדתי את הידיים והרגליים.
כל חנות ממליצה לי משהו אחר, ואני לא רוצה להתחרט בסוף.

הדרישות שלי הן:
מרחק צפייה - 3.6 מטר.
גודל 42-47 יספק אותי בהחלט. באמת שלא משנה לי LED או פלאזמה. אני רק רוצה שיראו טוב.
המסך ימוקם בסלון (עם חלון גדול יציאה למרפסת שסגור בדר"כ ע"י תריס חשמלי, ויש גם 5 מנורות במרחק 2 מ' מהקיר)
לא צריך SMART/3D/WIFI. כנראה המסך יהיה מחובר ללפטופ בשביל סרטים ואינטרנט ע"י VGA/HDMI.

בהתחלה הייתי בשקם אלקטריק והמליצו לי רק על 6606 של פיליפס ואמרו שזאת הטלויזיה הכי טובה היום בשוק עם 400HZ ותעלה לי ב 46' בסביבות 5600-5900 עם שנתיים אחריות.
אח"כ הייתי באל"מ ואמרו לי שסמסונג הכי טובות ושכדאי לי ללכת על ה D5000 ושיעשו לי אותה ב 4900 ושסמסונג הכי טובים היום אצל היצרניות.

אח"כ הלכתי לעוד חנות ששם אמרו לי שה E30 42 של פנסוניק היא הדבר הכי טוב היום ושיש לה מנגנון מיוחד שגורם לתמונה שלה להיות הכי טובה, ושמאז ומעולם פנסוניק הכי טובות, במיוחד עם ה 5 שנות אחריות.

בסוף אמרתי שאני פתוח גם לרעיונות אחרים והראו לי את הפלאזמות d490 וה d550 ואמרו שהמחירים מאוד אטרקטיביים שלהן, אבל כדאיות בעיקר לאנשים שרוצים לשים טלויזיה במרתף חשוך לחלוטין ושהן לא יתאימו לסלון שלי.
לקינוח אמרו לי שיש הזדמנות מציאה עכשיו עם דגם 5606 של פיליפס 40' ב 3700 מחיר סופי.

וכל זה עוד לפני שהסתכלתי על LG בכלל...

מה עושים?!?!?!??

תודה רבה לכל העונים!
עופר

נערך לאחרונה ב:

isahar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מצטרף לשאלה, אומנם התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח אבל אותם תנאי בסלון ואותו מרחק לטלויזיה.
בחנתי את אותם הדגמים +פיליפס סדרה 7 ב-5500 ש"ח וכן סמסונג LED דגם 6600 שגם הוא נראה לי מאוד נחמד,
אשמח אם תוכלו להסביר לגבי יתרונות\חסרונות של הדגמים.

תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
חח היום שאני יאמין לזבולי מוח של המוכרים ברשתות הגדלות זה היה היום שאני יפרוש מהתחום שאני כול כך אוהב.
כול מה שאמרו לך זה חירטוט בטח שלפליפיס 6606 לא הכי וטובה ולא מתקרבת אפילו היא מציע איכות סבירה במחי מפורז ויש מסכים אחרים כעדיים כמו LG LE5500 פנסוניק E30 היא ממש לא הטלוזיה הכי טובה טלוזיה ובה בSD אבל פחות התחברתילHD והכיא גם מבריקה מאוד סמסונג ממש לא היצרניות הטוות בשוק כיום סוני ופלפיס וושיבה יש להם טלוזיות הטובות בשו התקציב שלך די גדול ואני ממליץ על D6400 גודל 46 עולה 5650 שקל מסך מציון רק יש לה בעיה בתלת מימיד שיש חצי רווציה לכול עין חוץ מזה מציוניות עוד אפשרות זאות LG LW570 שהיא תלת מימיד פאסיבי תלת מימיד מציון בהיר ואכותי אבל בעיה בעומק שחרים שנמדד על 0.13 ונקדיות 1400 זשזה נמוך מאוד מה שאומר שהמסך יתקשה להציג עומק שחור אכותי מה שיתבטא בקושי להיות בסיסיה חשכוכה בגלל הנקדיות הנמוכה יש לך את לפלפיס 7606 שהיא גם בסדר אותו פאנל כמו בLG אבל הLG מנצל טוב יותר תפאנל ועומק שוחור והנקדיות טובה יותר גם שליטה מדיוקת יור על הנרות בזכות לוקאל דמנייג עיבוד תמונה טוב תלת מימיד מעולה שלט מעוצב SMERT TV וגם שלט מעוצב קיוצר מסך טוב מאוד לפי יקרות המסך הזה מעולה בנוגע לפלפיס הוא קיבל ביקרות די פושרות אבל מפי בעלים של המוצר הם נהנים מאוד תחכה לחוות דעת של בעלי המוצר אני לא אהבתי

oferfg4a

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התגובה המפורטת. חכיתי באמת לקבל חוות דעת על LG ולשמוע מה מומלץ כאן.

אני לא אצטרך את ה SMART ולא את ה 3D. כנראה שהמחשב יהיה מחובר לטלויזיה כל הזמן.

אני מעדיף איכות תמונה יותר טובה מאשר הפונקציונליות הזאת. יש משהו אחר שהוא לא SMART שעדיף יותר?

תודה רבה!!!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מתן, רק לצורך הסקרנות האישית ראית את כל המסכים שאתה מדבר עליהם?

oferfg4a

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מתן, רק לצורך הסקרנות האישית ראית את כל המסכים שאתה מדבר עליהם?
תודה כרמי על הדאגה, אבל הייתי שמח לשמוע את חוות דעתך ולקבל המלצות גם ממך.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
היות ואני לא מכיר את המסכים אלו - אני לא יכול להמליץ

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לכרמי המסכים שהמלצתי שיבדוק אני מכיר כמו LG LW570
וD6400 שהם מעולים וגם בחוות דעת בעולם וגם בביקרות
את פליפיס 7606 ראיתי בשקם אלקטריק ולא בבית לכן לא יכול להגיד איך האיכות שלה כי זה לא מקום אופטמלי לצפייה במסכים אבל לפי ביקרות פחות התרשמתי ממנה..
בקשר לפנסונק E30 ראיתי את המסך הזה ומדובר במסך טוב אבל לא הכי אהבתי אותו ראיתי גם בחנות ופעם איחת עצל חבר ו כול מסך שאני ממליץ עליו או שקראתי עליו ביקרות טובות וחוות דעת טובות או שראיתי ואני תמיד ממליץ לא להסתמך על המילה שלי ולראות בעצמך..
נב" אני מאוד' אוהב את תחום המסכים הדקים וגם חוקר איך נוצר המסך יתרנות חסרונות של כול טכנלוגיה וכרמי אני תמיד אומר למי שמבקש המלצה שאף פעם לא יסמוך רק על המילה שלי כי בסך הכול זה סך הכול דעה אישית שלי על המוצר רוב המסכים שאני ממליץ אלהם ראיתי או שקראתי אלהם בקרות טובות והרבה מאוד טלוזיות אני לא מליץ אלהם כי פשוט אני לא מכיר רין לך סיבה לדגה אני לא רוצה להספים תפרום ומנסה לתרום לו ככול שניתן ותראה כמה למדתי רק בשנה האחרונה וכמה הידע שלי גדל אז איך לך מה לחחוש תמיד מוכן לקבל הערות בונות
עוד משהוא אני ממליץ להרבה מאוד על D6400 וכולם מרוצים עד הגג כול מי שהמלצתי לו יצא מרוצה אני ממליץ לעשרות אנשים בפרטי או על גבי הסקייפ וכולם יצאו מרוצים אני עוזר גם לאחר הגעת הטלוזיה מדבר בטלפון איתם ומסביר עד שהם סגורים ומסנים הכול אז כרמי אני מקווה שתלא חושב שאני מספאים או מחרט
ט

נערך לאחרונה ב:

oferfg4a

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
מתן, אני הולך כנראה מחר לקנות ואני חושב שאלך בסוף על טלויזיה 42' וכרגע ה E30 חזק על הכוונת שלי.

אני שוב מזכיר שאני לא רוצה ולא צריך SMART ולא 3D.

אילו טלויזיות שהן לא SMART, היית ממליץ לקחת ב 42' ואילו ב 46'?

תודה רבה!
אני מעריך מאוד את הדעה שלך

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מתן, אני מעריך א העזרה שלך כאן ואת ההספק שלך לראות את המסכים - כל הכבוד

dagasex

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי E30.. מסך ממש טוב

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לפותח האשכול עם אינך מעונין בתלת מימיד SMERT TV
יש לך כמה אופציות אבל משנת2010 זה לא משנה לך? כי האיכות שלהם לדעתי מציוניות יש לך את שארפ LE700
גודל 40 שעולה 4500 שקל והוא FULL LED רק בלי שליטה על הנרות מפזרות כ1000 נרות עח גבו של ממסך לאורך ולרחוב ויש גם ביקורת נהדרת שלו באתר תחפש הוא קיבל בעולם ביקרות מציוניות העומק שחורים מציון הנקדיוןת עצומה אבל הבעיה בו זה המנגנון 100 הרץ שלא פכול כראיו לפי ביקרות שקראתי וגםפ מהתסכלות במסך שמתי לב למין הילות סביב השחקנים ולתנועה מלאכותית אני לא בטוח שתראה את זה לכן תסץכל עליה עוד מסך שביקרו באתר הוא טושיבה ש SL738 מסך מציון ודק מאוד תמונה טובה בHD ותמונה טובה בSD עם יש לך כוונה לחבר קוסלת משחקים תבדוק אותנ בחנות עם הקונלה ותבדוק שאין אינפוט לאג גבוה... אני אישית לא דחקתי בה ולא מצאתי ביקרות שמדברים על זה..
עוד מסך הוא LG LE5500 גודל 47 עולה כ5 אלף מסך מציון בעל שליטה על התאורה האחורית המסגרתית עמוק שחורים מציון יש קצת בעיות של עננות וזליגות אור ואי אחדות בשחור מזוויות אבל עם תצופה מזווית ישרה איןבעיה ושוב תבדוק את הבעיותץ דהצגתי אולי לא תסים לה או שזה לא י]פרע לך בהצלחה

isahar

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום ותודה לכל המגיבים, עדין לא קיבלתי תשובה מפורטת מה הטלוויזיה היותר טובה מבחינת נתונים טכניים :
סמסונג 6400 או פיליפס סדרה 7 ידוע לי ששניהם תלת מימד ומחשבות לsmart tv מה בחירה היותר ״חכמה״??
אשמח לקבל חוות דעת ממביני עינין שידעו גם לפרט יתרונות/חסרונות

תודה מראש

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
היתרון של הפליפיס הוא בתלת מימיד המאוד טוב שלו כלומר פאסיבי רואים מעולה חוץ מזה לא מצאתי שום סיבה להמליץ עליו.... הD6400 יש לו עומק שחורים טוב יותר צבעים יותר עזים וצבעונים תמונה לפי דעתי יותר מרימה ב2D
ב3D העדפתי את פלפיס נקדיות טובה יותר משעותית לפי מה שאראיתי בD6400 פלפיס 7606 בא עם עומק שחורים לפי בקרות בעולם של 0.13 ונקגיות של 1300-1400 שזה מאוד נמוך מה שאומר שהפרטים בחלקים הכהים והבהירים ילקו בחסר והשחור והנקדיות לא היו מספיק טובים לעות D6400 שהנקדיות ועומק השחורים מעולים תקרא קצת בקרותוהיה ך קצת רקע לא להתעצל...
קיוצר אני עם D6400 עם תמעונין בתלתץ מימיד וגם איכות לא פחות טובה ב2D יש לך את LG LW570Y
טלוזיה מעולה כוללת SMERT TV

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור